Προς το περιεχόμενο

Καλύτερη LCD Price-wise των ~300€

Koritsi_Gia_PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΟΚ. Παιδιά σας γράφω από την Samsung.

HDMI καρφί στην 6870 μου. Έπαιξα με τις ρυθμίσεις ΑΡΚΕΤΑ. Ειδικά το βασικό tab εικόνας.
Η εικόνα είναι μετριότατη, αν όχι στην καλύτερη Normal. Έχω κατεβάσει στο 20/100 την ευκρίνεια για να μην δείχνουν τα πάντα edgy. Παρατηρώ στην αναπαραγωγή των 720p/1080p πως έχει ένα μικρό πιξέλιασμα.

Από την εμπρός πλευρά είναι μικροκαμωμένη, και neat. Από πίσω το χάλι της το μαύρο, τα καλώδια μπαίνουν σε άσχημες θέσεις και άντε μάζευτα, και ΕΙΔΙΚΑ τα πλαστικά που βιδώνεται η βάση αξίζει να αναφερθεί πως είναι κάκιστης ποιότητας.

Όσον αφορά ένα high-edge Game. Τα χρώματα είναι κομμάτι μουντά.. άντε πες πως δεν έχω ρυθμίσει τόσο σωστά όσο την δική μου τα details. Δεν είναι εκεί το θέμα. Πιξελιάζει ΚΑΙ μέσα στο Game λίγο. Δεν δείχνει ούτε remotely τόσο καλά.

Όλα αυτά σε αντίθεση με την Philips που έχω, τη κακομοίρα, τώρα στο πάτωμα.

Κάτι πρέπει να είναι λάθος.. ή θέλει πολύ tuning. Περίμενα πως η δική μου έχει ψυχή και ας είναι 3-4 ετών. Περίμενα πως 300€ και ας είναι σημερινή υπάρχει πιθανότητα να είναι φθηνή σειρά, και οι νέες τεχνολογίες να μην τη σώζουν. Δε παίζει όμως να πιξελιάζει πουθενά. Άρα κάτι θέλει.

Τι θέλει;

Άλλες παρατηρήσεις:

α) Πάνω από 60hz δεν πάει. Εκεί που παίζω είναι 1080p / 1920x1080. Αν βάλω περισσότερα Hz (επιλογή Italic font μέχρι 75hz) πέφτει η ανάλυση αυτόματα σε 1280x).
β) Ενώ το scale μου είναι άψογο και από GPU/ρυθμίσεις monitor, μου τρώει 2-3cm γύρω-γύρω. Από GPU πάω για Override λέω.. και εκεί όσο το τραβήξω έστω και ένα τακ παραπάνω.. τρώει εικόνα.

Όλα σκατά ρε.

Επεξ/σία από Koritsi_Gia_PC
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε σας λέω πρέπει κάτι να πηγαίνει λάθος. Διαφορετικά θυμάμαι παραπίσω που κάποιος μου είπε πως "πια" η δική μου κοστίζει 170€ και τίποτα παραπάνω και σκέφτομαι πόσο θύματα είμαστε.

Να μου πεις υπάρχουν και χειρότερα. Άλλοι άλλαξαν το μονιτόρι τους για να πάρουν LED..

Όπως και να' χει, εγώ σου λέω ίσως με 60 λεπτά πάνω στις ρυθμίσεις την κάνω πιο ζωηρή. Ίσως επίσης τα εξτρά Hz να έδιναν ένα σκίρτημα, μια γυαλάδα στο Gaming. Καλύτερη all-round από τη δική μου δε τι λες για κανένα λόγο. Δίπλα δίπλα τις έχω, πρέπει να μου το δίνεται το δικαίωμα πια.

Γι αυτό και σου πρότεινα την Panasonic... Αλλά δε με άκουσες.

Επίσης κάποιος φίλος σου είπε να πάς να δείς πρώτα σε demo την Samsung από κοντά και μετά να προβείς σε αγορά.

Υποθέτω πως ούτε κι αυτό το έκανες.

Εν πάσει περιπτώσει μεγείες τώρα.

By the way εγώ ήμουν αυτός που σου είχε πεί πως η TV σου (32άρα τετραετίας) δεν πιάνει πάνω από 170 πλέον, το οποίο είναι αλήθεια. Χωρίς αυτό να σημαίνει όμως πως όλες οι τηλεοράσεις των 300 ευρώ θα είναι και καλύτερες.

Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.

Έχεις δίκιο, δεν έκανα τίποτα από τα δυο. Την Panasonic δεν την πήρα λόγω των πλαστικών της. Τουλάχιστον στην Samsung βρίσκω το εμπρός κομμάτι να δείχνει άψογο, όπως και ανέφερα στο post μου.

Σου ζητώ συγνώμη, και παρόλα αυτά ευχαριστώ που ασχολήθηκες με το θέμα μου. Μέχρι τέλους υπολόγιζα να προβώ προς την Panasonic. Το μούτρο της δεν μου καθόταν καθόλου καλά.

Μη λέτε μεγειά σε μένα, αλλά στο νταντύ. Θα μείνω με την HD Ready που έχω στην περιγραφή μου. Νιώθω πως η εικόνα είναι καλύτερη και στα 3 (Desktop, Gaming, 1080p).

Έχει προσαρμοστεί από 1080 interlaced, και είναι ψευτό 1080p με καλό χρώμα, μαύρο και γωνίες. Τι να σου πω ρε μαν, ξέρω και γω; Να κρατήσω τη καινούρια, μπορώ αν θέλω. Γιατί να μη το κάνω για να σας πουλήσω τρέλα;

Δηλαδή σου ειναι δύσκολο να γράψεις ενα κωδικό 8 γραμμάτων!!!

Πρέπει εγω δηλαδή να διαβάσω ολο το τοπικ για να καταλάβω απο τα συμφραζόμενα όλων ποια τελικά πήρες?

Αντε υποθετω την F5000, να κανω τσαμπα calibration 2 ωρες για να σου πω και να εχεις παρει αλλη???

Δεν πειράζει αφου βαριέσαι να το γράψεις γιατι να μπω στον κόπο να σου βρω και  λύση.

Αστο.....

Νόμισα πως ρωτήσατε το μοντέλο της δικής μου κύριε Πρόεδρε, που αναγραφόταν ξεκάθαρα στο πρώτο Post του Thread αυτού.

Το Monitor που πήρα ναι, είναι το F5000 μοντέλο των 32".

Μάγκα έτσι δεν κάναμε σε 10σέλιδο, indie-action τίτλου, με ενεργό άτομο τον Orokusaki. Calm your tits.

Υ.Γ: Δεν είμαι τόσο έμπειρη, αλλά σαν να είχα διαβάσει πως το Callibration από Monitor σε Monitor διαφέρει.. σαν τα κλόκια ένα πράμα.

Γιατί να μη το κάνω για να σας πουλήσω τρέλα;

Εντάξει, αν εσένα σε καλύπτει η εικόνα, εγώ γιατί να' χω προβλημα; ;)

Ίσως όμως είναι απλά θέμα συνήθειας.

Προσωπικά, για θέαση 1080p υλικού, θα πήγαινα οπωσδήποτε σε μια full HD, αλλά όπως είπα, γούστα είναι αυτά.

Τι να πω ρε Κώστα.. ίσως και να' ταν το callibration που μου έφερε πίκρα.. και απλά να μην είχαν τόσο μεγάλη διαφορά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...