Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έλα ρε SONY δώσε κι άλλο πόνο!

SHADOW OF THE BEAST!!!! :shock: :-D :wub:

VIVA AMIGA!!!

(Ελπίζω μόνο να μην είναι παλουκάρα όσο ήταν το παλιό)

Γιατί κάνετε έτσι με την καθυστέρηση; Αφήστε να φανούν τα προβλήματα πρώτα.

Δημοσ.

Και εγω χαρηκα αρχικα με την ειδηση για το SOB αλλα οταν ειδα το trailer μου εφυγε η χαρα...God of War τυπου παιχνιδακι το κοβω.

Εγω παλι θα προτιμουσα ενα hd remake sidescroller με μεγαλυτερη διαρκεια και playability απο το original αλλα που να πουλησουν αυτα στους σημερινους πιτσιρικαδες.

Δημοσ.

ρε παιδια αν παρουμε το PS4 απο Αγγλια, amazon, θα παιζει εδω περα η θα εχουμε με την ταση καποιο θεμα? οκ σιγουρα θα χρειαζετε αλλο φις για να μπαινει στην μπριζα μας αλλα αυτο και μονο θα φτανει?

Δημοσ.

ρε παιδια αν παρουμε το PS4 απο Αγγλια, amazon, θα παιζει εδω περα η θα εχουμε με την ταση καποιο θεμα? οκ σιγουρα θα χρειαζετε αλλο φις για να μπαινει στην μπριζα μας αλλα αυτο και μονο θα φτανει?

Η αλλαγή της τάσης είναι κάτι πολύ απλό που το καταφέρνεις με 0.50e αντάπτορα μην ανησυχείς.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια πηγα απο περιεργεια στο Πλαισιο απ οπου και εχω κανει την προπαραγγελια του PS4 και πηραν τη Sony Hellas μπροστα μου.

Οι παραγγελιες ισχυουν κανονικα για το 2013. Δεν παιζει λενε το σεναριο να μη ερθουν. 

Να κλαψω απο λυπη επειδη μας εχουν για ανυπαρκτους, η να κλαψω απο χαρα επειδη τελικα θα ερθει.

• Like 1
Δημοσ.

Πο προπαραγγελιες ειναι για σειρά προτεραιότητας οοοοταν έρθει η κονσόλα και τίποτε άλλο

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Η αλλαγή της τάσης είναι κάτι πολύ απλό που το καταφέρνεις με 0.50e αντάπτορα μην ανησυχείς.

μονο που η ταση παραμενει ιδια...

το βυσμα αλλαζει.

Δημοσ.

μονο που η ταση παραμενει ιδια...

το βυσμα αλλαζει.

120V δεν έχουν στις ΗΠΑ; Έχω πάρει συσκευή από ΗΠΑ και πήρα αντάπτορα. Τώρα το αν έχει σχεδιαστεί η συσκευή για να δέχεται 100-240V AC είναι άλλο θέμα. Ο αντάπτορας γράφει input 100-120V, output 220V...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...