Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν λέω "θέμα" δεν εννοώ το τόπικ, αλλά το πρόβλημα (των amoled). Και είμαι οφτόπικ εδώ και πολλές σελίδες. :X

ΥΓ. Αλλά διάολε, είμαστε σε τεχνολογικό φόρουμ και διαβάσαμε μεταξύ των άλλων ότι υπάρχουν αμέτρητα βίντεος που αποδεικνύουν ότι το android είναι πιο γρήγορο από το iOs... και τελικά αυτά τα βίντεος αφορούν συσκευές με διαφορετικό hardware, διαφορετικής γενιάς... Ε ας το κλείσουμε το φόρουμ και ας πάμε για ψάρεμα μετά από αυτό!

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άρα, μόνο ρόδινα δεν είναι τα πράγματα στον κατά τα άλλα υπέροχο κόσμο του Android, της Samsung, της επαναστατικής Google κλπ

Καλα αυτο δεν κρυβεται, το λενε και οι πωλησεις. Το 0.01% των χρηστων που δεν εχουν Samsung τα βλεπουν ολα ροδινα, οι υπολοιπο με τα samsung την πατησανε

Όταν λέω "θέμα" δεν εννοώ το τόπικ, αλλά το πρόβλημα (των amoled). Και είμαι οφτόπικ εδώ και πολλές σελίδες. :X

Προφανως και ξερω τι εννοουσες. Απλα ηθελα να δειξω οτι μερικων το κομπλεξ πατο δεν εχει...they keep hatin οπου βρουν. Για αυτοκινητα μιλαει το θεμα? iphone > s4. Για καλτσες? iphone > s4. Και μετα κρινουν τους αλλους :D

Δημοσ.

Απλά για να το δεις στις amoled των samsung πρέπει να το κάνεις σε Κ.Σ. Πάντως, ειδικά αυτό το καλοκαίρι, χορτάσαμε να (μη) βλέπουμε βίντεο στα samsung κινητά μας... Είχαμε, όμως, ένα ωραιότατο 5 ιντσών καθρεφτάκι!

Ειναι γνωστο οτι οι amoled εχουν τα πλεονεκτηματα και τα μειονεκτηματα τους. Πχ εχουν απειρο contrast και βαθυ μαυρο, αλλα εχουν χαμηλοτερη φωτεινοτητα κ ειναι χειροτερες υπο τον ηλιο.

Τωρα αν καποιος ηθελε να βλεπει βιντεο υπο τον ηλιο και πηρε κινητο με amoled, εκανε λαθος επιλογη.

Τουλαχιστον υπηρχουν κ αλλες επιλογες, πχ η full hd ips οθονη του htc one, οπου κ απολαμαβανεις πολυ μεγαλυτερη επιφανεια απο την μικρη οθονη του iphone 5 και εχει καλυτερη ευκρινεια , μεγαλυτερη αναλυση κ πολυ υψηλοτερο contrast.

Iσως με το iphone 5s , το iphone να φτασει την αναλυση και το contrast αυτων των κινητων, αλλα για να απολαυσουμε τα βιντεο σε μεγαλυτερη επιφανεια, μαλλον θα πρεπει να περιμενουμε για το iphone 6 ή 7.

Δημοσ.

Καλα αυτο δεν κρυβεται, το λενε και οι πωλησεις. Το 0.01% των χρηστων που δεν εχουν Samsung τα βλεπουν ολα ροδινα, οι υπολοιπο με τα samsung την πατησανε

Προφανως και ξερω τι εννοουσες. Απλα ηθελα να δειξω οτι μερικων το κομπλεξ πατο δεν εχει...they keep hatin οπου βρουν. Για αυτοκινητα μιλαει το θεμα? iphone > s4. Για καλτσες? iphone > s4. Και μετα κρινουν τους αλλους :D

Hatin όταν τα έχεις σκάσει και έχεις γνώση του αντικειμένου μετά από εντατική χρήση, δεν υπάρχει. Είναι κριτική.

Δημοσ.

ΥΓ. Αλλά διάολε, είμαστε σε τεχνολογικό φόρουμ και διαβάσαμε μεταξύ των άλλων ότι υπάρχουν αμέτρητα βίντεος που αποδεικνύουν ότι το android είναι πιο γρήγορο από το iOs... και τελικά αυτά τα βίντεος αφορούν συσκευές με διαφορετικό hardware, διαφορετικής γενιάς... Ε ας το κλείσουμε το φόρουμ και ας πάμε για ψάρεμα μετά από αυτό!

Οταν συγκρινεις 2 οτιδηποτε, απο καρπουζια μεχρι αυτοκινητα, κοιτας να ειναι κοντα στην τιμη, οχι στην γενια. Κανεις δεν ρωταει ποτε βγηκε αλλα ποσο κανει

Δημοσ.

Τωρα αν καποιος ηθελε να βλεπει βιντεο υπο τον ηλιο και πηρε κινητο με amoled, εκανε λαθος επιλογη.

Σωστά, γιατί μόνο στο βίντεο έχουν πρόβλημα...

Δημοσ.

Hatin όταν τα έχεις σκάσει και έχεις γνώση του αντικειμένου μετά από εντατική χρήση, δεν υπάρχει. Είναι κριτική.

Ναι, ειδικα οταν την κριτικη σου την αναφερεις ΠΑΝΤΟΥ (πχ. σε thread που αφορα τα pumpers), τοτε καπου το χεις χασει

Σωστά, γιατί μόνο στο βίντεο έχουν πρόβλημα...

Το καταλαβαινεις οτι το προβλημα που αντιμετωπιζεις ειναι υποκειμενικο? Με το να λες ειναι χαλια και ολοι το εχουν σπιτι και παιζουν με τις roms γινεσαι απολυτως. Με την ΙΔΙΑ ακριβως λογικη, θα σου πω και εγω με τα iphone ουτε τηλεφωνο δεν μπορεις να παρεις γιατι ειναι υπερβολικα μικρη η οθονη, και ετσι οι χρηστες τα κουβαλαν μαζι τους για να τα βγαλουν στο τραπεζι του καφε και να πιασουν γκομενα και τπτ αλλο.

Δημοσ.

Οι super amoled των σούπερ ουάου Note, Galaxy κλπ απλά καθιστούν τις συσκευές άχρηστες σε οποιοδήποτε περιβάλλον εκτός των κλειστών ή πολύ σκοτεινών χώρων. 

Αν δοκιμάσεις το παρακάτω μάλλον θα γίνεις φανατικός για το ακριβώς αντίθετο.

Βγάλε ένα note στις 12:00 μεσημέρι κάτω από κάθετο ήλιο με τέρμα φωτεινότητα. Δύσκολα θα διακρίνεις έστω και το ελάχιστο. Η συσκευή είναι πράγματι άχρηστη.

Τώρα βάλε τον δείκτη της φωτεινότητας στο μισό ή όπου θέλεις δεν έχει σημασία, αλλά ενεργοποποίησε την αυτόματη φωτεινότητα.

Σε αυτή την κατάσταση θα διαπιστώσεις τεράστια διαφορά. Η φωτεινότητα όχι μόνο δεν προβληματίζει αλλά είναι εντονότερη από αρκετές τύπου LCD. 

Δημοσ.

Αν δοκιμάσεις το παρακάτω μάλλον θα γίνεις φανατικός για το ακριβώς αντίθετο.

Βγάλε ένα note στις 12:00 μεσημέρι κάτω από κάθετο ήλιο με τέρμα φωτεινότητα. Δύσκολα θα διακρίνεις έστω και το ελάχιστο. Η συσκευή είναι πράγματι άχρηστη.

Τώρα βάλε τον δείκτη της φωτεινότητας στο μισό ή όπου θέλεις δεν έχει σημασία, αλλά ενεργοποποίησε την αυτόματη φωτεινότητα.

Σε αυτή την κατάσταση θα διαπιστώσεις τεράστια διαφορά. Η φωτεινότητα όχι μόνο δεν προβληματίζει αλλά είναι εντονότερη από αρκετές τύπου LCD. 

Ειλικρινά, δεν έχει νόημα το παραπάνω "τρικ". Το έκανα μόλις τώρα έξω.Με το που ενεργοποιώ την αυτόματη φωτεινότητα, η έντασή της πάει στο maximum, όπου ήταν και στο manual, δηλαδή.

Δημοσ.

Με το S3 ειχα προβλημα τεραστιο κατω απο τον ηλιο το παραδεχομαι αλλα τωρα με το S4 (την φωτεινοτητα σε ολα μου τα κινητα στο αυτοματο την εχω μονιμα) δεν εχω κανενα θεμα.Ουτε με το S2 ειχα.

Αλλα γενικα οι LCD κατω απο τον ηλιο δεν εχουν θεμα οπως οι Amoled που σαφως ειναι χειροτερες.

Βεβαια να πω την αληθεια δεν με νοιαζει αφου η χρηση κατω απο τον ηλιο ειναι ελαχιστη.

Ειναι και θεμα συνηθειας ομως.Στο ματι μου μονο Samoled και retina αρεσει.

Αλλα επιμενω.Δεν θα επαιρνα τωρα πια iphone για να βλεπω βιντεακια στο youtube.

Δημοσ.

Ειλικρινά, δεν έχει νόημα το παραπάνω "τρικ". Το έκανα μόλις τώρα έξω.Με το που ενεργοποιώ την αυτόματη φωτεινότητα, η έντασή της πάει στο maximum, όπου ήταν και στο manual, δηλαδή.

Αναφέρομαι σε Note 2 η σε παρόμοιας τεχνολογίας Samsung. Δεν ειναι καθόλου η ιδια φωτεινότητα στο αυτόματο με το να μεγιστοποιησεις την φωτεινότητα απο το slider, έχει τεράστια διαφορά κάτω απο τον ήλιο. Πρόσεξε το. Μήπως έχεις σκεπάσει με θήκη η διαφάνεια τον αισθητήρα?

Είναι τεράστια η διαφορά αλλά και παράλογη όλη αυτή η ενέργεια, να πρέπει κάθε φορά να επιλέγεις αυτόματο οταν βγαίνεις στον ήλιο. Σημείωσε ότι αντίθετα, σε σκιά ή μέσα στο σπίτι, αν μεγιστοποιήσεις την φωτεινότητα μέσω του slider είναι υψηλότερη η φωτεινότητα από ότι στο αυτόματο.

• Super Moderators
Δημοσ.

Έχει Note ο Kirileman...

κι εγώ με το Galaxy Nexus και την φωτεινότητα μονίμως στο αυτόματο δεν βλέπω χριστό όταν είμαι στον ήλιο...

Δημοσ.

Αναφέρομαι σε Note 2 η σε παρόμοιας τεχνολογίας Samsung. Δεν ειναι καθόλου η ιδια φωτεινότητα στο αυτόματο με το να μεγιστοποιησεις την φωτεινότητα απο το slider, έχει τεράστια διαφορά κάτω απο τον ήλιο. Πρόσεξε το. Μήπως έχεις σκεπάσει με θήκη η διαφάνεια τον αισθητήρα?

Είναι τεράστια η διαφορά αλλά και παράλογη όλη αυτή η ενέργεια, να πρέπει κάθε φορά να επιλέγεις αυτόματο οταν βγαίνεις στον ήλιο. Σημείωσε ότι αντίθετα, σε σκιά ή μέσα στο σπίτι, αν μεγιστοποιήσεις την φωτεινότητα μέσω του slider είναι υψηλότερη η φωτεινότητα από ότι στο αυτόματο.

Δεν έχω σκεπάσει τον αισθητήρα. Αλλά δεν κατάλαβα καλά τί ακριβώς υποστηρίζεις. Λες ότι στο αυτόματο, για κάποιο λόγο που μόνο η Samsung γνωρίζει, η φωτεινότητα της οθόνης υπερβαίνει το maximum που μπορεί να πιάσει η manual ρυθμίση της μπάρας; Αυτό λες; Γιατί αν αυτό λες, με βεβαιότητα μπορώ να σου πω ότι δε συμβαίνει κάτι τέτοιο και αν, λέω αν, συμβαίνει κάτι τέτοιο, είναι τόσο λίγο που εγώ δε βλέπω καμία διαφορά.

Δημοσ.

Συμβαίνει.

http://androidforums.com/samsung-galaxy-note-2/728413-auto-brightness-best-in-sunlight.html

Κοίτα το δεύτερο link μήπως φταίει αυτό

http://forums.anandtech.com/showthread.php?t=2278824

Δεν έχω σκεπάσει τον αισθητήρα. Αλλά δεν κατάλαβα καλά τί ακριβώς υποστηρίζεις. Λες ότι στο αυτόματο, για κάποιο λόγο που μόνο η Samsung γνωρίζει, η φωτεινότητα της οθόνης υπερβαίνει το maximum που μπορεί να πιάσει η manual ρυθμίση της μπάρας; Αυτό λες; Γιατί αν αυτό λες, με βεβαιότητα μπορώ να σου πω ότι δε συμβαίνει κάτι τέτοιο και αν, λέω αν, συμβαίνει κάτι τέτοιο, είναι τόσο λίγο που εγώ δε βλέπω καμία διαφορά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...