Προς το περιεχόμενο

Eπιλογη tablet στα 100€ + -

Marley

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα σε ολους :-D
Καθως εψαχνα για κινητο ολες αυτες τις μερες κ ανακαλυψα ενα σωρο φθηνα σαιτ ελληνικα & κινεζικα διαπιστωσα οτι απο το ιντερνετ εχει παρα πολυ καλες επιλογες για αγορα ηλεκτρονικων συσκευων. Δυστυχως ή ευτυχως τα εμαθε κ η αδερφη μου κ τωρα της καρφωθηκε να αγορασει tablet... Επειδη ειμαι καλο παιδι σκεφτηκα να της το κανω δωρο B)  Λοιπον συνοψιζω:

1) Τιμη μεχρι 100€ αλλα αν υπαρχει καποια καλη περιπτωση που να αξιζει να ξεφυγω 20-30€ θα το κανω...

2) Αξιοπιστη μαρκα. Δεν με νοιαζει αν ειναι κινεζικο ή οτιδηποτε αρκει να ειναι καλη μαρκα, γνωστη και να την εμπιστευεστε να μου την προτεινετε. Η αγορα αν χρειαστει μπορει να γινει απο Κινα υπομονη εχουμε B) Σιγουρα η αναμονή θα αξιζει...

3) Η χρηση που το θελει ειναι Υοutube, Facebook & internet γενικα. Αρα να εχει πολυ καλο wifi.

Να βλεπει καμια ταινια, βιντεοκλιπ κ τετοια... να "τρεχει" γρηγορα δηλαδη για τετοιες περιπτωσεις.

Φωτογραφικη μηχανη δεν την ενδιαφερει καθολου.

4) Μεγεθος μαλλον για 7 ιντσες παμε ή και λιγο μεγαλυτερη αν ειναι μας βολευει, αρκει να εχει ορθογωνιο σχημα (οχι τετραγωνο οπως μερικα 8άρια που ειδα..)

5) Oσο το δυνατον γινεται καλυτερη αναλυση οθονης..

Επειδη εγω δεν ξερω κ πολλα απο ταμπλέτες θα παρακαλουσα να με βοηθησετε.. εχω διαβασει για καποιες καλες περιπτωσεις οπως το lenovo ideapad a1000  αλλα σιγουρα θα υπαρχουν κ καλυτερα...

λοιπον αντε να ακουω γνωμες παληκαρια :-)

Επεξ/σία από Marley
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αυτη η ΡΙΡΟ θεωρειται καλη μαρκα? γιατι διαβασα για πολλες κινεζικες που ειναι προβληματικες

κ μεσα σ αυτες νομιζω αναφερθηκε κ αυτη...

http://www.buysku.com/wholesale/cube-u35gt-cactus-rk3188-quad-core-front-camera-hdmi-1gb-16gb-android-4-1-7-9-inch-ips-ultra-thin-tablet-pc-silver.html?welcome=11150002&siteID=_Aj5PaHyeNU-Cw57lfb28yDVXM01uRzOZQ -cube u 35gt εχω δει αυτο.. απιστευτο? Εχω δει hands on σε πολλα video youtube.. τι λετε φενεται πολυ καλο.. απλα δε ξερω για την σελιδα ποσο αξιοπιστη ειναι

Κοιτα το Lenovo είναι πραγματικά μια πολύ καλή επιλογή.

Απλά η οθόνη είναι αρκετά μέτρια σύμφωνα με τον ανταγωνισμό.

Επίσης τα specs της ενώ στα χαρτιά φαίνεται μέτρια στην χρήση πάει άψογα.

Η ποιότητα ο ήχος καθώς και η υποστήριξη της Lenovo είναι άνω του μετρίου.

Και ικανοποιητικη αυτονομία μπαταρίας, κάπου 6 ώρες.

Και γνωστό κατάστημα την έχει €139.

Από εκεί και πέρα υπάρχει μόνο το iqtab με πραγματικά εκπληκτική οθόνη αλλά κατώτερη ποιότητα κατασκευής και αισθηση αφής.

Επίσης όμως έχει μεγαλύτερη αυτονομία (είδα 8 ώρες +) και είναι αρκετά πιο γρήγορο (έχει broadcom soc) ίδιο χρησιμοποιεί η Samsung σε τηλέφωνα της καθώς και παλιά η Apple στο ipod.

Θα σου πρότεινα να αποφύγεις όλες τις ταμπέλες με το τσιπακι της rockchip 3066 στα 1.6 (το έχουν πολλά φθηνά ταμπλετς όπως και το HP slate 7) είναι γρήγορο με τετραπυρηνη GPU αλλά είναι φοβερά ενεργοβορο, 4 ώρες max.

Παύλος

• Like 1

Και από εμένα lenovo ideatab a1000,

το έχω και είναι φοβερό. παίζει τα πάντα max payne,minecraft, fifa κτλπ χωρίς να κολλαει  να κλίνει κτλπ

η οθόνη είναι πολύ καλή και δεν την βρίσκω καθόλου μέτρια, καλή ανάλυση, απόκριση κτλπ (μπορεί ο Παύλος να την έχει δει με την εργοστασιακή ζελατίνα αλλά αν βγει δείχνει πεντακάθαρη).

η μπαταρία όταν είναι κλιστώ (και χωρίς wifi) μπορεί να πάει και 2-3 εβδομάδες ενώ ανοιχτό σε φουλ χρήσει ταινίες, games internet κτλπ βασταει 9 ώρες και του μένουν και 10% μπαταρία.

Το service της Lenovo είναι φοβερό από την επικοινωνία που είχα πριν 2-3 μήνες για το παλιό μου  Lenovo tablet έχω να πω έχουν τέλεια εξυπηρέτηση στο τηλεφωνικό κέντρο και επίσης αν πάθει κάτι το tablet έρχονται με courier το παίρνουν, το επισκευάζουν και στο ξαναφέρνουν δωρεάν!    Επίσης το tablet αναβαθμίζει συνεχώς με της τελευτές εκδόσεις του android.

Στα 139 ευρώ που το έχει ο κότσος και τα electro είναι χάρισμα.

Τώρα για τα κινέζικα που πρωτεινοντε, φαντάσου μέσα σε 110 ευρώ να έχει χωρέσει τετρα πύρινος επεξεργαστής, οθόνη, τόσα giga μνήμη κτλπ. Φαντάσου τη ποιότητα θα έχει όλο αυτό το hardware που έχουν μέσα. Οι γνώμη μου είναι να  πας σε κάτι αξιόπιστο διπύρηνο (οι τέσσερις πυρήνες  δεν θα σου χρειαστούν πουθενά). Επίσης να σκεφτείς τη service θα έχεις από τα κινέζικα και αν θα μπορείς να βάλεις playstore.

Δεν λέω ότι είναι κακά τα κινέζικα (μπορείς να πέσεις και σε κάποιο πολύ καλό tablet. Επίσης όλα τα tablet φτιάχνονται στη Κίνα, το θέμα είναι πιός είναι από πίσω.

Σχετικά με την οθόνη του Lenovo κοίτα επειδή το πείρα και το δούλεψα για λίγες μέρες πριν το επιστρέψω για το mls iqtab 7 wifi (όχι το Crystal) πραγματικά με κούρασε η γυαλάδα της καθώς και οι πολύ χαμηλές γωνίες θέασης. Σχετικά με την ζελατίνα πραγματικά μπερδεύτηκα γιατί δεν έχει τα κλασσικά σημεία αφαίρεσης οπότε δεν ξέρω αν πρέπει να βγει ή όχι, τελικά την έβγαλα και δεν είδα μεγάλη διαφορά μόνο περισσότερες δαχτυλιές.

Επίσης το soc (chipset) της mls είναι οριακά καλύτερο από το OMAP της Lenovo σε επιδόσεις και κατανάλωση. Αλλα σίγουρα η ποιότητα της Lenovo είναι πολύ μπροστά. Αν και από ότι ακούω η MLS θα βγάλει update για να διορθώσει κάποια μικρό πρόβληματα με το touchscreen.

Επίσης σε πολλά εγγλέζικα reviews του Lenovo θα δεις στα αρνητικά την έλλειψη επαρκούς χώρου για applications αυτό δεν ισχύει πια καθώς το διόρθωσε με update η Lenovo. (συγκεκριμένα 3α).

για της γωνίες θέασης θα συμφωνήσω καθώς όταν κάτι πχ είναι μπλε καμία φωρα το βλέπω κόκκινο , άλλα μικρό το κακό, με την οθόνη δεν έχω κανένα πρόβλημα αν και το έχω με τη ζελατίνα (που είναι πολύ βολική καθώς δεν χρειάζεται να βάλεις εσύ και έτσι γλιτώνεις τα κενά αέρος).  Από τα 16 gb που λέει έχει ελευθέρα τα 13(δεν τελειώνουν εύκολα έχω βάλει pro 12- maxpayne – minecraft – real racing και μου μένουν άλλα 9) και μέχρι τώρα έχει πάρει 2 αναβαθμίσεις.

για της γωνίες θέασης θα συμφωνήσω καθώς όταν κάτι πχ είναι μπλε καμία φωρα το βλέπω κόκκινο , άλλα μικρό το κακό, με την οθόνη δεν έχω κανένα πρόβλημα αν και το έχω με τη ζελατίνα (που είναι πολύ βολική καθώς δεν χρειάζεται να βάλεις εσύ και έτσι γλιτώνεις τα κενά αέρος).  Από τα 16 gb που λέει έχει ελευθέρα τα 13(δεν τελειώνουν εύκολα έχω βάλει pro 12- maxpayne – minecraft – real racing και μου μένουν άλλα 9) και μέχρι τώρα έχει πάρει 2 αναβαθμίσεις.

Συγγνώμη δεν εννοώ τον συνολικό χώρο της συσκευής αλλά πόση είναι διαθέσιμη για apps, αρχικά το Lenovo έχει μόνο 512mb μετά την αναβάθμιση έχει 1,5mb.

Παύλος

http://www.buysku.com/wholesale/cube-u35gt-cactus-rk3188-quad-core-front-camera-hdmi-1gb-16gb-android-4-1-7-9-inch-ips-ultra-thin-tablet-pc-silver.html?welcome=11150002&siteID=_Aj5PaHyeNU-Cw57lfb28yDVXM01uRzOZQ -cube u 35gt εχω δει αυτο.. απιστευτο? Εχω δει hands on σε πολλα video youtube.. τι λετε φενεται πολυ καλο.. απλα δε ξερω για την σελιδα ποσο αξιοπιστη ειναι

σας ευχαριστω πολυ ολους οσους ασχοληθηκατε :-)

αυτο το Cube που προτεινει ο φιλος πως σας φαινεται.. Πολυ καλα specs εχει, αλλα τι σόι ειναι η εταιρια η Cube ? ειναι κινεζικη απο τις αξιοπιστες ή κλαφτα χαραλαμπε??????

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...