Marat72 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Ποιο κινέζικο tablet από αυτά που κυκλοφορούν στην αγορά έχει δυνατό.σήμα Wi-Fi? Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο στις 8" ? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micahel Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 σε αυτά πας στο κατάστημα και το βλέπεις αν και όλα πάνω κάτω ίδια είναι. τη budget έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marat72 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Μέχρι 150 , μπορώ όμως να το αγοράσω και από ιστοσελίδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micahel Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) για μένα οι επιλογές σου είναι αυτές http://www.skroutz.gr/comparelists/1105?compare=2151660%2C3682460%2C3651521 το lenovo που έχω, πιάνει 3/4 γραμμές έναν όροφο πάνω από το ρουτες ενώ γύρο στα 350 μέτρα από το ρουτερ πιάνει οριακά για το hp δεν ξέρω τη παίζει γενικα καθώς σήμερα το είδα Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2013 από micahel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ergidis Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Νομιζω τα πιο καλα και μονα καλα γιαυτο samsun και αγιος ο θεος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imvrios Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Ποιο κινέζικο tablet από αυτά που κυκλοφορούν στην αγορά έχει δυνατό.σήμα Wi-Fi? Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο στις 8" ? Ευχαριστώ Το Pipo U8 που αγόρασα έχει πολύ δυνατό σήμα wifi (και είναι γενικά πολύ καλό tablet). Είναι και 8 ιντσών (7,85 για την ακρίβεια) που θέλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα