Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην Ελλαδα θα ερθει 25 Δεκεμβριου.

Εδω δεν εχουν αντιπροσωπους η Sony νομιζετε;Δεν ξερουν τι γινεται εδώ;

Λενε αντε να το βγαλουμε σε αυτους τα Χριστουγεννα μπας και το αγορασει ο μπαμπας στο σκασμενο που θα κλαιγεται οταν το βλεπει στην βιτρίνα...

+ οτι θα παρουν δωρο οι εργαζόμενοι!

Εστω και 150€ να τσονταρουν για το νεο PS.

Δημοσ.

Στην Ελλαδα θα ερθει 25 Δεκεμβριου.

Εδω δεν εχουν αντιπροσωπους η Sony νομιζετε;Δεν ξερουν τι γινεται εδώ;

Λενε αντε να το βγαλουμε σε αυτους τα Χριστουγεννα μπας και το αγορασει ο μπαμπας στο σκασμενο που θα κλαιγεται οταν το βλεπει στην βιτρίνα...

+ οτι θα παρουν δωρο οι εργαζόμενοι!

Εστω και 150€ να τσονταρουν για το νεο PS.

Αν έρθει μέσα στο 13 δεν με πειράζει, το θέμα είναι να μην πάει για Q1 2014...

• Like 1
Δημοσ.

πεταμενα λεφτα ειναι πλεον οι κονσολες

Θα συμφωνουσα μαζι σου αν εβγαιναν ΟΛΑ τα παιχνιδια και στο PC κατι που δυστηχως δε συμβαινει. Θελω να εχω τις κονσολες για τα αποκλειστικα τους και μονο αλλα τωρα πανε για 2014 και για τις 2. Απο τη μια ισως να ειναι και καλυτερα να προλαβουμε να μαζεψουμε κανα φραγκο.

Παρ'ολα αυτα ζουμε την απολυτη ξεφτυλα. Ρε να τις εχουν οι τριτοκοσμικες χωρες; Ωραια...και εμεις τριτοκοσμικη ειμαστε γιατι δεν τις φερνουν. Μαλλον με εμας γεννήθηκε νεος ορος. Τεταρτοκοσμικες χωρες. 

Δημοσ.

Ασύλληπτο το ότι θα ξαναπαίξω shadow of the beast.. Και μαλιστα με γραφικαρες! Απο την εποχή της Amiga εχω να το δω.. Σίγουρα θα ανατριχιάσω τη ζωή μου αν έχουν κρατήσει το τιτάνομέγιστο soundtrack!

Δημοσ.

Δηλαδη μουφα το ρεπορταζ αυτο;

http://www.aek365.com/a-272152/prin-ta-xristougenna-to-ps4-sthn-ellada.htm

Μαλλον δεν του βγηκαν τα κουκια. Αντι να γκρινιαζουν στη χωρα του οτι δεν εφτασαν τα κοματια προτιμησε να μας πετσοκοψει. Τι να πω.

Δημοσ.

Παντως δεν θα προπαραγγειλω καμια απο τις 2 κονσολες.  ας τις φερουν του χρονου θα κατσω με το ταπεινο μου PC.

Ειδικα εγω εχω δωσει ΤΑ χρηματα στη SONY (ps 1+2+3 , Bravia TV, Xperia tablet z, xperia z , ηχοσυστηματα-ηχεια κλπ κλπ) και μαλιστα σε εποχες που ηταν με το ενα ποδι στον ταφο. Να δειτε πουλημα που θα φανε τωρα.

Δημοσ.

<p>Σύμφωνα με νέα <strong>επίσημη </strong>πληροφόρηση, <strong>η Ελλάδα δεν περιλαμβάνεται </strong>στις αρχικές χώρες που θα κυκλοφορήσει το PlayStation 4 στις 29 Νοεμβρίου.</p>

<p> </p>

<p>Αυτές είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδάς (στις 15 Νοεμβρίου) καθώς και η Αυστραλία, Αυστρία, Βέλγιο, Δανία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Νέα Ζηλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρωσία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία και Ηνωμένο Βασίλειο.</p>

<p> </p>

<p>Την ίδια ημερομηνία το PlayStation 4 θα κυκλοφορήσει και σε 10 χώρες της Λατινικής Αμερικής οι οποίες είναι οι εξής: Αργεντινή, Βραζιλία, Χιλή, Κολομβία, Κόστα Ρίκα, Ελ Σαλβαδόρ, Γουατεμάλα, Μεξικό, Παναμάς, και Περού.</p>

AΝαμενομενο ηταν μου ειχε κανει εντυπωση που ειμασταν στο πρωτο κυμα .φυσικα η ισορροπια αποκατασταθηκε, το αντιθετο θα ηταν περιεργο να το περναμε πρωτοι.ΕΙμαστε πολυ μικρη αγορα για να εχουμε απαιτησεις ειδικα τωρα με την κριση εχεουμε "μικρυνει" και αλλο.

Sent from my ipad4 using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...