aristos12 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 http://www.lamiareport.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=79550:lamia-eixe-agio-42xronos-sekiouritas-pou-tou-efuge-h-roda-apo-to-mhxanaki&catid=38:2010-04-22-20-27-04&Itemid=68 βρε παλικαρια πως εγινε αυτο ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Βγαλμένοι καθρέφτες, και να σκοτωνόταν δε θα στενοχωριόμουν ιδιαίτερα. Το ίδιο ισχύει και για όποιον άλλο έχει αυτή την εγκληματική συνήθεια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Καμια λαλακια θα εκανε ο τυπος στα πιρουνια ,δεν θα εσιξε πολυ και του εφυγε μεσα στον δρομο.Ωραιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iRox Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 ρε φιλε εισαι σοβαρος; επειδη δεν ειχε καθρεφτες του αξιζει να πεθανει;ναι ειναι λαθος αλλα υπαρχουν και ορια! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kezar* Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 η εξατμιση εξατμιση..ενα ελεγχο στο μπ@@ρδελο πριν το καβαλησει και κανει οτι ειναι να κανει δεν γινεται ε? α ρε μ@@@@@ς 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 ε ναι μωρέ. ξέρεις τι σημαινει καγκουριά. αλλά όχι και να πεθάνει ο καγκουρας. κρίμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δηλαδή η περίπτωση αστοχίας υλικού δεν παίζει σαν ενδεχόμενο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 ρε φιλε εισαι σοβαρος; επειδη δεν ειχε καθρεφτες του αξιζει να πεθανει; ναι ειναι λαθος αλλα υπαρχουν και ορια! Για να ξεκαθαρίσω κάτι, δεν αξίζει σε κανέναν να πεθάνει. Άλλο αυτό και άλλο το να στεναχωρηθείς για το χαμό κάποιου. Ο συγκεκριμένος είναι κίνδυνος τόσο για τον εαυτό του, όσο και για τους άλλους. Ένας κίνδυνος λιγότερος δεν είναι ποτέ κακό. Φυσικά προτιμώ να αλλάξει κάποιος απόψεις, αλλά αν ένας κάγκουρας φάει το κεφάλι του, ε δε θα πω και κρίμα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 κινέζικο είναι;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 κινέζικο είναι;; ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 ναι Είσαι σίγουρος; Φαίνεται σαν Honda Astrea Grand ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 ναι και εγω αυτό νομίζω. Είσαι σίγουρος; Φαίνεται σαν Honda Astrea Grand ... δεν νομίζω. ο κ@λος του δεν φαίνεται "αστράτος" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 και εγω αυτό νομίζω. δεν νομίζω. ο κ@λος του δεν φαίνεται "αστράτος" Με Astrea Grand μοιάζει, με Astrea Supra όχι ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Ναι ρε 42 χρονών κάγκουρας και ασχολείται ακόμη με το παπάκι του... είστε σοβαροί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antuansupra Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 και εγω αυτό νομίζω. δεν νομίζω. ο κ@λος του δεν φαίνεται "αστράτος" grand είναι αυτό σίγουρα δεν νομίζω να υπήρξε κινέζικο ποτέ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα