Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες..αντιμετώπιζω το εξής προβλημα..χωρις να εχω πειράξει κατι τον τελευταίο καιρο στον υπολογιστη μου(μονο κάποιες ενημερώσεις απο τα windows έκανα), ο υπολογιστής κολλαει απίστευτα παρα πολυ.καποιες φορες στο σήμα των win κ αλλες οταν μπαίνω τελικα με τα πολλα στην επιφάνεια εργασίας οπου κανει 1 λεπτό να ανοίξει τον φάκελο "ο υπολογιστής μου".ΤΙ μπορει να φταίει ;εχω win 7..

Δημοσ.

Έλεγξε τον κεντρικό σου δίσκο με το Hard Disk Sentinel,όπως και όλους τους άλλους δίσκους που έχεις.Αν συνεχίζει αποσύνδεσε όλα τα dvd/cd που έχεις και δοκίμασε ξανά.

Κάποιο από τα μέσα έχει πρόβλημα να διαβαστεί για αυτό και καθυστερεί όλον τον Η/Υ σου.

Μπορεί να φταίει και κάποιο κακό καλώδιο επαφή οπότε έλεγξε και αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

Τσέκαρε και τον Event Viewer για σχετικές αναφορές λαθών (π.χ. crc errors) και ενημέρωσε αν βρεις κάτι!

Επίσης, δεν παρατηρείς κάποια άλλη ασυνήθιστη συμπεριφορά, π.χ. mouse lag, ε;

Δημοσ.

Με hard disc sentinel μου δείχνει οτι ο ενας δίσκος πιάνει υψηλή θερμοκρασία (52).οχι κατι αλλο..mouse lag δεν παρατηρώ..event viewer?

Δημοσ.

Απλά γράψε "Event Viewer" (ή "Προβολή Συμβάντων" αν έχεις ελληνική έκδοση του λειτουργικού) στο πεδίο search του start menu και θα το βρεις. Πρόσεξε μόνο, να τρέξεις το πρόγραμμα με δικαιώματα διαχειριστή συστήματος.

Μόλις φορτώσει το πρόγραμμα, κοίταξε πάνω αριστερά όπου υπάρχουν κάποια εικονίδια που θυμίζουν φακέλους. Ξεκίνα από το "Custom Views" --> "Administrative Events" και στη συνέχεια δες και τις κατηγορίες κάτω από το "Windows Logs".

Ψάξε για οποιοδήποτε μήνυμα σφάλματος παραπέμπει σε μέσα αποθήκευσης ή τους ελεγκτές αυτών (π.χ. crc errors όπως σου έγραψα παραπάνω). Αν έχεις αμφιβολίες για κάποιο μήνυμα, πόσταρε το για να το ψάξουμε!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...