godslayerxp Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Την επόμενη φορά που θα δω τα καινούργια μοντέλα της Φερράρι (ή της όποιας Φερράρι), θυμίστε μου να κράξω: 1. Για το πόσο άχρηστο και υπερβολή είναι να έχει 600 ίππους και αναλογία ίππου/κιλού κοντά στο δύο! Εδώ η κυρά Μαρίκα με 100 ίππους κάνει τα ψώνια της, πάει στην δουλεία της και κάνει και το ταξιδάκι της! Ενώ ο Μπάμπης ο Σουγιάς με 200 άλογα έπαιζε τις άδειες στα λιμανάκια. 2. Το πόσο υπερβολική κατανάλωση έχει! Εγώ με 8 l/km ήδη θεωρώ ότι καίω πολλά! 3. Το πόσο η τεχνολογία ελαστικών παραμένει σε βρεφικό στάδιο! Δεν είναι δυνατόν να μπαίνω με 200 km/h στην στροφή και να με πετάει. 4. Το πόσο κομπλεξικοί και θύματα είναι αυτοί που έχουν Φερράρι! Αλλά λέω να μην πω τίποτα γιατί εν έτη 2013: 1. Παίρνω κούτα 1.4 κυβικά με 140 άλογα και πραγματική κατανάλωση 7,5 l/km σε τιμή 18k! Αυτό πριν 10 χρόνια ήταν ΑΔΥΝΑΤΟ να παίξει σε μαζική παραγωγή (πώς σχετίζεται με αυτό η όποια Φερράρι; Σκέψου το). 2. Κάθομαι και θαυμάζω άλλο ένα επίτευγμα της μηχανικής/ηλεκτρονικής, χωρίς να στάζω χολή για τα όποια κρεμαστάρια! Σε ευχαριστώ φίλε μου για το παράδειγμά σου... δυστυχώς όσοι δεν μπορούν να καταλάβουν τι λέει σε αυτό το post ο kezm τότε κάντε logout και διαγράψτε αν μπορείτε το λογαριασμό σας από το insomnia και από οποιοδήποτε τεχνολογικό forum είστε μέλη και βρείτε άλλο άθλημα να ασχοληθείτε. Η άχρηστη για πολλούς υψηλή ανάληση σε κινητό τώρα η οποία είναι πολυτέλεια, σημαίνει κάποιο καλό χαρακτηριστικό στάνταρ λίγο αργότερα.... Πάω στοίχημα ότι μερικοί είναι τόσο στραβόξυλα που θα μπορούσε η είδηση να αφορούσε μια μπαταρία κινητού που θα άντεχε 10 μέρες με μια φόρτιση και να λέγανε "΄σώπα μωρέ τώρα, δεν μου ήταν κόπος να το φορτίζω μια φορά την ημέρα... εγώ θέλω καλύτερη ποιότητα απεικόνισης στην οθόνη και καλύτερη κάμερα" 1
billxl Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Εντυπωσιακή οθόνη και τεχνολογία, αλλά αποτελεί μόνο επίδειξη δυνατοτήτων της LG στην κατασκευή οθονών. Αυτό και τίποτε παραπάνω. Όπως ειπώθηκε και παραπάνω, οι πόροι που θα σπαταλά αυτή η οθόνη σε κινητό είναι αβάσταχτοι. Και επιπλέον τι να την κάνεις όταν έχει εξαντληθεί η διακριτική ικανότητα του ματιού να ξεχωρίζει τη διαφορά αυτής της οθόνης με μια άλλη με χαμηλότερο ppi. ΥΓ: Τα σχόλια περί Ferrari κλπ είναι άκυρα στην περίπτωση αυτή. Πιο καλό παράδειγμα είναι το εξης: Η Lockheed παρουσίασε μαχητικό που "τραβάει" 25G ελιγμό. Ωραία αλλά ο πιλότος θα έχει γίνει πολτός από τα 12.
Ελπιδοφορος Προσπαθοπουλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Ωραία και έστω ότι έχεις τέτοια ανάλυση με 300€. ΚΑΙ;; θα αλλάξει κάτι στην εμπειρία χρήσης; ή καινοτομία στα κινητά έχει φτάσει σε τέλμα, αυτό σχολιάζουν όλοι οι "ξερόλες".. Και τι να κανουν ρε qsis να το κλεισουνε το μαγαζι? Btw, ολα εξελιξη λεγονται. Κοιτα πριν 5 χρονια που ολα ηταν στα 480. Χρησιμευαν οι full hd σπιτι? Φανταζομαι οτι η τεχνολογια των φορητων οθονων θα περασει και στα PC μας σιγα σιγα. Αν και, κατα την δικη μου αποψη, μαλλον το αντιθετο θα επρεπε να γινεται..βεβια βλεπεις, το κινητο το αγοραζεις πακετο με οθονη, ενω το PC οχι, αρα τα λεφτα πεφτουν στα κινητα :/ Εσυ τι θα προτιμουσες 4κ αναλυση η να σου εχει μια μπαταρια στο κινητο και να χρειαζεται φορτιση καθε 10 μερες? Εκει που θελουμε τεχνολογια,αλλα εκει που δε θελουμε κανουμε την παπια. Oι μηδενιστες θελουν και λιγοι ουσια εκτος απο την αναλυσεις σε μια κουτσουλια οθονη. Δηλαδη στις τηλεορασεις ποσο πρεπει να βαλουν 100000χ70000 αναλυση? Τι ακριβως σε κανει να πιστευεις οτι αν δεν εβγαινε κινητο με 5.5 ιντσες οθονη θα εβγαινε μπαταρια που κραταει 10 μερες ? Με την ιδια λογικη, εσυ τι θα προτιμουσες, να κυκλοφορουν κρεατινες και διαφορες ντοπες η να βρεθει θεραπεια για τον καρκινο? Αντιλαμβανεσαι οτι το ενα δεν αναιρει το αλλο ετσι?
qsis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Έχουμε περιεχόμενο βίντεο άνω του 1080 να δούμε; Έχουμε τις ανάλογες ταχύτητες internet για αυτό; Τις ανάλογες εφαρμογές; Ναι αυτοί καλά κάνουν για να μην κλείσουν το μαγαζί τους, εγώ φράγκα δε τους δίνω Θα μείνω με το ταπεινό 720 για καμιά διετία ακόμα Εδώ στους υπολογιστές δεν περνάμε το 1080 γιατί δεν υπάρχουν προσιτές κάρτες να το υποστηρίξουν και θα μας ενδιαφέρει να το περάσουμε στα κινητά;
Ελπιδοφορος Προσπαθοπουλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Έχουμε περιεχόμενο βίντεο άνω του 1080 να δούμε; Έχουμε τις ανάλογες ταχύτητες internet για αυτό; Τις ανάλογες εφαρμογές; Ναι αυτοί καλά κάνουν για να μην κλείσουν το μαγαζί τους, εγώ φράγκα δε τους δίνω Θα μείνω με το ταπεινό 720 για καμιά διετία ακόμα Εδώ στους υπολογιστές δεν περνάμε το 1080 γιατί δεν υπάρχουν προσιτές κάρτες να το υποστηρίξουν και θα μας ενδιαφέρει να το περάσουμε στα κινητά; Ειναι λιγο το προβλημα με το αυγο - κοτα. ΓΙατι να βγαλουν περιεχομενο εφοσον δεν υπαρχουν χρηστες με αναλογα monitors, και γιατι να βγαλουν monitors εφοσον δεν υπαρχει περιεχομενο.... Απλα αν κινουμασταν ολοι ετσι ακομα στα 480p θα ειμασταν
nem52 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Την αρχη την έκανε ο Bill Gates που είπε το '81 ότι δεν χρειαζόμαστε πανω απο 640Kb RAM. Απο τότε, καθε μέρα καποιος έξυπνος πετάγεται και θέλει η ανάπτυξη να πρέπει να σταματήσει "σήμερα". Τι το θελουμε το adsl, τι το θέλουμε το 3G, μια χαρα είμαστε με το 1080p, ποιος θα εκμεταλλευτεί το VDSL ή την οπτική ίνα, τα smartphones είναι για τα πρόβατα, εγώ θα μείνω στα windows XP γιατι πανε σφαίρα, και παει λέγοντας. Ρε μάγκες, τι στο καλο κάνετε σε ενα ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ forum? Τεχνολογια = ΕΞΕΛΙΞΗ. Αν όλα αυτα είναι άχρηστα, γιατι μπηκατε εδω για να τα διαβάσετε; Μπείτε σε ενα forum για ψάρεμα, όπου μπορείς να ψαρεψεις και με ενα καλάμι 25ετιας και αφήστε μας στην ησυχία μας. Αιντε πια με τους μηδενιστες που νιώθουν πιο σημαντικοί, αν μηδενισουν οτιδήποτε νέο βγάζει μια εταιρία. Ελεος Sent from my iPhone using Insomnia πες τα χρυσοστομε.. βαρεθηκα να διαβαζω δυο σελιδες οπισθοδρομικα σχολια..
kerkira12345 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Αναρωτιέμαι πόση μπαταρία θα καταναλώνει για να δουλέψει, και τι GPU-CPU-RAM θα χρειάζεται για να μην χάνει ούτε μισό frame.. Αν κρίνουμε από το παρελθόν η LG τα πάει πολύ καλά με οθόνη και κάμερα αλλά υστερεί πολύ σε ταχύτητα και μνήμη (βλέπε LG Arena).Θέλουμε πολύ καιρό ακόμα μέχρι να δούμε κάτι τέτοιο, και να δουλεύει σωστά στα κινητά μας..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα