sapios_gkomenos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Καλημέρα παίδες, έχω την εξής απορία.Σκεφτομαι να αγοράσω τον Intel Core i5 4570 και έχω μια nvidia gtx560. Υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιήσω τις 2 εξόδους της κάρτας γραφικών για να οδηγήσω 2 οθόνες και ταυτόχρονα να πάρω την έξοδο γραφικών της μητρικής και να οδηγήσω μια τρίτη οθόνη? Ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθειά σας και ανταποδίδω!
Timour21 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Το πρώτο ναι, το δεύτερο όχι. Η onboard της intel δεν μπορεί να παίξει παράλληλα με την nvidia. Ή την μια ή την άλλη θα δουλεύεις... Οπότε ότι μόνιτορ συνδέσεις, μόνο στην nvidia. 1
sapios_gkomenos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Το πρώτο ναι το ξέρω οτι γίνεται το έκανα. Η onboard της intel δεν μπορεί να παίξει παράλληλα με την nvidia. Υπάρχει δηλαδή onboard η οποία μπορεί να παιξει παράλληλα με discrete?
Timour21 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 onboard και intergrated είναι το ίδιο και το αυτό. Onboard (ή intergrated) η μία, discrete η άλλη. Και ναι, onboard και discrete δεν μπορούν να παίξουν ταυτόχρονα, ανεξαρτήτως μάρκας -εξαιρείται η AMD με τους Αxx επεξεργαστές τους που με κάποιες discrete κάρτες της ATI/ΑΜD παίζουν σε Dual Graphics mode (ή hybrid crossfire όπως το λένε κάποιοι άλλοι). 1
sapios_gkomenos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Ναι έχεις δίκιο τα μπέρδεψα λιγάκι. Τέλος πάντων ήσουν σαφής και κατατοπιστηκότατος. Ευχαριστώ για την πληροφορία φίλε μου 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Super Moderators Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 http://www.insomnia.gr/topic/495724-%CF%84%CF%81%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-pc/ ρίξε μια ματιά εδώ... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα