Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικα πηρα την 2312m κ αυριο την περιμενω! :D

Πες μας εντυπωσεις αδερφε μπας και παρουμε αποφαση κι εμεις να κανουμε το βημα να την αγορασουμε.

• Like 1
Δημοσ.

Πες μας εντυπωσεις αδερφε μπας και παρουμε αποφαση κι εμεις να κανουμε το βημα να την αγορασουμε.

αυριο με το καλο θα σε εχω ενημερωσει ηδη!

Δημοσ.

Το θεμα bleeding ειναι γενικο θεμα στα ips panels, και ειναι λαχειο αν θα σου τυχει λιγο ή πολυ. Εμενα η 2412 για παραδειγμα εχει πανω αριστερα γωνια λιγο και λιγο στο αριστερο πλαισιο προς τη μεση, ορατο ειναι μονο οταν εχω μαυρο loading screen σε καποιο game ή σε ταινειες. Αισθηση μου κανει μονο οταν βλεπω ταινειες, αλλα μετα απο κανα 2 μερες συνηθιζει το ματι σου και σου μενει απαρατηρητο. Σκεφτηκα το ενδεχομενο φυσικα να την στειλω για rma, αλλα οπως ειπα ειναι λαχειο, μπορει να μου ρχοταν κατι χειροτερο με περισσοτερο bleeding οπως σε κατι pics που ειδα σε ξενα forum. Οσο για εντυπωσεις.. απιστευτα εργονομικη/στιβαρη βαση.. σιγουρα η καλυτερη βαση που εχει περασει απτα χερια μου σε σχεση με τις τραμπαλο-βασεις των lg/samsung που ειχα στο παρελθον. Και τα απιστευτα χρωματα σε σχεση με το τελευταιο TN panel που ειχα..

Καλοριζικη και καλοδουλευτη.

Δημοσ.

μου ηρθε η οθονη!χωρις κανενα καμμενο/κολλημενο πιξελ....φοβερη εικονα καμια σχεση με την τn sammy που ειχα!ο βραχιονας της απιθανος μονο τουμπα δεν κανει :D! bleeding πολυ λιγο κατω αριστερα! γενικοτερα πολυ καλη! και ενα ευχαριστω στο msystems που χτες μεσημερι -απογευμα εκανα την παραγγελια και σημερα στης 10 την ειχα !(να λεμε και τα καλα οχι μονο το κραξιμο για τα μαγαζια) 

πρεπει να κανω καποια settings? ρωταω οσους την εχουν και εχουν ψαχτει ;)

• Like 1
Δημοσ.

μου ηρθε η οθονη!χωρις κανενα καμμενο/κολλημενο πιξελ....φοβερη εικονα καμια σχεση με την τn sammy που ειχα!ο βραχιονας της απιθανος μονο τουμπα δεν κανει :D! bleeding πολυ λιγο κατω αριστερα! γενικοτερα πολυ καλη! και ενα ευχαριστω στο msystems που χτες μεσημερι -απογευμα εκανα την παραγγελια και σημερα στης 10 την ειχα !(να λεμε και τα καλα οχι μονο το κραξιμο για τα μαγαζια) 

πρεπει να κανω καποια settings? ρωταω οσους την εχουν και εχουν ψαχτει ;)

καλοριζικη φιλε μου να την χαρεις!!! :D

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει για το msystems που λες evagelou δεν έχω δει να το κράζουμε και καμμιά φορά.  :)

Καλοδούλευτη η Dell.

βρε γενικα μιλαω! :D οχι ειδικα για το msystems ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...