toavepa Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Εσυ τον gamehd που τον ξερεις? Ενω γραφτηκες στο φορουμ μολις πριν 3 μερες? Παρακολουθω τρια χρονια ισως και πιο πολυ. ( Ευτυχως δεν καταλαβαν το μυστικο μου , πλακιζω )Παιδια καθως δεν γνωριζω πολλα απο οθονες , θα το θεσω σαν ερωτηση, οι οθονες δεν εχουν μπροστα τους ενα ειδος γυαλιου και μετα το εσωτερικο την επιφανεια οπου δημιουργειται η εικονα ?Νισσα παντως απο την εικονα σου δεν ειδα καμια γρατζουνια , τωρα αν αυτο ειναι καλο για σενα ή απλα κακο για τα ματια μου δα δειξει edit : οσο για το σπρευ χιλια συγνωμη δεν βρηκα κατι.. εκλεισε ενα μαγαζι που ηξερα
coolerman Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δεν μου βγάζει κατι... λείπει το R GamerHd
Skr1ll3x Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δεν μου βγάζει κατι... Παλι καλα.. Εμεις τον ζησαμε live και ειχε καταντησει υπερβολικα κουραστικο troll.. μεχρι που κερδισε σε διαγωνισμο για διακοπες μακρυα απ'το forum και ηρεμισε το κεφαλι ολων απ'τις γνωσεις του και τις συμβουλες του..
NissanFan Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Παλι καλα.. Εμεις τον ζησαμε live και ειχε καταντησει υπερβολικα κουραστικο troll.. μεχρι που κερδισε σε διαγωνισμο για διακοπες μακρυα απ'το forum και ηρεμισε το κεφαλι ολων απ'τις γνωσεις του και τις συμβουλες του.. χαχαχαχαχαχα φανταζομαι...κατσε να ριξω μια ματια
pant13 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Το πιο φθηνο και πολυ αποτελεσματικο, Βαζελινη και οχι δεν τρολαρω, δεν την επισκευαζει φυσικα αλλα δεν θα φαινεται
NissanFan Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Το εχω διαβασει αλλα δεν εχω ακουσει σχολια...εγω θελω να την καλυψω, δεν με νοιαζει να επισκευαστει...η βαζελινη δεν επηρεαζει την εικονα σε αυτο το σημειο?
pant13 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Οχι, περνα την με ενα πανακι και θα εκπλαγεις, το εχω κανει σε μια δικια μου με γρατζουνια μεγαλη
NissanFan Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 η βαζελινη δεν κανει δουλεια...δοκιμασα
coolerman Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 η βαζελινη δεν κανει δουλεια...δοκιμασα δεν κάνεις τπτ,μην παιδεύεσαι.
NissanFan Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 το καταλαβα υπαρχει καποια αλειφη η κατι τετοιο?
pant13 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Τι να σου πω, ισως να ειναι ειναι παρα πολυ βαθια, σε εμενα δουλεψε. Καλη συνεχεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα