klepa21 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 ΓΕΙΑ ΣΑΣ.... ΕΧΩ ΕΝΑ ROOTER ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ THOMPSON ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΕΝΣΥΡΜΑΤΑ ΜΕ ΕΝΑ Η/Υ ΠΟΥ ΕΧΩ INTERNET . ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ 1ο ΟΡΟΦΟ ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΡ LINKSYS. ΟΛΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ INTERNET ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ WIRELESS , ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΜΗΝΙΜΑ ( ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΠΕΤΡΟΣ-INERNET). ΣΤΟΝ ΚΑΤΩ Η/Υ ΕΧΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ INTERNET. ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ FORTHNET ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΤΟ ROOTER ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΒΟΗΘΕΙΑ..............
Universal Soldier Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Θέλουμε παραπάνω info ιδανικά θα βοηθούσε άμα μας έλεγες : * Ενα network map του setup σου * Screenshots από τα settings του modem (Channel , Freq, Encryption etc etc ) * Screenshots από τα settings του repeater (Channel , Freq, Encryption etc etc ) * ipconfig -all από ένα laptop πάνω στον repeater * ipconfig -all από ένα laptop πάνω στο modem * 2 screenshot από WiFi scan με το inSSIDer ( και από τα 2 μέρει ) * που είναι τοποθετημένα ακριβώς το modem και το access point - Το Router δεν είναι ούτε ROOSTER ΟΥΤΕ ROOTER - Με κεφαλαια δεν γράφουμε Η Forthnet δεν φταίει για τον δικό σου εξοπλισμό και το δίκτυο σου, η Forthnet σταματάει στο Modem από εκεί και πέρα είσαι υπεύθυνος εσύ. Το extra Access Point ποιος το έβαλε ?
poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 και το απλο.δοκιμασατε κανα reboot και τα 2 ρουτερ μπας και στρωσει η κατασταση?μην ξεκινησουμε απο τα δυσκολα και τελικα δεν εχει κανει κανεις κανα reboot το Linksys και φταιει αυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα