Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Άνοιξε πρόσφατα εργοστάσιο της Sony στην Βραζιλία καθαρά για την Λατινική Αμερική, αν και νομίζω ότι προς το παρών κατασκευάζει μόνο PS3. Πάντως τρομερό φέηλ...

Δημοσ.

Πολύ ξεφτίλα.Θα πάει δίπλα στην Ιταλία και δεν θα έρθει εδώ.Αν μου πληρώσουν το εισιτήριο πάω και τα φέρνω εγω εδω.

Υπαρχει και το αμαζον οπως εκανα εγω εχω προπαραγγειλει και τις 2 κονσολες απο το γερμανικο...

Δημοσ.

Υπαρχει και το αμαζον οπως εκανα εγω εχω προπαραγγειλει και τις 2 κονσολες απο το γερμανικο...

Κάποιους από εμάς τους ενδιαφέρει και η εγγύηση, να λεγα ότι είναι πιο φθηνά από το amazon να πω οκ.

Δημοσ.

Κάποιους από εμάς τους ενδιαφέρει και η εγγύηση, να λεγα ότι είναι πιο φθηνά από το amazon να πω οκ.

Στο θεμα εγγυση νομιζω σε καλυπτει,Δεν πιστευω να υπαρξει κανενα θεμα..

Δημοσ.

Να στέλνεις ταχυδρομικώς την κονσόλα σου δεν λέει :P Να λεγα ότι είναι άτρωτα μηχανήματα να πω οκ, καίγονται σαν τα κοτόπυλα όμως...

Δημοσ.

Να στέλνεις ταχυδρομικώς την κονσόλα σου δεν λέει :P Να λεγα ότι είναι άτρωτα μηχανήματα να πω οκ, καίγονται σαν τα κοτόπυλα όμως...

Ενταξει ταχυδρομικως ετσι και αλλιως στα στελνει το amazon και επισης οτι εχω παρει απο εκει παντα τα στελνανε μεσα σε αλλο κουτι και καλα σφηνομενα δεν νομιζω να υπαρξει προβλημα,,,σκεψου οτι ετσι και αλλιως για να παει το ps4 στην Γερμανια καπως πρεπει να το μεταφερουν και αυτοι,,,Εγω δηλωσα διευθυνση συγγενη μου που μενει εκει και δεν ειχε θεμα το Preorder και θα ειμαι τον νοεμβριο Γερμανια οποτε δεν θα κανει πολλα ταξιδια..

Δημοσ.

Κοινος ολες οι εταιριες μας εχουν γραμμενους παντα δευτεροι θα ειμαστε...

Ασχετο και off-topic η sony πριν κανα χρονο η 2 χρονια δεν ειχε κλεισει το παραρτημα της εδω στην Ελλαδα?Αν θυμαμαι καλα

και η nokia πριν 2 χρονια το εκλεισε και ακολουθησαν και αλλες εταιριες :(

Δημοσ.

Μας έχουν γενικώς χεσμένους όλοι, και οι μεν και οι δε.......όλη η Ευρώπη και χώρες όπως η Γουατεμάλα!!!!! θα αγοράσουν κανονικά το xbox one και το ps4 αλλά η Ελλάδα πουθενά....αυτά......κάτι  άλλο έχετε να σχολιάσετε κύριοι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...