panos_vas Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Καλησπερα, παιδια! Θελω να κανω αναβαθμιση στην Bios της μητρικης του τιτλου μου, πως μπορω να το κανω αυτο μεσω usb φλασακι? Εχει πανω την f4 και βλεπω εδω στο site της gigabyte οτι εχει βγει f8, πως μπορω να την κανω εγκατασταση? ευχαριστω πολυ!
TheELF Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Καλησπερα, παιδια! Θελω να κανω αναβαθμιση στην Bios της μητρικης του τιτλου μουΉ εγώ τυφλώθηκα ή εσύ κάτι ξέχασες...
TheELF Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Ναι, μετά(από λίγο)το κατάλαβα και εγώ. Το bios στην σελίδα είναι σε συμπιεσμένο αρχείο,αποσυμπίεσε το κάπου,έχει τρία αρχεία μέσα το ένα είναι autoexec.bat που σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις bootable usb που να περιέχει κάποια έκδοση dos. Θα χρειαστείς το HPUsb και την δισκέτα εκκίνησης των win98 από εδώ Win98SE αποσυμπίεσε την δισκέτα σε κάποιον φάκελο,αυτό γίνεται με το 7zip,τρέξε το hpusb διάλεξε στο filesystem το fat32 και κάτω στα option επέλεξε το create a DOS ... επέλεξε τον φάκελο όπου αποσυμπίεσες την δισκέτα γράψε και τα αρχεία που αποσυμπίεσες από το exe του bios από την σελίδα και έτοιμος. Αν δεν κάνει εκκίνηση τότε δεν έχει mbr το usb σου,αυτό ίσως καλύτερα να το ελέγξεις από πριν αφού για να το φτιάξεις θα πρέπει να σβηστεί ξανά το usb,δες εδώ για τα βήματα κάνεις όλα μέχρι και το 7. http://www.intowindows.com/how-to-install-windows-7vista-from-usb-drive-detailed-100-working-guide/ 2
panos_vas Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Ευχαριστω πολυ, φιλε μου! Αυτη ειναι η μεθοδος που κανεις q flash? δλδ η μητρικη δεν μπορει να κανει update μεσω bios? εχει uefi bios
TheELF Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δεν έκατσα και να μελετήσω το εγχειρίδιο της μητρικής,είδα στην σελίδα ότι το bios που δίνουν είναι για dos και είπα την μέθοδο για dos,αν διαβάσεις το εγχειρίδιο ή απλά ψάξεις της επιλογές μέσα από το bios σου θα δεις αν μπορείς να το κάνεις και μέσα από αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα