Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρώτα πρώτα, αν είχα κουραστεί να απαντάω δεν θα απαντούσα =)

ontopic: Αυτά που δείχνεις δύσκολο να είναι μνήμες. Απλά δεν βγάζουν σε τέτοιο packaging.

Πιθανότατα να είναι κάποιο microcontroller.

Με τα περιθώρια λάθους εννοώ ότι ναι, συνήθως απλά θα είναι μπρικαρισμένο, δεν θα κάνει τίποτα.

Το να κάνεις ζημιά στο hardware κάπως σπάνιο με τέτοιο τρόπο.

Πιο πολύ κινδυνεύεις από το βάλε/βγάλε το ολοκληρωμένο δηλαδή...

Δημοσ.

Εχω καποιες φωτο να σου δειξω πχ απο μια πλακετα τηλεορασης που θελω να φτιαξω τωρα αυτο το καιρο και μου λενε ενα κοστος για τη πλακετα στα 150 ευρω!

Αν παρω μια πλακετα 150 οταν μια τηλεοραση 32¨την βγαζουν στα 200-250 σε κατι e-shop προσφορες κανενας δεν θα φτιαξει τη τηλεοραση του!Ουτε εγω θα το εκανα!

Microcontroller ειναι απλα πηρα μια απο google καπως βιαστηκα αλλα και τα ic περιπου ετσι ειναι μερικα τσιπακια και ποδαρακια 6-8 αναλογα!

Θα αγορασω hardware σχετικο να προγραμματισω και θα πειραματιστω αν και δεν βλεπω να καταφερνω κατι αλλα ελπιζω οτι θα μαθω κατι!

Αν ενδιαφερεσαι και το χεις σαν χομπι SouLSlayer θα θελα βοηθεια αν δεν σε πριζω!:P

Δημοσ.

Εχω καποιες φωτο να σου δειξω πχ απο μια πλακετα τηλεορασης που θελω να φτιαξω τωρα αυτο το καιρο και μου λενε ενα κοστος για τη πλακετα στα 150 ευρω!

Αν παρω μια πλακετα 150 οταν μια τηλεοραση 32¨την βγαζουν στα 200-250 σε κατι e-shop προσφορες κανενας δεν θα φτιαξει τη τηλεοραση του!Ουτε εγω θα το εκανα!

Microcontroller ειναι απλα πηρα μια απο google καπως βιαστηκα αλλα και τα ic περιπου ετσι ειναι μερικα τσιπακια και ποδαρακια 6-8 αναλογα!

Θα αγορασω hardware σχετικο να προγραμματισω και θα πειραματιστω αν και δεν βλεπω να καταφερνω κατι αλλα ελπιζω οτι θα μαθω κατι!

Αν ενδιαφερεσαι και το χεις σαν χομπι SouLSlayer θα θελα βοηθεια αν δεν σε πριζω!:P

Καλησπέρα φίλε διάβασα τα προηγούμενα ποστ σου σχετικα με αυτό που θες να κανεις.

Αν θες γράψε μερικούς κωδικούς απο τα ολοκληρωμενα που θες να αντικαταστησεις/προγραμματισεις γιατί έτσι αόριστα που τα λες δεν νομιζω οτι θα μπορεσει να σε βοηθήσει κανεις.

Επίσης την διάγνωση οτι τα συγκεκριμενα IC έχουν πρόβλημα πως την εβγαλες, γιατί απο οτι καταλαβαίνω δεν εχεις και πολλές γνωσες απο ψηφιακά ηλεκτρονικά ,μικροελεγκτές, κτλ.

Δημοσ.

.

Επίσης την διάγνωση οτι τα συγκεκριμενα IC έχουν πρόβλημα πως την εβγαλες, γιατί απο οτι καταλαβαίνω δεν εχεις και πολλές γνωσες απο ψηφιακά ηλεκτρονικά ,μικροελεγκτές, κτλ.

Ακριβως,και εγω αυτη την απορια εχω διαβαζοντας αυτο το ποστ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...