REDODIN7 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Καλησπέρα παιδιά έχω ένα πρόβλημα με την φορολογική δήλωση του μπαμπά μου, στα στοιχεια που ζητάει γιατι ΔΕΗ μου βγάζει ότι δεν υπάρχει τέτοιος αριθμός παροχής. Νομίζω ότι έχω βρει το λάθος αφού το διόρθωσα και το δεκτικέ ΑΛΛΑ δυστυχώς δεν έχω κάποιο επίσημο χάρτη όπως λογαριασμό. Πως μπορώ να βεβαιωθώ ότι είναι το σωστό ρολόι ? Άμα βάλω 9 εννιάρια λέτε να έχω πρόβλημα ?
HERTHAN Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Βαλε 9αρια αν δεν βρεις ακρη δεν θα εχεις κανενα προβλημα.
Physics_Rulez Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Βαλε 9αρια αν δεν βρεις ακρη δεν θα εχεις κανενα προβλημα.Αν δεν κάνει καθόλου δήλωση ακόμα καλύτερα. 2
REDODIN7 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Αν δεν κάνει καθόλου δήλωση ακόμα καλύτερα. Απο το να φαω προστιμο θα βαλω 9χ9 αλλα ξερεις τι γινετε αν τελικα ειναι αλλου το ρολοι, παιζει αυτο ?
REDODIN7 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Να ρωτησω ολοι αριθμοι παροχης ξεκινανε απο 1 ? Γιατι αν ναι αυτο ειναι το λαθος λυπει το 1 και ειναι 8ψηφιος με το 1 ειναι κανονικα 9ψηφιος.
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Μην λεει ο καθενας σας παρακαλω οτι του κατεβει...Στην φορολογικη δηλωση θελει 9ψηφιο αριθμο παροχης και ειναι τα πρωτα 9 ψηφια που γραφει ο λογαριασμος . Το πρωτο που εχει κενο μετα ειναι απολυτως αναγκαιο γιατι δηλωνει γεωγραφικα που ειναι η παροχη. Ανα γραφεται σε καθε λογαριασμο ΔΕΗ Ενιαρα γραφουμε οταν καποιο κτιριο δεν εχει ποτε ηλεκτροδοτηθει ή εχει γινει αποξηλωση της παροχης. Αν υπαρχει η παροχη εστω και με διακοπη γραφουμε κανονικα τον αριθμο της Αν δεν βγαλεις ακρη στειλε μου με προσωπικο μυνημα ονομα και οδο και περιοχη να σου πω. 2
GeorgT. Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 υπαρχει πρόβλημα να σε στειλω εγω Γιαννη, εχω τα 8 ψηφια απο το ρολοι κατω κ το πρωτο το υποψιαζομε οτι ειναι το 2 αλλα μια επιβαιβεωση δε θα με χαλουσε
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 υπαρχει πρόβλημα να σε στειλω εγω Γιαννη, εχω τα 8 ψηφια απο το ρολοι κατω κ το πρωτο το υποψιαζομε οτι ειναι το 2 αλλα μια επιβαιβεωση δε θα με χαλουσε Λογαριασμο ΔΕΗ δεν εχεις ?? Στο ρολοϊ δεν αναγραφεται το πρωτο νουμερο που ειναι η περιοχη που ανηκεις. Για παραδειγμα στην Αττικη στο βορειο κομματι που ανηκει στην περιοχη Φιλοθεης Κηφισιας που εργαζομαι ειναι το 7 1
GeorgT. Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 οχι γιατι εχει χρόνια που εχει μείνει αδειο, οι ενοικιαστές που μενανε μπορει να μη ζουν καν κ το ρεύμα εχει κοπεί κ αυτο προφανώς χρόνια τώρα! Πηρα τα 8 ψηφια απο κατω κ παλεύω σημερα να βγαλω γραμμή στη δεη ανατολικης θεσσαλονικης να μου δωσουν καμια πληροφορία αλλα δε βγαινει γραμμη! (επειδη τουμπα θεσ/νικης εγω κ το αλλο διαμέρισμα καλαμαρια υποψιαζόμαστε οτι κ εκει 2 θα ειναι σαν κ μενα αλλα πριν το σιγουρέψω δεν κανω τίποτα) (αν ειχε καπου καμια επιλογη η εφορία θα εκανα 10 δόκιμες να το βρω ) 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 οχι γιατι εχει χρόνια που εχει μείνει αδειο, οι ενοικιαστές που μενανε μπορει να μη ζουν καν κ το ρεύμα εχει κοπεί κ αυτο προφανώς χρόνια τώρα! Πηρα τα 8 ψηφια απο κατω κ παλεύω σημερα να βγαλω γραμμή στη δεη ανατολικης θεσσαλονικης να μου δωσουν καμια πληροφορία αλλα δε βγαινει γραμμη! (επειδη τουμπα θεσ/νικης εγω κ το αλλο διαμέρισμα καλαμαρια υποψιαζόμαστε οτι κ εκει 2 θα ειναι σαν κ μενα αλλα πριν το σιγουρέψω δεν κανω τίποτα) (αν ειχε καπου καμια επιλογη η εφορία θα εκανα 10 δόκιμες να το βρω ) Πολυ πιθανο...Αν θελεις βοηθεα σου ειπα...Αριθμο μονο που λεει το ρολοϊ αφου τον εχεις. 1
Physics_Rulez Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 >ΔΕΗ Τηλεφωνικό Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών. Καλέστε 11770 με αστική χρέωση για όλη την Ελλάδα. Εξυπηρετηθείτε άμεσα. ΑΦΜ και μαθαίνεις τον αριθμό παροχής ..και όλοι χαμογελάμε πληρώνοντας
GeorgT. Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Ευχαριστώ κ δημόσια το Γιάννη για τη βοήθεια του!!! Πραγματικά συγκινητική η βοήθεια των Insomniacs!!! 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Ευχαριστώ κ δημόσια το Γιάννη για τη βοήθεια του!!! Πραγματικά συγκινητική η βοήθεια των Insomniacs!!! Σου εστειλα pm...
REDODIN7 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 >ΔΕΗ Τηλεφωνικό Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών. Καλέστε 11770 με αστική χρέωση για όλη την Ελλάδα. Εξυπηρετηθείτε άμεσα. ΑΦΜ και μαθαίνεις τον αριθμό παροχής ..και όλοι χαμογελάμε πληρώνοντας Δεν δινουν τετοιες πληροφοριες τηλεφωνικα
Physics_Rulez Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δεν δινουν τετοιες πληροφοριες τηλεφωνικα Άρα τους τουλάχιστον 50 αριθμούς παροχής που έχω πάρει από κει τους έβγαλα από την κοιλιά μου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα