bilisios Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 παιδιά τι μου προτείνεται να πάρω?το dsi xl ή το 3ds το μικρό???
sofian7 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 το 3ds με κλειστά μάτια αν καλύπτεις το οικονομικό!Και το 3d ποτέ να μην χρησιμοποιήσεις έχει πολλά καλά παιχνίδια που δεν μπορείς να τα παίξεις στο dsi.
Andre85 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 παιδιά τι μου προτείνεται να πάρω?το dsi xl ή το 3ds το μικρό??? Η αγορά του 3DS αξίζει.Σκέψου ότι στο 3DS θα παίζεις και όλα τα παιχνίδια του απλού DS - που είναι πάρα πολλά - εκτός απο τα 3DS παιχνίδια!
skanjos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 σοβαρά τώρα υπάρχει καν ερώτηση?, πάρε το 3ds, και μην πάρεις το μικρο πάρε το xl θα σου στοιχήσει 30ε παραπάνω ε και ? πάρε το xl το 3ds και έχεις το καλύτερο φορητό και μεγάλες οθόνες και τα παιχνίδια ds. δεν υπάρχει λόγος για ds xl.
Tilemaxx Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Eγώ ψάχνομαι πολύ σοβαρά για 3DS XL και θα στο πρότεινα. Ίσως στο επόμενο price drop να το αγοράσω.
Moderators Malthador Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 πάρε το 3ds, και μην πάρεις το μικρο πάρε το xl θα σου στοιχήσει 30ε παραπάνω ε και ? πάρε το xl το 3ds και έχεις το καλύτερο φορητό και μεγάλες οθόνες και τα παιχνίδια ds. Καλό θα είναι να δει και το μικρό και το XL το 3DS πριν προβεί σε αγορά. Εγώ προτιμώ το κανονικό 3DS (που το έχω κιόλας) σε σχέση με το XL. DS games στο 3DS XL; Ναι, και μετά θα χρειάζεται μεταμόσχευση αμφιβληστροειδούς.
skanjos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Καλό θα είναι να δει και το μικρό και το XL το 3DS πριν προβεί σε αγορά. Εγώ προτιμώ το κανονικό 3DS (που το έχω κιόλας) σε σχέση με το XL. DS games στο 3DS XL; Ναι, και μετά θα χρειάζεται μεταμόσχευση αμφιβληστροειδούς. δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα,μην υπερβάλουμε,έχουμε καλομάθει και σαν gamers, μια χαρά φαίνονται.και εγώ αν είχα επιλογή τώρα στο xl 3ds Θα πήγαινα,του απλού είναι πολύ μικρές,και μην ξεχνάμε οτι έρχεται το mini το οποίο μέχρι και εκείνο θα έχει καλύτερη μπαταρία αλλα και μεγαλύτερες οθόνες και θα είναι στο ίδιο μέγεθος με το απλό
skar1983 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα,μην υπερβάλουμε,έχουμε καλομάθει και σαν gamers, μια χαρά φαίνονται.και εγώ αν είχα επιλογή τώρα στο xl 3ds Θα πήγαινα,του απλού είναι πολύ μικρές,και μην ξεχνάμε οτι έρχεται το mini το οποίο μέχρι και εκείνο θα έχει καλύτερη μπαταρία αλλα και μεγαλύτερες οθόνες και θα είναι στο ίδιο μέγεθος με το απλό To mini δε νομιζω να ισχυει πως θα βγει. Ηταν ενα fake rumor. Στο 3ds xl δεν μου αρεσαν τα ds games. Σε απλο 3ds δεν τα εχω δοκιμασει...
Moderators Malthador Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 To mini δε νομιζω να ισχυει πως θα βγει. Ηταν ενα fake rumor. Στο 3ds xl δεν μου αρεσαν τα ds games. Σε απλο 3ds δεν τα εχω δοκιμασει... Εμένα ούτε στο 3DS το απλό δεν μου αρέσουν τα DS games. Στο DS μου τα παίζω.
ikaruga24 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δεν ειναι ασχημα στο 3DS ρε, απλα ειναι θεμα προτιμησης. Sharp γραφικα VS soft γραφικα. To DS εχει sharp γραφικα ενω το 3DS εχει soft γραφικα για τα παιχνιδια του DS. Προσωπικα παιζω με την ιδια ευκολια και στο DS μου και στο 3DS μου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα