DjBl3nd Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Εχω το εξης προβλημα καθε φορα που περνω τραγουδια απο αλλο κινητο μεσο bluetooth δεν τα αποθηκευει στον φακελο ''music'' της καρτας μνημης αλλα στον φακελο ''bluetooth'' ξερετε πως θα το κανω να αποθηκευονται στον φακελο ''music'' ?
JamesSP472 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δε νομίζω να γίνεται. Θα πρέπει να βολευτείς με την μετακίνηση των αρχείων.
DjBl3nd Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 ok μηπως γινεται να τα μεταφερω χωρις να χρειαζομαι να μπω στο λαπτοπ μου?
JamesSP472 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 ok μηπως γινεται να τα μεταφερω χωρις να χρειαζομαι να μπω στο λαπτοπ μου? Μα και βέβαια !! Πήγαινε στα αρχεία μου και βρες το φάκελο του bluetooth -> επιλογές -> Μετακίνηση (τσεκάρεις τα αρχεία που θες) -> Μετακίνηση επιλέγεις την τοποθεσία music -> Μετακίνηση εδώ. Έτσι γίνεται συνήθως στα περισσότερα κινητά αλλά αν κολλήσεις πουθενά πες μας. (Αυτή η μέθοδος ισχύει και για βίντεο, φωτογραφίες κ.α)
Moderators stormrain Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Moderators Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Αυτο που ειπε ο James βασικα, απλα αν δεν εχει file manager η συσκευη σου απλα κατεβασε εναν (πχ ES File Manager ή Astro). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα