dim_b Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2003 Paidia parakolouthw me endiferon tin sizitisi alla dystyxws den mporw na voithisw sto sygkekrimeno thema. Mia pou milame omws gia Abit' date=' mipws kserete pou mporw na vrw tin NF7 se kali timi?? milame panta gia kentro athinas (stournari kata prwtimisi). poso peripou poulietai?Thanks in advance[/quote'] Ram Shop 143,94€ HAC Shop 145€ Απ'όπου τη βρεις (γιατί πουλάει πολύ) την τσιμπάς. Εγώ πήρα μία από το ram πριν 20 μέρες. Ευτυχώς με τον Maxtor 120 SATA δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα.
Gabriel Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2003 Ρε παιδιά εγω έχω το NF7 και μου έχει σπάσει τα νεύρα μια φορητή θήκη USB2.0 για δίσκο IDE.Έχω βάλει ένα 30άρη seagate στη θήκη και ενώ σε άλλα PCs με USB2.0 δουλεύει άψογα και ταχύτατα,σε μένα μετά από λίγη ώρα που θα το συνδέσω πετάει μήνυμα "Write delay failed" και μου τον αποσυνδέει,αν το βάλω να δουλέψει 1.1,όλα καλά αλλά αργά.
Spyrus Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2003 Εγώ ρε παιδιά δεν αντιμετώπισα πρόβλημα. Και στις δυο μητρικές πρώτα έβαλα το δίσκο στο IDE και μετά έβαλα τους οδηγούς για το SATA controller. Mετά απλά τον έβαλα ως SATA με τον Converter. Απλά επειδή μάλλον δεν τον είχα βάλει καλά στη μια μητρική μου έβγαζε κάτι λάθη στο σκληρό και έκανε scandisk αλλά αφού έλεγξα τον converter όλα καλά. Έχω τα τελευταία bios και οδηγούς SATA.
Petros Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2003 Eλπίζω να είναι ΑΤΑ100 ο δίσκος σου γιατι μονο αυτοί παίζουν όπως λέει και το manual
NkC Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2004 to pio pi9ano einai na exeis sxetika palio sata bios mias k ap oti nomizw ta teleutaia bios gia thn NF7s v2.0 xrhsimopoioun palies ekdoseis...9a proteina na dokimaseis na valeis to teleutaio bootable bios gia to sata sou...polu pi9ano na ftaiei ayto..dokimase k pes mou
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.