Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το μεγαλύτερο μείον του για 'μένα - ασχέτως τού αν είναι «χάλια» ή όχι - εξ αιτίας τού οποίου αδιαφορώ παντελώς για ό,τι κι αν κάνει, είναι το γεγονός ότι είναι ...άθλιος κλέφτης υλικού*! Πιο πάνω, ειπώθηκε ότι αντιγράφει το Benny Hill Show...να ήταν μόνο αυτό; Μέχρι και ...Monty Python(!) τόλμησε να ακουμπήσει - και να τους αλλάξει τον αδόξαστο, φυσικά... - ο θρασύτατος, χωρίς να κάνει ούτε το στοιχειώδες αναμενόμενο: Να αναφέρει στους τίτλους τής εκπομπής, την πρωτότυπη ιδέα που αντέγραψε.

*

Εντελώς ...Καρβέλας, όμως! Απλώς, σε ...τηλεοπτική version...

για το Fawlty Towers λες; αυτο ηταν του John Gleese και της γυναικας του (επαιζε την ξανθια υπηρετρια), οχι των ΜP.

ομως εχεις δικιο, ο γελοιος Σεφερλης οφειλε να πει απο που εκλεψε την ιδεα και τις πλοκες για την ηλιθια σειρα του.

αλλα θα μου πεις, τοσοι ελληνες κλεβουν απο τους ξενους χωρις να αναφερουν καν τις πηγες τους, γιατι να κανει αυτος της αρχη;

Δημοσ.

για το Fawlty Towers λες; αυτο ηταν του John Gleese και της γυναικας του (επαιζε την ξανθια υπηρετρια), οχι των ΜP.

ομως εχεις δικιο, ο γελοιος Σεφερλης οφειλε να πει απο που εκλεψε την ιδεα και τις πλοκες για την ηλιθια σειρα του.

αλλα θα μου πεις, τοσοι ελληνες κλεβουν απο τους ξενους χωρις να αναφερουν καν τις πηγες τους, γιατι να κανει αυτος της αρχη;

Έχεις δίκιο, ήταν λάθος μου. Έχω συνδέσει άμεσα το John Cleese με τους Monty Python και, μηχανικά εντελώς, όποτε τον βλέπω, μού έρχεται στο μυαλό, στο στόμα ή στο ...πληκτρολόγιο(!), το όνομα τής ομάδας... 

Δημοσ.

Μακαρι να ξαναπροβαλουν το μικρο σπιτι στο λιβαδι

Αν μιλας για τη παλια αμεριανικη σειρα, υπαρχουν ολα τα επεισοδια στο ΥοuTube.

Δημοσ.

Μακαρι να ξαναπροβαλουν το μικρο σπιτι στο λιβαδι

Αν μιλας για τη παλια αμεριανικη σειρα, υπαρχουν ολα τα επεισοδια στο ΥοuTube.

Ναι για αυτην λεω !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...