Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω ήδη το Thomson TG585V8 (από τη Forthnet) αλλά μου έχει βγάλει την πίστη όσον αφορά το ασύρματο δίκτυο του. Συνδέομαι με το PS Vita και συνεχώς μου βγάζει Nat Type 3. Έχω δοκιμάσει να ανοίξω 200 πόρτες, και έχω φάει πολλές ώρες στο ψάξιμο χωρίς τελικά να βρω κάποια λύση. Επομένως το router που θέλω να πάρω θέλω να μην έχει προβλήματα με το Nat Type (ή αν τελικά έχει τουλάχιστον να μπορώ να τα αλλάξω κάπως και όχι με port forward) και όσο πιο φθηνό γίνεται. Φυσικά δεν θέλω να πάρω κάποιο κατώτερο σε ταχύτητα ή ping σε online παιχνίδια από αυτό που έχω.

Μιας και δεν γνωρίζω από θέματα router και internet, αν έπρεπε να αναφέρω και κάτι ακόμα στο να με βοηθήσετε να αγοράσω κάτι να μου το πείτε :)

Δημοσ.

Τα Thomson είναι μια χαρά modem οποιο modem και να παρεις πάλι θα θέλει port forward έτσι ειναι το internet.

Oποιο application θέλει να έχει access στο internet όταν είναι πίσω από modem θέλει οπωσδήποτε port forwarding έτσι δουλεύουν τα δίκτυα υπολογιστών.

Το πρόβλημα σου είναι απλός θέμα settings και όχι hardware.

Πρέπει να βάλεις στο Playstation από το menu του static IP και από το modem στην IP που θα βάλεις να κανεις forward τα ακόλουθα ports:

TCP: 80, 443, 5223

UDP: 3478, 3479, 3658

Δημοσ.

Τα Thomson είναι μια χαρά modem οποιο modem και να παρεις πάλι θα θέλει port forward έτσι ειναι το internet.

Oποιο application θέλει να έχει access στο internet όταν είναι πίσω από modem θέλει οπωσδήποτε port forwarding έτσι δουλεύουν τα δίκτυα υπολογιστών.

Το πρόβλημα σου είναι απλός θέμα settings και όχι hardware.

Πρέπει να βάλεις στο Playstation από το menu του static IP και από το modem στην IP που θα βάλεις να κανεις forward τα ακόλουθα ports:

TCP: 80, 443, 5223

UDP: 3478, 3479, 3658

Θα το δοκιμάσω έτσι όπως λες και αν είναι θα ξαναποστάρω αύριο. Πάντως έχω ακούσει παιδιά να παίζουν κατευθείαν online στο Vita και να μην έχουν θέμα με το Nat Type χωρίς να έχουν ανοίξει πόρτες...

Δημοσ.

χλωμο το κοβω να εχουν Nat open χωρις να εχουν port forward η dmz.να παιζουν με Upnp παλι χλωμο το κοβω.για το Thomson αν του αλλαξεις firmware για να εχεις προσβαση στο telnet  και στο cli του thomson μετα μπορεις να κανεις κατι σαν dmz για να ανοιξεις ολα τα ports.

απλα θελει αυτην την εντολη απο cli interface

telnet 192.168.1.254 για να μπουμε στο ρουτερ

Username Administrator με α κεφαλαιο

password κενο(εκτος αν τα εχεις αλλαξει)

nat tmpladd intf=Internet type=nat outside_addr=0.0.0.1 inside_addr=192.168.1.60
saveall

εκει που γραφει 192.168.1.60 θα πρεπει να βαλεις την Ip που εχει το Psvita και καλο θα ειναι να την εχεις δωσει καρφωτα.αν δεν δωσεις καρφωτα απλα δες μεσα απο το ρουτερ η το Psvita ποια Ip εχει για να αλλαξεις την τιμη στην πιο πανω γραμμη που σου εγραψα

Δημοσ.

χλωμο το κοβω να εχουν Nat open χωρις να εχουν port forward η dmz.να παιζουν με Upnp παλι χλωμο το κοβω.για το Thomson αν του αλλαξεις firmware για να εχεις προσβαση στο telnet  και στο cli του thomson μετα μπορεις να κανεις κατι σαν dmz για να ανοιξεις ολα τα ports.

απλα θελει αυτην την εντολη απο cli interface

telnet 192.168.1.254 για να μπουμε στο ρουτερ

Username Administrator με α κεφαλαιο

password κενο(εκτος αν τα εχεις αλλαξει)

nat tmpladd intf=Internet type=nat outside_addr=0.0.0.1 inside_addr=192.168.1.60

saveall

εκει που γραφει 192.168.1.60 θα πρεπει να βαλεις την Ip που εχει το Psvita και καλο θα ειναι να την εχεις δωσει καρφωτα.αν δεν δωσεις καρφωτα απλα δες μεσα απο το ρουτερ η το Psvita ποια Ip εχει για να αλλαξεις την τιμη στην πιο πανω γραμμη που σου εγραψα

Που μπορώ να την βρω αυτήν την καρτέλα στη σελίδα του router? Γιατί δεν το βλέπω πουθενά...

Επίσης όταν ανοίγουμε πόρτες, ένα Log που έχει πρέπει να το έχουμε on ή off?

Δημοσ.

Που μπορώ να την βρω αυτήν την καρτέλα στη σελίδα του router? Γιατί δεν το βλέπω πουθενά...

Επίσης όταν ανοίγουμε πόρτες, ένα Log που έχει πρέπει να το έχουμε on ή off?

το log αχρηστο ειναι κλειστο.επισης δεν ειναι καρτελλα στο ρουτερ.ειναι απο command prompt.αλλα το telnet στο ρουτερ ειναι κλειστο απο την αρχη οποτε η πρεπει να αλλαξεις firmware η να κανεις διαδικασια γα να εχεις προσβαση στο telnet και να γραψεις την εντολη.η θα πρεπει να κατεβασεις το config στο pc σου να προσθεσεις αυτην την γραμμη εκει που πρεπει και μετα να ανεβασεις παλι το Config Πισω.

Δημοσ.

το log αχρηστο ειναι κλειστο.επισης δεν ειναι καρτελλα στο ρουτερ.ειναι απο command prompt.αλλα το telnet στο ρουτερ ειναι κλειστο απο την αρχη οποτε η πρεπει να αλλαξεις firmware η να κανεις διαδικασια γα να εχεις προσβαση στο telnet και να γραψεις την εντολη.η θα πρεπει να κατεβασεις το config στο pc σου να προσθεσεις αυτην την γραμμη εκει που πρεπει και μετα να ανεβασεις παλι το Config Πισω.

Firmware έχω το τελευταίο. Πιο πρέπει να βάλω δηλαδή? Και επίσης τελικά το Log να το έχω off ή on? Γιατί δεν πολυκατάλαβα :S

Δημοσ.

Firmware έχω το τελευταίο. Πιο πρέπει να βάλω δηλαδή? Και επίσης τελικά το Log να το έχω off ή on? Γιατί δεν πολυκατάλαβα :S

αν εχεις το v8 και εχει firmware Της forthnet τοτε δεν μπορεις να μπεις με cli interface στο ρουτερ.δηλαδη αν πας να κανεις Telnet 192.168.1.254 δεν θα μπει.δοκιμασε το.στα 7 αρια πρεπει να περασεις εσυ την εντολη Telnet.απο default δεν ειναι περασμενη.

στα 8 αρια δεν θυμαμαι.

επισης το Log καντο Off.επισης αν περασεις generic firmware για να ανοιξει το Telnet τοτε θα πρεπει μετα να σεταρεις το ρουτερ μονος σου με τα στοιχεια της forthnet>δεν θα σεταριστει αυτοματα δηλαδη

αλλιως πρεπει να κατεβασεις το configuration στον υπολογιστη να πειραξειςκατι εντολες για να ανοιξει το telnet και μετα να το ξανανεβασεις.η να κατεβασεις το config να περασεις την εντολη αυτη που λεμε(πρεπει να δουμε που θα περαστει) και μετα να το ξανανεβασεις.

Δημοσ.

Και τι εντολές δηλαδή πρέπει να πειράξω? Δεν γνωρίζω και από αυτά και όλας. Πάντως το telnet δεν μπαίνει όπως είπες..

Δημοσ.

δεν προλαβα να σου απαντησω αν και το ελυσες.καλο θα ηταν να πεις πως.οταν δεν εχεις cli δηλαδη να μπεις με telnet στο ρουτερ η πρεπει να αλλαξεις firmware που ειναι το πιο ευκολο η πρεπει να προσθεσεις χειροκινητα την εντολη μεσα στο configuration που θα τοεχεις κατεβασει απο το ρουτερ και μετα το ξανασηκωνεις.η αλλιως κατεβαζες το config του κανεις μια αλλαγη για να εχεις telnet και μετα το σηκωνεις και μετα περνας την εντολη.δεν ξερω αν εκανες κατι απο ολα αυτα.η εντολη που σου γραψα ειναι απο ενα θεμα στο ινσομνια που λενε  πως να κανεις nat type open.επρεπε να σου γραψω ολο το θεμα εκτος αν το βρηκες το θεμα και ειδες ολη την διαδικασια διοτι νομιζω εκει γραφει πως να ανοιξεις και το Telnet.

Δημοσ.

δεν προλαβα να σου απαντησω αν και το ελυσες.καλο θα ηταν να πεις πως.οταν δεν εχεις cli δηλαδη να μπεις με telnet στο ρουτερ η πρεπει να αλλαξεις firmware που ειναι το πιο ευκολο η πρεπει να προσθεσεις χειροκινητα την εντολη μεσα στο configuration που θα τοεχεις κατεβασει απο το ρουτερ και μετα το ξανασηκωνεις.η αλλιως κατεβαζες το config του κανεις μια αλλαγη για να εχεις telnet και μετα το σηκωνεις και μετα περνας την εντολη.δεν ξερω αν εκανες κατι απο ολα αυτα.η εντολη που σου γραψα ειναι απο ενα θεμα στο ινσομνια που λενε  πως να κανεις nat type open.επρεπε να σου γραψω ολο το θεμα εκτος αν το βρηκες το θεμα και ειδες ολη την διαδικασια διοτι νομιζω εκει γραφει πως να ανοιξεις και το Telnet.

Αυτό έκανα. Κατέβασα το configuration και το άλλαξα και μετά μπορούσα να μπω στο telnet. Εκεί έγραψα την εντολή που μου είπες και έγινε Nat Type 2 στο PS Vita :)

Δημοσ.

Αυτό έκανα. Κατέβασα το configuration και το άλλαξα και μετά μπορούσα να μπω στο telnet. Εκεί έγραψα την εντολή που μου είπες και έγινε Nat Type 2 στο PS Vita :)

μια χαρα.thanxs for answering.απλα ηθελα να ξερω μηπως εκανες κατι αλλο επειδη δεν ειχα προλαβει να σου απαντησω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...