Προς το περιεχόμενο

g600

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά θέλω ένα ποντίκι για mmo και είχα στο μυαλό μου το naga.βεβαια διάβασα αρκετά αρνητικά για ποιότητα κατασκευής και για το software ότι δεν βολεύει , και μετά βρήκα το logitech g600.μπορώ να πω ότι με έχει εντυπωσιάσει περισσότερο από το naga και φαίνεται καλύτερο.όμως λόγο του ότι δεν είναι και τόσο ''διάσημο' όσο το naga δεν μπορώ να βρω κάποιο video η κάτι στο google που να λέει αν μπορείς να κανεις macro και αν μπορείς ποσο μεγάλα και περίπλοκα .ξέρει κάνεις από προσωπική εμπειρία η έχει δει κάποιο video - διάβαση κάποιο άρθρο για τα macro του g600 ?

• Like 1
Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά θέλω ένα ποντίκι για mmo και είχα στο μυαλό μου το naga.βεβαια διάβασα αρκετά αρνητικά για ποιότητα κατασκευής και για το software ότι δεν βολεύει , και μετά βρήκα το logitech g600.μπορώ να πω ότι με έχει εντυπωσιάσει περισσότερο από το naga και φαίνεται καλύτερο.όμως λόγο του ότι δεν είναι και τόσο ''διάσημο' όσο το naga δεν μπορώ να βρω κάποιο video η κάτι στο google που να λέει αν μπορείς να κανεις macro και αν μπορείς ποσο μεγάλα και περίπλοκα .ξέρει κάνεις από προσωπική εμπειρία η έχει δει κάποιο video - διάβαση κάποιο άρθρο για τα macro του g600 ?

απλα το ποντικι ειναι υπεροχο με το software της logitech σε 1 λεπτο εχεις ρυθμησει τις μακροεντωλες σου..πραγματικα ενα απο τα καλυτερα ποντικια :)

Δημοσ.

Σαν κατοχος του g600 ειναι λογικο να μην ειναι τοσο δημοφιλες λογω του οτι βγηκε αργοτερα απο το naga.Εχω και το razer naga molten και δεν με βολευε καθολου σε σχεση με το g600 παρολο που αλλους τους βολευει.

Για macro προσωπικα δεν εχω χρησιμοποιησει ακομα ή να εχω ψαξει απλα στο rift που παιζω τωρα εχω βαλει και τα 12 κουμπια της action bar στα πλαινα κουμπια του g600 και σαν Healer class που παιζω με βολευουν παρα πολυ.Να αναφερω οτι το g600 εχει 3 χρονια εγγυηση σε σχεση με το Naga,ειναι αρκετα πιο βαρυ και μεγαλο απο το naga και δεν χρειαζεται να φτιαξεις account στην Logitech οπως με την razer ή να εισαι μονιμα online για να μπορεις να αλλαζεις τις ρυθμισεις/Profile στο ποντικι.Πηγαινε μια βολτα απο καποιο καταστημα πχ Πλαισιο να τα δεις και απο κοντα,αν και η ψηφος μου παει στο g600/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...