Evoliasmenos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Και ξαφνικα,δεν κανει διαμορφωση...το ειχα για να κανω φορματ και απλα διεγραψα ολα τα αρχεια απο μεσα...τωρα ειπα να το ξανακανω bootable αλλα δεν με αφηνει να κανω διαμορφωση και δεν μου δειχνει την μπαρα με τον διαθεσιμο χωρο κτλ...
Hambos19 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δοκίμασε το Paragon Partition Manager την δωρεάν έκδοση. Έχω φάει και εγώ νήλες με το ενσωματωνμένο εργαλείο για φορματ των windows
Evoliasmenos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δοκίμασε το Paragon Partition Manager την δωρεάν έκδοση. Έχω φάει και εγώ νήλες με το ενσωματωνμένο εργαλείο για φορματ των windows ουτε μεταφορα αρχειων κανει ουτε τπτ(μετακινηση/αντιγραφη)...λες να κανει δουλεια αυτο...???κριμα ειναι και σχετικα καινουργιο οχι τπτ αλλο...
WalkerSW Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Αμα ειναι σχετικα καινουργιο τοτε εχει εγγύηση.... Αλλα προώτα δοκιμασε καποιο Partition manager οπως το paragon που αναφέρθηκε ή το easeus.
Evoliasmenos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 εγινε...δοκιμαζω και σας λεω... παιδια εβγαλε αυτο.....εκανα στην αρχη test surface και εδειξε 100%,μετα εκανα delete partition και μετα απο αυτο δημιουργησα ενα καινουργιο partition σε μορφη ntfs το οποιο ολοκληρωθηκε επιτυχως,στο τελος πηγα να το ''γυρισω'' σε fat32 για να το ξανακανω bootable αλλα πανω στην διαδικασια σταματησε και απο τοτε συμβαινει το παρακατω... ............δεν το εμφανιζει καθολου στο ''Υπολογιστης μου''.... και στην ασφαλη καταργηση βγαζει αυτο σαν να μην το αναγνωριζει
SPANK Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Μαλλον φαίνεται οτι εχει πρόβλημα οποτε αν εχεις εγγύηση πισω για αλλαγή , αλλα πριν το πας δοκίμασε το και σε ενα αλλο pc
Evoliasmenos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Μαλλον φαίνεται οτι εχει πρόβλημα οποτε αν εχεις εγγύηση πισω για αλλαγή , αλλα πριν το πας δοκίμασε το και σε ενα αλλο pc το δοκιμασα αλλα κανει το ιδιο...δεν το αναγνωριζει
Hawk7 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Φιλε μου,δοκιμασες να δεις αν το αναγνωριζει η διαχειριση δισκων των windows; Να ξερεις κατα πασα πιθανοτητα ισως να ειναι οκ.Πες μου λιγο τι εκανες βημα προς βημα. http://www.pcworld.com/product/946261/hp-usb-disk-storage-format-tool.html Δοκιμασε λιγο αυτο που σου παρεθεσα,και πες μου πως παει.Θελει να το εκτελεσεις ως "διαχειριστης".
Evoliasmenos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 λοιπον...εχει αγοραστει πριν περιπου 5-6 μηνες...δεν εχω την αποδειξη αλλα θα με αναγνωρισει ο πωλητης,τεσπα...αυτο το ειχα για να κανω φορματ αρα ηταν bootable σε fat32...πριν 2μερες ομως ξεμεινα απο αποθηκευτικους χωρους και ηθελα να περασω καποια αρχεια στο στικακι...το μονο που εκανα ηταν διαγραφη και απο τοτε εχω αυτο το προβλημα...μετα ακολουθησα την συμβουλη του hambos19 χρησιμοποιωντας το paragon...εκανα test surface πηγε 100%,μετα εκανα delete το partition και στην συνεχεια δημιουργησα ενα καινουργιο σε ntfs...απο τοτε δεν αναγνωριζεται απο κανενα pc που το δοκιμασα και δεν εμφανιζεται στον ''Υπολογιστης Μου''...στην διαχειρηση δεν εμφανιζεται...τωρα...??? το δοκιμασα αλλα κανει το ιδιο...δεν το αναγνωριζει εγγυηση δεν εχω,ουτε αποδειξη αλλα ο πωλητης θα με αναγνωρισει....
Evoliasmenos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Κανε αυτά που είπε το γερακι. αυτο κανω τωρα και ξαναστελνω να σας πω τι εγινε...εβαλα tick μονο στο quick format(οι εικονες ειναι αναποδα στην διαδικασια να ξερετε)
Hawk7 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δοκιμασε και αυτο,και πες μου.Προφανως κατι εγινε με την παραπανω διαδικασια που εκανες,και δεν σε αφηνει να το φορμαρεις. Σου δημιουργησε ενα partition,με προστασια εγγραφης. http://hddguru.com/software/HDD-LLF-Low-Level-Format-Tool/HDDLLF.4.30.exe Τελευταια σου μετα θεωρω επιλογη ειναι αυτα. Βημα βημα. Κλεισε το πσ σου. Βαλε το usb στον υπολογιστη. Μπες σε safe mode. Mετα κανε,οτι σου λεει εδω. http://www.geekofreak.com/2013/01/how-to-format-usb-flash-using-ms-dos.html Δηλαδη σε ελληνικα, Εκτελεση, cmd (ως διαχειριστης θα το τρεξεις). format d: /fs:fat32 το d,ειναι το γραμμα που αντιστοιχει στο φλασακι.Μην διαγραψεις προσοχη τιποτε αλλο! Enter, Θα σε ρωτησει για επιβεβαιωση,και πατας enter παλι, Θα σε ρωτησει για τι ονομα θελεις να δωσεις στο φλασακι, Πατα π.χ Kingston, Tελος Enter. Εαν ακομη και αυτο δεν αποδοσει,τοτε πηγαινε το σε κανα ποταμι για κανα μπανακι,μπας και ξελαμπικαρει! Το ειχα παθει και'γω στο παρελθον,αλλα περασαν πολλα χρονια.Δεν θυμαμαι καθολου σχεδον τι εγινε. Η Kingston παντως το αναφερει αυτο που εχεις ως προβλημα. Is there any security or write protection feature available for this DataTraveler? Unfortunately this unit does not have any security or write protection feature. If you receive a write protection message with this drive, check for the following: Verify that you are allowed to write to removable storage devices. There may be a security setting in the OS that disables write access to removable storage devices. Make sure you have not enabled write protection on the drive by using a third party software. If none of the above apply, the drive may be defective. Contact Kingston Technical Support for further assistance. Mετα τελος δες αν παιζει κατι τετοιο. http://www.thetechnicalstuff.com/how-to-disable-access-to-removable-storage-devices-in-windows/ Στο πεδιο εκει που θα λεει,"ολες οι κλασεις αφαιρουμενου χωρου αποθηκευσης:Απαγορευση καθε προσβασης", πρεπει να λεει διπλα ΟΧΙ. Καλη επιτυχια.
Evoliasmenos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Μολις το κανω σας λεω παιδια......Hawk7 το πρωτο δεν δουλεψε γιατι δεν εμφανιζεται καν στο προγραμμα...το δευτερο με την ασφαλης λειτουργια εχω το ιδιο προβλημα γραφει δηλαδη στις εντολες οτι δεν υπαρχει τετοια προκαθορισμενη διαδρομη δισκου κτλ...και τωρα θα δοκιμασω το τριτο πoυ μου εστειλες. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2013 από Evoliasmenos
Evoliasmenos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 δειτε λιγο... .....δεν δουλεψε κανενα απο τα 3...τωρα μπορω να κανω κατι αλλο???
Demon Lord Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Είχα και εγώ θέμα με το δικό μου kingston... ούτε εμένα έκανε διαμόρφωση στην αρχή αλλά μετά από συνεχόμενες προσπάθειες έπιασε το γρήγορο φορμάτ... μετά του έκανα κανονικό φορμάτ και έστρωσε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα