Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.Έχω ενα σοβαρό πρόβλημα και θα ήθελα την βοήθεια σας..έχω ενα vaio μοντέλο 2008 το vgn-fz38m..Για 3 χρόνια δούλευε άψογα..Μετα απο λίγο άρχισαν τα προβλήματα πάνω στο game που έπαιζα.. το μήνυμα των windows ήταν ''Ο οδηγός kernel 175.01 σταμάτησε να αποκρίνεται και ανακτίθηκε με επιτυχία''.. Μετα απο λίγες μέρες το κανε συνέχεια..Έκανα φορματ κάπως έστρωσε αλλα μετα απο μέρες τα ίδια πάλι με μπλέ οθόνες..Παρατηρώ οτι έχει μέσα την nvidia 8400m gt και το ψαξα στο ίντερνετ είδα οτι η σειρά αυτη ήταν ελαττωματική και οτι η σονυ επισκευάζει το προβλημα με εγγύηση στα 4 χρόνια ..Οπότε και γω πριν ένα χρόνο περίπου το στειλα και ενώ το χαρτί στα αγγλικά έλεγε δεν υπάρχει πρόβλημα το λαπτοπ δούλευε κανονικα..Αρχές του χρόνου τώρα έκανε τα ίδια πάλι...Κρέμαγε ο driver και στην εκκίνηση μου βγαζε κατακόρυφες κίτρινες λωρίδες.. Ρωτάω ενα φίλο πληροφορικάριο μου πε να αλλάξω σκληρο..Το κανα..Μετά το φορμάτ τωρα. Με τον βασικό driver που έχει ( την διαβάζει σαν vga monitor κάπως) παίζει καλά..,, Με το που κάνω εγκατάσταση τους drivers της σονυ ..δεν εκκινεί το pc και με πάει στο Boot σε 2 επιλογες (system restore- εκκίνηση κανονικά) .αΝ Επιλέξω το 2ο έχω μπλέ οθόνη..

Δεν ξέρω τι να κάνω παιδια το λαπτοπ το χω αφήσει έτσι στην μοιρα του.Έφριξα και με την απαράδεκτη υποστήριξη της sony.

ΤΙ λέτε να φταίει..?

Σημείωση - Το λάπτοπ σε safe mode δεν έχει κανένα θέμα..Τι κάνω παιδιά!?

Δημοσ.

μαλλον η καρτα σου χαλασε οριστικα,επισκευη μπορει να γινει με reballing H reflow(στη μια περιπτωση ο τεχνικος ξεκολλαει το τσιπ απο την πλακετα,περναει κολληση  και το ξανακολλαει ενω στην αλλη θερμαινει το τσιπακι και το αφηνει να κρυωσει ελπιζοντας να επανενωθουν οι κολλησεις που εσπασαν)το κοστος για κατι τετοιο ομως δεν ξερω αν σε συμφερει οικονομικα.

Δυστυχως επεσες στο μοντελο ολες οι συγκεκριμενες καρτες εχουν χαλασει.

Προσωπικα θα σου ελεγα αν μπορεις αγορασε καινουριο λαπτοπ,ακομα και να το επισκευασεις δεν ξερεις ποτε θα ξαναχαλασει η καρτα!

Δημοσ.

Καταλαβα φίλε μου...Μια παρατήρηση μόνο.. Όταν το κάνω φορματ αν δεν του περάσω άλλους drivers παίζει κανονικότατα σε όλα..Γιατι γίνεται αυτό?

Δημοσ.

Καταλαβα φίλε μου...Μια παρατήρηση μόνο.. Όταν το κάνω φορματ αν δεν του περάσω άλλους drivers παίζει κανονικότατα σε όλα..Γιατι γίνεται αυτό?

Πιθανότατα ο driver που παρέχεται από την Microsoft, δεν "ζορίζει" το hardware όσο ο driver της Nvidia. Ενδεχομένως να μην αξιοποιεί καν "μέρη" του chip.

Γι' αυτό και οι επιδόσεις σε 3d εφαρμογές είναι σημαντικά υποδεέστερες όταν χρησιμοποιείται ο driver της Microsoft.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...