Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά!
Θα ήθελα να μου προτείνεται κανα φορητό υπολογιστή για γενική χρήση αλλά και χαλαρό gaming.
Μέχρι στιγμής έχω καταλήξει στο:
Fujitsu AH532/G52 
Specs: 

CPU Family Intel Core i7 Μοντέλο CPU Core™ i7-3632QM Συχνότητα CPU up to 3,2 GHz Μέγεθος RAM 8 GB Τύπος RAM DDR3 Χωρητικότητα Σκληρού Δίσκου 750 GB Χαρακτηριστικά Σκληρού Δίσκου SATA, 5400 rpm Οπτικά Μέσα DVD+/-RW SuperMulti Ανεξάρτητη Κάρτα Γραφικών Ναι Κάρτα Γραφικών NVIDIA GeForce GT 640M LE 2GB Διαγώνιος Οθόνης 15,6" Χαρακτηριστικά Οθόνης TFT, (HD), LED backlight, glossy, 1366 x 768 pixel, 400:1 (min), 220 cd Web Camera Built-in webcam, HD HDMI port Ναι USB 2.0 ports 1 x USB 2.0 USB 3.0 ports 3 x USB 3.0 Δικτυακές Συνδέσεις Wifi 802.11b/g/n Bluetooth Ναι Λειτουργικό Σύστημα Δεν περιλαμβανεται Έκδοση Λειτουργικού Συστήματος Free Dos Διαστάσεις 378 x 252 x 34.2 mm Εγγύηση 1 έτος

Περιμένω τις προτάσεις σας! :)

Η stock συχνότητα του επεξεργαστή είναι στα 2.2Ghz

Δημοσ.

νομιζω η εγγυηση ειναι μικρη..τουλαχιστον για τα 600ευρο που θα δωσεις..

επισης τα fujitsu δεν ξερω αλλα εχω δει 2 απο κοντα , και με φυσιολογικη χρηση η οθονη εχει ξεχαρβαλωσει..οι μεντεσεδες..μοντελα 2013..

θα ημουν λιγο επιφυλακτικος με την αγορα fujitsu..ισως πηγαινα σε ενα πιο safe bet.με μαρκες οπως asus dell toshiba..

προσωπικα παντα μιλαω :)

Δημοσ.

νομιζω η εγγυηση ειναι μικρη..τουλαχιστον για τα 600ευρο που θα δωσεις..

επισης τα fujitsu δεν ξερω αλλα εχω δει 2 απο κοντα , και με φυσιολογικη χρηση η οθονη εχει ξεχαρβαλωσει..οι μεντεσεδες..μοντελα 2013..

θα ημουν λιγο επιφυλακτικος με την αγορα fujitsu..ισως πηγαινα σε ενα πιο safe bet.με μαρκες οπως asus dell toshiba..

προσωπικα παντα μιλαω :)

Αν σου είναι εύκολο ρίξε μια ματιά μήπως βρεις κάτι με παρόμοια χαρακτηριστικά :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...