Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια εδω και καμια ωρα προσπαθω να κανω εγκατασταση τα 7...ολα καλα ξεκιναει διαλεγω γλωσσα και τα λοιπα φτανει στο σημειο που ειναι για να κανει "Expanding Files" κανει μεχρι το πολυ 45% και μετα μου βγαζει αυτο το error:

"Windows cannot install required files.The file may be corrupt or missing.Make sure all files required for installation are available and restart the installation

Error code:0x80070570"

Το εχει βγαλει αυτο γυρο στισ 10 φορες το κλεινω το pc το ξανα βαζω τσουπ παλι το error!Αν μπορειτε λιγο να με βοηθησετε θα ημουν ευγνωμων...

Δημοσ.

το λογισμικο ειναι γνησιο σε δισκακι;

αν ναι αρχικα το δοκιμαζεις σε αλλο μηχανημα(μηπως κ εχει προβλημα το drive σου κ αν συνεχισει τα ιδια το πας πισω)

αν οχι απο εκει που προμηθευτηκες το δισκακι τους λες να στο ξαναβγαλουν :huh: η αν ειναι απο stick το ξαναπερνας και βλεπεις

Δημοσ.

να ξερεις καλο ειναι να το γραφεις και σε πιο αργη ταχυτητα μερικα dvd-roms ειναι δυστροπα ωρες ωρες :-D

τσεκαρε τι γινεται και αναμενουμε!

Δημοσ.

Οκ...θα τα ξανα γραψω και το βλεπουμε...ευχαριστω...

Εκαψα τα windows ξανα οπως μου ειπες εφτασε στο 100% στο expanding files και μου εβγαλε ακριβως το ιδιο...παιζει να εχει κανα θεμετακι ο σκληρος;

Δημοσ.

Για να αποτύχει ξανά σημαίνει πως το iso που καις έχει πρόβλημα. Βρες ένα άλλο iso και καψ' το σε ένα CD/USB και πες μας  

Δημοσ.

τοτε ναι θα μπορει να ευθυνεται και ο δισκος για το προβλημα που εχεις.

παρ ολα αυτα αν δεν σου ειναι κοπος κατεβασε καποιο αλλο iso και δοκιμασε παλι,ενδεχεται να εχει θεμα το δικο σου.

Δημοσ.

Και εμενα εκει πηγε το μυαλο μου..γιατι παραλληλα εκανα και το λαπτοπ με το ιδιο iso που εκαψα σε αλλο cd...κοπος δεν ειναι εβαλα δυο να κατεβενουν...

Δημοσ.

Αν τυχον προσπαθησω να βαλω ubuntu μπορει να με βγαλει παλι το ιδιο προβλημα? η εστω να μην γινει η εγκατασταση

Δημοσ.

E, εαν γινει αυτο, τοτε υπαρχει σιγουρα καποιο προβλημα hardware, και πριν ριξε μια ματια στο δισκακι που θα τα κατεβασεις μην εχει καμια ψιλογραντζουνια, η τιποτα δαχτυλιες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...