rfc Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Αυτο το οτι πηγες ολα τα parts στο πλαισιο και "σου ειπαν" οτι τα αλλαξαν ολα ενα ενα.................... δυσκολο να το πιστεψω για το συγκεκριμενο μαγαζι anyway. Τα δελτια αποστολης και επιστροφης στα δωσανε? μαλλον οχι ε? Τιποτα δε σου αλλαξανε μεγαλε.
Grey Warden Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Αυτο το οτι πηγες ολα τα parts στο πλαισιο και "σου ειπαν" οτι τα αλλαξαν ολα ενα ενα.................... δυσκολο να το πιστεψω για το συγκεκριμενο μαγαζι anyway. Τα δελτια αποστολης και επιστροφης στα δωσανε? μαλλον οχι ε? Τιποτα δε σου αλλαξανε μεγαλε. Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι οτι χρησιμοποίησαν parts που έχουν ήδη στο μαγαζί κάνοντας δοκιμές για να δουν αν φταίει κάποιο συγκεκριμένο part. Όσα parts έχω τώρα στον υπολογιστή μου, είναι τα δικά μου, αυτά που είχα και πριν. Το pc το κράτησαν πολλές μέρες και είχα τηλεφωνική ενημέρωση για κάθε βήμα σχεδόν.
rfc Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Αυτα που λες για μενα σημαινουν, οτι δε σου κανανε απολυτως τπτ στο συγκεκριμενο μαγαζι. Απλα στα τηλεφωνα σου λεγανε αυτο που θες να ακουσεις. Γνωστο θεμα..........
Grey Warden Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Αυτα που λες για μενα σημαινουν, οτι δε σου κανανε απολυτως τπτ στο συγκεκριμενο μαγαζι. Απλα στα τηλεφωνα σου λεγανε αυτο που θες να ακουσεις. Γνωστο θεμα.......... Δεν αντιλέγω. Γι αυτό όπως είπα θα κάνω μόνος μου δοκιμές με parts φίλων.
chek2fire Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Μια και το διάβασα το μήνυμα σου στο θέμα για τα game σου προτείνω να κάνεις αρχικά ένα bios update και να δεν δουλέψει ούτε αυτό να τους τα πας στο πλαισιο και να διαμαρτηρηθείς για το πρόβλημα να βγάλουν άκρη να στο φτιάξουν μια και είναι στην εγγύηση. Τροφοδοτικό για μένα δεν είναι μια και με ότι τροφοδοτικό έχεις δοκιμάσει σου κάνει το ίδιο πρόβλημα. Μνημες μου ακούγεται ποιο πολύ γιατί αν ήταν οτιδήποτε άλλο θα σου χτύπαγε το πρόβλημα με την μια και δεν θα περίμενε να περάσουν ώρες
Grey Warden Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Τα memtest βγαίνουν καθαρά. Θα δοκιμάσω και με άλλες μνήμες όμως γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι παίζει. Στο Πλαίσιο θα μου πουν οτι δουλεύει με turbo-x και όχι με corsair! Γι αυτό θέλω να δοκιμάσω με άλλο τροφοδοτικό για να το επιβεβαιώσω ωστε να δω πως θα κινηθώ παρακάτω. Θα δοκιμάσω και bios update γιατί όλα παίζουν και μάλιστα υπάρχει ένα στο site της gigabyte που αναφέρει οτι βελτιώνει το system compatibility. Προς το παρόν τον αφήνω ως έχει. Το παιχνίδι όταν παγώνει, παγώνει μέσα στο μισάωρο. Όταν βάζω να παίξω με το που μπουν τα windows μπορώ να παίζω για ώρες χωρίς πάγωμα. Δηλαδή βγαίνω με save/quit κανονικότατα με τα παιχνίδια να τρέχουν νερό.
gigasteo83 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Εγω που ειμαι κακος ανθρωπος σκεφτομαι οτι πανε να σου φανε το τροφοδοτικο να "τσακαλια" του Πλαισιου και να στο αλλαξουν με "καλυτερης ποιοτητας" Turbo-X
chek2fire Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Τα memtest βγαίνουν καθαρά. Θα δοκιμάσω και με άλλες μνήμες όμως γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι παίζει. Στο Πλαίσιο θα μου πουν οτι δουλεύει με turbo-x και όχι με corsair! Γι αυτό θέλω να δοκιμάσω με άλλο τροφοδοτικό για να το επιβεβαιώσω ωστε να δω πως θα κινηθώ παρακάτω. Θα δοκιμάσω και bios update γιατί όλα παίζουν και μάλιστα υπάρχει ένα στο site της gigabyte που αναφέρει οτι βελτιώνει το system compatibility. Προς το παρόν τον αφήνω ως έχει. Το παιχνίδι όταν παγώνει, παγώνει μέσα στο μισάωρο. Όταν βάζω να παίξω με το που μπουν τα windows μπορώ να παίζω για ώρες χωρίς πάγωμα. Δηλαδή βγαίνω με save/quit κανονικότατα με τα παιχνίδια να τρέχουν νερό. γιαυτό μου κάνει παράξενο να είναι το τροφοδοτικό γιατί αν δεν σήκωνε θα σου πάγωνε κάθε φορά που θα έτρεχες κάποιο game. Για δες στο site της μητρικής οι μνήμες που έχεις βάλει δλδ και μάρκα και ο τύπος που είναι η συγκεκριμένες, υποσηρίζονται? Η τουλάχιστον δες μήπως με κάποιο νεώτερο bios υπάρχει υποστήριξη.
liopyr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Να παίζει με turbo-x και να μην παίζει με το δικό σου, λόγω μάρκας ας πούμε, είναι απίθανο. Δεν ξέρω αν σου λένε ψέμματα, αλλά στην καλύτερη περίπτωση απλά έτυχε να παίξει με το δικό τους, και επειδή δεν ξέρουν τι τους γίνεται εντόπισαν εκεί το πρόβλημα. Από την στιγμή που σε fresh boot παίζει φυσιολογικά ενώ υπό άλλες συνθήκες όχι, πιθανότατα δεν έχεις hardware πρόβλημα, αλλά δοκίμασε και κάποιο βάρβαρο stress test, όχι τα χάδια του everest. Memtest τρέχεις bootable;
Grey Warden Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Ανασταίνω το σωστό τοπικ και λέω οτι τελικά το πρόβλημα ήταν η μητρική. Έγινε αλλαγή εντός εγγύησης αφού πέρασα τα πάνδεινα και έπρεπε να βάλω... μέσο. Το καλό της ιστορίας είναι οτι τελείωσα τις σπουδές μου αφού επικεντρώθηκα εκεί. Τέλος καλό, όλα καλά. Το αναφέρω σε περίπτωση που πέσει κανείς σε παρόμοιο πρόβλημα και έχει δοκιμάσει (σχεδόν) τα πάντα. ΥΓ. Άτιμο πράγμα οι μητρικές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα