Dekaylol Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 What up Dope Fresh Nation ?! Επειδή είμαι λίγο άσχετος σε αυτά , i need your help buddies! Δεν έχω βάλει κάποιο όριο στην τιμή! Δεν θα πω την θέλω για Games, θα πω την θέλω για Game! Λοιπόν επειδή παίζω αποκλειστικά και μόνο League Of Legends, θα ήθελα μια που να μπορεί να παίξει σε High Qualities/Settings ( Character, Effects και Environment Quality δηλαδή.. όλα High! και Shadows, ας είναι έστω και Low , np! ) και να μην ρίχνει τα FPS στα Teamfighs ή γενικά όταν γίνεται το Action! ( Δεν ξέρω αν σε αυτό παίζει ρόλο και η οθόνη, αυτή έχω πάντως : SAMSUNG SyncMaster T200HD ) Η τωρινή μου κάρτα γραφικών : NVIDIA GeForce GT 620 Tώρα για το PC, τα Processor και Memory τα βρήκα από DirectX Diagnostic Tool ( με Run --> dxdiag ), δεν ξέρω τι ακριβώς έχει το PC, το είχα πάρει από Κωτσόβολο γύρω στα 600 EUR , είναι Dell Inspiron 660! Processor : Intel® Core i5-2320 CPU @ 3.00GHz (4 CPUs), ~ 3.0GHz Memory : 4096MB RAM Operating System : Windows 7 Home Premium 64-Bit DirercX version : DirectX 11 PSU : L300PM-00 ( Ανοιξα το κουτί και το είδα... ) τώρα για άλλα δεν ξέρω... Χρειάζεται τίποτα άλλο που πρέπει να ξέρετε για να μου πείτε την κατάλληλη Κάρτα ? ή μια πιο γενική ερώτηση, γίνεται να αλλάξω Κάρτα ? ! Τhx!
Σαϊνόμπι Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Εχει πολυ σημασια η αναλυση της οθονης. Τι οθονη εχεις?
Dekaylol Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Aaaaand i failed the post SORRY! ( πρέπει να laggara και πάτησα λάθος thread )
Dekaylol Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Εχει πολυ σημασια η αναλυση της οθονης σου. Τι οθονη εχεις? Monitor : Generic PnP Monitor , αυτό είναι .. SAMSUNG SyncMaster T200HD Current Display Mode : 1680x1050 (32bit) (59GHz) τη budget εχεις; Βασίκα έχω 500EUR! αλλά δεν έβαλα κάποιο όριο , προτείνετε οτιδήποτε Aμα χρειάζομαι και new monitor δηλαδή.. ας τα πάρω και τα δύο....
Σαϊνόμπι Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 για να δω αν καταλαβα καλα, θες απλα να παιζεις απροβληματιστα/ultra high το LOL με οσο το δυνατον λιγοτερα χρηματα?
Dekaylol Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 για να δω αν καταλαβα καλα, θες απλα να παιζεις απροβληματιστα/ultra high το LOL με οσο το δυνατον λιγοτερα χρηματα? Mπορώ να βάλω και παραπάνω από 500EUR ... αλλά αφού ρωτήσατε για budget , yea.. περίπου τόσο.... High settings με το budget που διαθέτω δεν γίνεται ? ( δεν ξέρω πόσα ακριβώς χρειάζομαι για αυτό που ζητάω! )
Σαϊνόμπι Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Mπορώ να βάλω και παραπάνω από 500EUR ... αλλά αφού ρωτήσατε για budget , yea.. περίπου τόσο.... High settings με το budget που διαθέτω δεν γίνεται ? ( δεν ξέρω πόσα ακριβώς χρειάζομαι για αυτό που ζητάω! ) Κανεις πλακα ε? αν δεν κανεις πλακα, και θες να χαλασεις ολο το budget αναγκαστικα πρωτα αγοραζεις οθονη και μετα καρτα γραφικων αλλα το LOL, σε τετοια αναλυση, το παιζεις ανετα και με λιγοτερο απο 150€
Dekaylol Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Γιατί ρε ? Άμα με GT 620 ( 50EUR ) παίζω σε Low με 100+ FPS στο Lane Και 60+ στα TeamFights Πόσο να θέλει μια για High ? Κανεις πλακα ε? Είπα είμαι άσχετος , δεν ξέρω ..... Κανεις πλακα ε? αν δεν κανεις πλακα, και θες να χαλασεις ολο το budget αναγκαστικα πρωτα αγοραζεις οθονη και μετα καρτα γραφικωναλλα το LOL το παιζεις ανετα και με λιγοτερο απο 150€ ΟΚ! Δεν έβαλα budget γιατί σας είπα ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ! Όταν με ρώτησε ο άλλος ο φίλος από πάνω , δεν ήξερα πόσα χρειάζομαι , και απλά του είπα πόσα διαθέτω τώρα Αμα γίνετε όσο το δυνατόν λιγότερο και μπορώ να παίξω άνετα, φυσικά και το προτιμώ!
Xristaras12 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 αν αλλαξεις καρτα γραφικων θες και τροφοδοτικο. δεν φτανουν τα 300 βατ(αν βγαζει τοσα)
Σαϊνόμπι Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 αν ειναι να παιζεις μονο LOL και σε τετοια αναλυση ακομα και μια http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=most-popular&keyphrase=7770 πιστευω θα σε καλυψει. Και σιγουρα θες και τροφοδοτικο ναι. Πχ: http://www.e-shop.gr/product?id=PER.641161 Recommended System Requirements 3 GHz processor 2 GB of RAM (Windows Vista and 7 users should use 4 GB of RAM or more.) 12 GB available hard disk space GeForce 8800 or equivalent video card (Dedicated GPU with 512MB+ Video Memory(VRAM)) Support for DirectX v9.0c or better. Windows XP with the latest service pack installed, Windows Vista with the latest service pack installed, or Windows 7 The latest update to .NET Framework from Microsoft
Dekaylol Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 αν ειναι να παιζεις μονο LOL και σε τετοια αναλυση ακομα και μια http://www.skroutz.g...&keyphrase=7770 πιστευω θα σε καλυψει. Και σιγουρα θες και τροφοδοτικο ναι. Πχ: http://www.e-shop.gr...t?id=PER.641161 Άμα θέλω σε 1920x1080.. πόσο βγαίνει όλο μαζί ? Thx for the replies btw!
Σαϊνόμπι Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Άμα θέλω σε 1920x1080.. πόσο βγαίνει όλο μαζί ? Thx for the replies btw! εννοεις να παρεις και νεα οθονη, σωστα?
Dekaylol Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 εννοεις να παρεις και νεα οθονη, σωστα? Yep!
Σαϊνόμπι Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Yep! LG 22EA53VQ 21.5'' LED IPS MONITOR FULL HD BLACK + http://www.skroutz.gr/s/3293320/Gainward-GeForce-GTX650-Ti-Boost-1GB-Golden-Sample.html = μια χαρα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα