Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα...προσφατα εκανα μια τεραστια μαλ***α....σηκωσα την οθονη μου (lg e2242) να την μετακινησω και εκανα μια γραντζουνια με ενα κατσαβιδι που κρατουσα στο ιδιο χερι...μπορει να αφαιρεθει?

post-259174-0-59054700-1377109833_thumb.jpg

post-259174-0-31749600-1377109842_thumb.jpg

post-259174-0-29145700-1377110092_thumb.jpg

Δημοσ.

Kαλησπερα...προσφατα εκανα μια τεραστια μαλ***α....σηκωσα την οθονη μου (lg e2242) να την μετακινησω και εκανα μια γραντζουνια με ενα κατσαβιδι που κρατουσα στο ιδιο χερι...μπορει να αφαιρεθει?

δυσκολο το κοβω γιατι πρεπει να εχει γινει σε βαθος για να φαινεται εξω.πουλανε για καποια πραγματα που καθαριζουν τις γρατζουνιες αλλα παλι μην περιμενεις να γινει σαν νεο.

εδω θα δεις και αλλα θεματα για γρατζουνιες.

https://www.google.gr/search?hl=el&source=hp&biw=&bih=&q=%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%B9%CE%B1+%CE%BF%CE%B8%CE%BF%CE%BD%CE%B7+Insomnia&gbv=2&oq=%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%B9%CE%B1+%CE%BF%CE%B8%CE%BF%CE%BD%CE%B7+Insomnia&gs_l=heirloom-hp.3...703.6328.0.6468.27.21.1.3.3.0.329.2817.0j9j3j2.14.0....0...1c.1.24.heirloom-hp..13.14.2144.CnoOFujhV8c

ειναι ολα εδω στο ινσομνια.

Δημοσ.

λες να κανει κατι για οθονη κινητου που ειχα δει απο ebw?

ειναι διαφορετικο το υλικο οποτε δεν ειμαι σιγουρος αν θα κανει.διαβασε τα θεματα μηπως λενε κατι παραπανω.γιατι αλλο η οθονη υπολογιστη αλλο η οθονη το πλαστικο ενος παλιου κινητου αλλο οι οθονες στα νεα κινητα..γιατι στα κινητα υπαρχει οσο ξερω και στρωματακι απο πανω σαν προσταυτευτικο που στην οθονη δεν πρεπει να υφιστατε τοσο.για αυτο ειπα οτι μαλλον πρεπει να ειναι διαφορετικο υλικο.

Δημοσ.

εσι και ο gamer hd σε ζημιες . Τελος παντων .. Αμα ειναι επιφανειακο υπαρχουν μαγαζια που τα επιδιορθωνουν  αλλα υπαρχουν και ειδικα sprey (θα σου βρω σε ενα λεπτο)

Δημοσ.

εσι και ο gamer hd σε ζημιες . Τελος παντων .. Αμα ειναι επιφανειακο υπαρχουν μαγαζια που τα επιδιορθωνουν  αλλα υπαρχουν και ειδικα sprey (θα σου βρω σε ενα λεπτο)

δεν το κοβω για επιφανειακο αν εγινε απο κατσαβιδι και οπως το βλεπω στην φωτο αλλα ας μας πει και ο τοπικ σταρτερ.

Δημοσ.

Αουτς!

Κοιτα περα απο το αν υπαρχει κατι να το διορθωνει λιγο επιφανειακα, το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να το βγαλεις απ'το μυαλο σου οτι υπαρχει, και θα το συνηθισεις. Στο παλιο μου samsung monitor ειχα βρει σε ακυρη στιγμη 2 καμμενα pixel. Σε 22αρι monitor αντε να σου κανουν αισθηση 2 καμμενα pixel. Κι ομως επειδη το ειχα στο μυαλο μου συνεχεια, τα παρατηρουσα συνεχεια, πηγαινε κατευθειαν το ματι μου πανω τους. Οταν σταματησα να το χω στο κεφαλι μου, ηταν σαν να εξαφανιστηκαν.. επρεπε να ψαξω ωρα για να δω που βρισκονται.

Αν εσενα δε σου κανει αισθηση οταν surfαρεις ή οταν παιζεις τοτε μη το σκεφτεσαι καθολου..

Απλα να σαι λιγο πιο προσεχτικος στο μελλον γιατι ειναι κριμα..

• Like 1
Δημοσ.

Εσυ τον gamehd που τον ξερεις? Ενω γραφτηκες στο φορουμ μολις πριν 3 μερες?  :ph34r:  :ph34r:

• Like 2
Δημοσ.

Εσυ τον gamehd που τον ξερεις? Ενω γραφτηκες στο φορουμ μολις πριν 3 μερες?  :ph34r:  :ph34r:

φήμη που έχει ο άτιμος :-D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...