ErnestoGr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Καλημέρα σας, Στον υπολογιστή μου αυτή την στιγμή έχω συνδεδεμένες δύο οθόνες στις δύο εξόδους που μου βγάζει η κάρτα γραφικών (9600gt). Αν θέλω να χρησιμοποιήσω παραπάνω από δύο οθόνες γίνεται να βάλω ακόμα μία κάρτα γραφικών (συγκεκριμένα την http://www.e-shop.gr/product?id=PER.513527) στην μητρική μου (asus p5k); Ευχαριστώ
Universal Soldier Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Αμα εxεις κενή θέση να την βάλεις γίνετε
cabdik Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Ναι γίνετε. Απλά δεν κανεις sli....!! Οι κάρτες λειτουργούν ανεξάρτητα. Έχω βάλει κι εγώ παλιότερα μαζί 2 διαφορετικές Κάρτες, μια 4670 και μια 3450, και δεν είχα κανένα πρόβλημα.
ErnestoGr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις σας, και γω έχω την εντύπωση ότι γίνεται απλά το πόσταρα για να απαντήσει κάποιος που το έχει δοκιμάσει σίγουρα. Θα το δοκιμάσω , αν πάλι αντέξει το τροφοδοτικό καλώς , αν και απ' ότι είδα η κάρτα που παρείγγειλα δεν πρέπει να έχει και τις τρελές τις απαιτήσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα