leftissss Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 καλησπερα , βαζω το θεμα εδω διοτι η καμερα εχει τα ιδια specs(σχεδον) και το ιδιο λειτουργικο με το κινητο μου (samsung galaxy note 2) . λοιπον , προσπαθω να μπω στη συλλογη μου και μου πεταει ενα μηνυμα που λεει (μνημη πληρης , παρακαλω διαγραψτε δεδομενα οπως αρχεια , ληψεις προγραμματα κλπ) και δεν με αφηνει να δω τις φωτο μου. κοιταω και βλεπω οτι η μνημη της συσκευης εχει 2 gb ελευθερα και 2 δεσμευμενα , καθως και η sd card εχει 5gb δεσμευμενα kai 54 ελευθερα. παρολα αυτα εσβησα καποια apps ολες τις ληψεις αλλα το προβλημα επιμενει . οποιος εχει καποια ιδεα για το τι γινεται θα του ημουν υποχρεος. ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftissss Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Κανένας ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JamesSP472 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Οι photo βρίσκονται στην sd? Αν ναι, δοκίμασε να την βάλεις σε ένα άλλο κινητό ή στο pc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftissss Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Και στην sd και στην εσωτερική μνημη...μπορω να τις δω τις φωτογραφίες με τον τροπο που μου ειπες το εχω δοκιμασει αλλα το θεμα ειναι να μπορω να τις δω στην καμερα μολις τθς τραβαω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JamesSP472 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Αντέγραψε τις photo στο pc και διέγραψέ τες απ'το κινητό και δες αν στο ξανακάνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Moderators Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Επισης οταν διεγραψες τις Εφαρμογες ποσο ελευθερο αποθηκευτικο σου δινει απο τα 2GB? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftissss Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Όταν διεγραψα εφαρμογες , μου εδωσε αλλα 200mb , ελεγα μηπως μπορουσα να το αποφηγω να τις διαγραψω αλλα μαλλον δεν υπάρχει αλλη λύση. . Όταν διεγραψα εφαρμογες , μου εδωσε αλλα 200mb , ελεγα μηπως μπορουσα να το αποφηγω να τις διαγραψω αλλα μαλλον δεν υπάρχει αλλη λύση. . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Moderators Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Mπορεις να τις μεταφερεις στην καρτα μνημης αλλα προυποθετει rooted device Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftissss Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Τελικά αφου τα διεγραψα ολα μου εκανε παλι τα ιδια και του εκανα μια επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων και εστρωσε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα