Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας παιδια,

βρισκομαι Γερμανια, και θελω να βλεπω μεσω site τον αντ1 και τον μεγκα και λογω πνευματικων δικαιωματων (και καλα) δε μπορω να δω τιποτα.Ακομα και στο youtube.

Πως μπορουμε να το χακαρουμε αυτο; Να ''ψαρωσουμε'' τον browser οτι και καλα βρισκομαι Ελλαδα;

Μεσω της ip μου ;;

Δημοσ.

Φανταζομαι, μονο αν χρησιμοποιησεις ελληνικο proxy. Aλλα σου συστηνω να μην το δοκιμασεις καν, εκτος αν ο proxy ειναι εμπιστος/φιλου σου/δικος σου. Ασε που ειναι πολυ πιθανο να εχεις προβλημα με το bandwidth του και εν τελει και να snifαρεσαι και να σερνεσαι σε οτι αφορα το stream και το browsing γενικοτερα.

Δημοσ.

Δε ξερω καν πως γινονται αυτα...Υπαρχει ενα προγραματακι για ενα spotify, Που το γυριζεις σε usa πχ και ψαρωνεις το προγραμμα οτι και καλα εισαι απο κει, αλλα δεν εχει για Ελλαδα αυτο το προγραμμα(οπως παντα εμεις πισω δηλαδη).Κατι παρομοιο ψαχνω σε προγραμμα...

Δημοσ.

Βάλε το πρόσθετο geoproxy στο chrome,σου επιτρέπει να ψάχνεις ανά πάσα στιγμή για «φρέσκα» proxy από ελλάδα(ή όπου θες) και τα σετάρει και αυτόματα,για ελλάδα δεν υπάρχουν και πολλοί που κάνουν proxy οπότε θα πρέπει να έχεις υπομονή αν δεν βγει με την μια περίμενε λίγο και δοκίμασε ξανά, το σερφάρισμα μεν γίνεται πάρα πολύ αργό όπως λέει και ο midi αλλά το streaming δουλεύει με άλλη φάση και δεν επηρεάζεται,θα βλέπεις δηλαδή μια χαρά.

Δημοσ.

Σ'ευχαριστω πολυ, θα το δοκιμασω ...

χμμμ μπορω να πω ότι απογοητευτικα...

παρολο που εδω στη Γερμανια εχω την 20πλάσια ταχυτητα αποτι κατω, δεν με ανοιγει καν την σελιδα που ειναι το βιντεο (πχ του αντ1).

Ολο φορτωνει φορτωνει...ουφφ δε γινεται τιποτα...

Δημοσ.

Καλα οχι οτι θα βλεπω το Live, απλα μου αρεσουνε κατι παλια σιριαλ που υπαρχουνε στο αρχειο του αντ1 και του μεγκα.Μερικα υπαρχουνε ανεβασμενα στο youtube αλλα το 50% μπορω να δω , τα υπολοιπα μου βγαζει το ιδιο σφαλμα...λογω εξωτερικου

Δημοσ.

Σ'ευχαριστω πολυ, θα το δοκιμασω ...

χμμμ μπορω να πω ότι απογοητευτικα...

παρολο που εδω στη Γερμανια εχω την 20πλάσια ταχυτητα αποτι κατω, δεν με ανοιγει καν την σελιδα που ειναι το βιντεο (πχ του αντ1).

Ολο φορτωνει φορτωνει...ουφφ δε γινεται τιποτα...

Όπως είπα,ελληνικά έχει λίγα αν κάποιο δεν δουλεύει(ή είναι ελεεινά αργό) ψάξε για κάποιο άλλο,έστω μετά από λίγο,έτσι είναι αυτά θα δεις ότι υπάρχουν και ποιο γρήγορα proxy.
Δημοσ.

Ναι, παταω και παταω search και ολο το ιδιο proxy μου βγαζει ....

Αντε να δουμε μπας και μου βγαλει κανα αλλο αργοτερα

Δημοσ.

... και εγω Γερμανια ειμαι και ψάχνομαι να πιασω τα καναλια, αλλα @@

Οτι proxy εχω δοκιμασει θα σερνεται ή δεν θα δουλευει.

Απο youtube, παντως, μπορω και τα βλεπω τα περισσοτερα, με chrome και ενα externsion που λεγεται youtube unlocker. Πρεπει να το κατεβασεις απο site, πχ chip.de

Εναλλακτικα, αν εχεις android κινητο, εχω κατεβασει το greek tv live, το οποιο τα δειχνει τα καναλια κανονικα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...