pc_admin Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Εχω ενα παλιο pc που ειχε 1 gb ddr2 στα 667mhz και τωρα εβαλα αλλο 1 gb που ειναι pc2 4300 , δηλαδη 533mhz Βαζοντας και την δευτερη μνημη βλεπω οτι ξεκιναει το bios και λεει 2gb 667 mhz Δεν εχει επιλογη το mboard για να ορισεις συχνοτητες μνημης κ cpu ,ειναι πολυ παλιο το gigabyte GA-VM 900M rev 1 : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2407#ov εχει την τελευταια εκδοση bios Δεν με χαλαει βεβαια που δουλευει στα 667 ,αλλα σκεφτομαι μηπως μου κανει καποιο προβλημα η δευτερη μνημη αν δουλευει στα 667 αντι 533 Δειτε και εικονες απο cpu z ,νομιζω οτι δεν κανω λαθος και οτι δουλευουν στα 667 (εικονα που λεει dram frenq 334.2 ):
SPANK Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Μου φαίνεται λιγο περίεργο που τρέχει στα 667 αλλα εντάξει αφου το βρίσκει μονο του και τρέχει εκει δεν νομιζω οτι χρειάζεται να ανυσηχείς
umbrella co. Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Αν σου δημιουργησει προβληματα στο μελλον, διορθωσε το χειροκινητα απο το bios. Aλλιως, δεν υπαρχει προβλημα.
pc_admin Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Οπως ειπα δεν αλλαζουν απο το bios οι ρυθμισεις cpu k ram Τελικα καποιος σε γειτονικο φορουμ εδωσε την απαντηση που πιστευω οτι ισχυει ,μονο και μονο για να μου φυγει η περιεργεια δηλαδη Το παρατηρησα και εγω ,αλλα δεν μπορουσα να το πιστεψω γιατι ημουν σιγουρος οτι τα 667 mhz ειναι εκτος προδιαγραφων της μνημηςΠου τελικα δεν ηταν .Η λυση φαινεται και τις εικονες , η μητρικη αντι να δουλεψει με την ταχυτητα της πιο αργης, αυξησε την ταχυτητα στην πιο αργη αλλα ΑΝΕΒΑΖΟΝΤΑΣ τα timings απο 4-4-4-12 που ειχε στα 533 σε 5-5-5-15 στα 667 και ετσι εξισοροπησε την αυξηση την ταχυτητας αφου ανεβαζοντας τα ζοριζεται λιγοτερο . Γιατι τελικα τι ειναι οι προδιαγραφες? ενα ταμπελακι που βαζει ο κατασκευαστης οτι αντεχει χωρις προβλημα στην ταχυτητα αυτη .Δεν βλεπω κανενα προβλημα και τα 7 πανε πολυ πολυ καλυτερα με τα 2 Gb τωρα .Οποτε η μητρικη αν και παλια επραξε εξυπνα !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα