Passionate Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Αυτή τη στιγμή το eshop στέκεται καλά και με ανταγωνιστικές τιμές. Δεν θα έχεις πρόβλημα. Στα + είναι τα δωρεάν μεταφορικά. Και όσες φορές έχω πάει κάτι για επισκευή (κάτι φορτιστές για laptop) μου τα αντικατέστησαν χωρίς προβλήματα. Να τους ζητήσεις πάντως όλα τα κουτιά από τα κομμάτια ξεχωριστά + ότι αυτά περιείχαν μέσα αν δεν στα δώσουν από μόνοι τους. Επίσης το monitor θα το συνδέσεις στην κάρτα γραφικών σου. Και αν μαζέψεις χρήματα όπως λες καλύτερα να πας για καινούριο monitor αν το photo editing που ανέφερες είναι η επαγγελματική σου ασχολία.
gdskate Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Ωραία! Εννοείται πως θα τα ζητήσω ξεχωριστά και θα τσεκάρω μετά εάν είναι όλα όσα λέει η περιγραφή του προϊόντως. Αφού όμως την έχω που την έχω την τηλεόραση, έλεγα να το συνδυάσω έτσι για να πάρω καλό μηχάνημα. Επίσης, περισσότερο ασχολούμαι με το video και κατά 20% με φωτογραφίες, οπότε ίσως και να βολευτώ. Μακάρι να μπορέσω να μαζέψω χρήματα για να πάρω την εκδοχή με τον i7. Για το μόνο πράγμα που με νοιάζει είναι να μπορέσουν οι δύο πιο πριν συνθέσεις (Όποια και να επιλέξω να πάρω, τελικά) να ανταπεξέλθουν στις ατελείωτες ώρες λειτουργίας. Στο λεώ γιατί έχω κάψει 3 laptop ως τώρα, με τη συγκεκριμένη ασχολία και είπα να δοκιμάσω και την τύχη μου με desktop, μπας και κρατήσει περισσότερα χρόνια.
Fulgore1 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Καλα μονο τις εγγυησεις να βαλεις κατω ειναι το λιγοτερο 3 χρονια(5 το τροφοδοτικο αρα εισαι οκ)
Passionate Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Για το μόνο πράγμα που με νοιάζει είναι να μπορέσουν οι δύο πιο πριν συνθέσεις (Όποια και να επιλέξω να πάρω, τελικά) να ανταπεξέλθουν στις ατελείωτες ώρες λειτουργίας. Στο λεώ γιατί έχω κάψει 3 laptop ως τώρα, με τη συγκεκριμένη ασχολία και είπα να δοκιμάσω και την τύχη μου με desktop, μπας και κρατήσει περισσότερα χρόνια. Δεν έχει καμία σχέση η αντοχή ενός λαπτοπ με την αντοχή ενός desktop. Το laptop με τέτοια χρήση που κάνεις σίγουρα ανέπτυσσε μεγάλες θερμοκρασίες και γι αυτό επήλθε και γρήγορη φθορά στα parts του laptop. Στο tower οι θερμοκρασίες λόγω του καλού airflow διατηρούνται χαμηλές. Αλλά και πάλι για μια τριετία ότι και να χαλάσει (σε περίπτωση που κάτι βγει ελλατωματικό) το αντικαθιστας λόγω εγγύησης. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2013 από Passionate
gdskate Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Πιστεύω πως με καλύψατε. Σας ευχαριστώ πολύ, όλους!!!! Εάν θέλει να προσθέσει κανένας κάτι, ελεύθερα. Εξάλλου, τον Σεπτέμβρη θα γίνει η αγορά, πρώτα ο Θεός. Μπορεί να προκύψει καλύτερη ιδέα, ποτέ δεν ξέρεις....
gdskate Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Εάν στο πιο πάνω σενάριο με τον AMD βάλω τον 8350, θα είχα τις επιδόσεις του πιο πάνω i7 για τη δουλειά που το θέλω; Είμαι σε σκέψεις...
Mikeasdf Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Εάν στο πιο πάνω σενάριο με τον AMD βάλω τον 8350, θα είχα τις επιδόσεις του πιο πάνω i7 για τη δουλειά που το θέλω; Είμαι σε σκέψεις... Google & Youtube are your friends.. Ψάξε δοκιμές στα προγράμματα που σκοπεύεις να χρησιμοποιήσεις.
aggelosvn Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Εάν στο πιο πάνω σενάριο με τον AMD βάλω τον 8350, θα είχα τις επιδόσεις του πιο πάνω i7 για τη δουλειά που το θέλω; Είμαι σε σκέψεις... Φίλε gdskate και γω στο ίδιο δίλλημα βρίσκομαι. Και εγώ για photo/video editing ενδιαφέρομαι (+visual studio, netbeans κλπ) και είμαι ανάμεσα στον 8350 και τον i7-4770.. Είχα καταλήξει στον i7 αλλά η αλήθεια είναι πως είναι αρκετή η διαφορά στην τιμή και αν είναι το ίδιο δυνατοί να σκεφτώ και τον AMD.. Βέβαια για τον AMD διάβασα πως ανεβάζει πιο εύκολα θερμοκρασίες + ότι τρώει παραπάνω watt.. Αν βγάλεις άκρη πες μου και μένα
WalkerSW Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδες απλα ειναι τα πραγματ αν υπαρχει το σαλιο τοτε ασυζητητη πας σε 4770 αν δεν υπαρχει το σαλιο τοτε 8350
Millennium Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Ειδικά για τέτοιου έιδους χρήση ο 8350 έχει μεγάλο vfm και ο 8320 με ψύκτρα ακόμα μεγαλύτερο.
gdskate Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 <p>Παιδες απλα ειναι τα πραγματ αν υπαρχει το σαλιο τοτε ασυζητητη πας σε 4770 αν δεν υπαρχει το σαλιο τοτε 8350</p> Σε αυτό έχω καταλήξει κι εγω.... Με ένα OC ο 8350 θα είναι κομπλέ. Το σάλιο δεν υπάρχει!
gdskate Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Φίλε gdskate και γω στο ίδιο δίλλημα βρίσκομαι. Και εγώ για photo/video editing ενδιαφέρομαι (+visual studio, netbeans κλπ) και είμαι ανάμεσα στον 8350 και τον i7-4770.. Είχα καταλήξει στον i7 αλλά η αλήθεια είναι πως είναι αρκετή η διαφορά στην τιμή και αν είναι το ίδιο δυνατοί να σκεφτώ και τον AMD.. Βέβαια για τον AMD διάβασα πως ανεβάζει πιο εύκολα θερμοκρασίες + ότι τρώει παραπάνω watt.. Αν βγάλεις άκρη πες μου και μένα Λέω να πάω για AMD και οπωσδήποτε ψήκτρα. Ό,τι σύγκριση και να δω στο ιντερνετ, ο i7 4770 είναι καλύτερος και σε θέμα encode λίγο καλύτερος. Οπότε, ο AMD σίγουρα είναι value for money, παρόλο τις θερμοκρασίες και τα watt που καίει. Βέβαια, εάν έχεις σάλιο, όπως και λέει και ο πιο πάνω, πάρε τον intel.
gdskate Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Παιδιά, ήρθε η ώρα να τα σκάσω... Ορίστε η τελική σύνθεση που λέω να αγοράσω: http://i285.photobucket.com/albums/ll78/gdskate/PC_7-10-2013_amd_zps32e0debd.jpg Τίποτα τελευταία σχόλια και προτάσεις για αλλαγή της τελευταίας στιγμής; Εαν προτίνεται κάποια αλλαγή, να είναι μόνο για μείωση τιμής! Αφού θα τα σκάσουμε, τουλάχιστον να πάνε για vfm μηχάνημα...
TheELF Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Να ξέρεις ότι ο I5-4670 έχει ~ ίδια απόδοση με τον 8350 χωρίς o/c http://www.cpu-world.com/Compare/371/AMD_FX-Series_FX-8350_vs_Intel_Core_i5_i5-4670.html Αλλά δεν ξέρω αν χρειάζεσαι καν τόσο δυνατό επεξεργαστή από την στιγμή που θα γίνεται μέσου της κάρτας γραφικών,ουσιαστικά δηλαδή πληρώνεις διπλά.
Millennium Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Παιδιά, ήρθε η ώρα να τα σκάσω... Ορίστε η τελική σύνθεση που λέω να αγοράσω: http://i285.photobucket.com/albums/ll78/gdskate/PC_7-10-2013_amd_zps32e0debd.jpg Τίποτα τελευταία σχόλια και προτάσεις για αλλαγή της τελευταίας στιγμής; Εαν προτίνεται κάποια αλλαγή, να είναι μόνο για μείωση τιμής! Αφού θα τα σκάσουμε, τουλάχιστον να πάνε για vfm μηχάνημα... Θα μπορούσες να έβαζες τον 8320 με μια λίγο καλύτερη ψύκτρα και μητρική αφού θα κάνεις O/C. Σε productivity/encoding ο 8350 συγκρίνεται με i7.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα