Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συγγνώμη κιόλας, αλλά το επιχείρημα αυτό είναι απλά για γέλια. Τελικά το Android είναι ένα ή πολλά; Γιατί αν μόνο το pure Android είναι το "καλό" να μετράμε μόνο το δικό του ποσοστό ως ποσοστό του Android όταν μιλάμε για ποσοστά αγοράς.

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η Apple προσελκύει τρεις φορές περισσότερους αγοραστές από την Samsung από ότι η Samsung από την Apple

http://tech.fortune.cnn.com/2013/08/19/apple-samsung-survey-cirp/

Η apple παίζει στην ποιο ακριβή κατηγορία και σε αυτή την κατηγορία παγκόσμια τα πάει πάρα πολύ καλα.

Το iphone 5 συγκρίνετε με το siii και όχι στο s4... Άκυρη σύγκριση.

γιατι δεν μας συμφαιρει η συγκριση;

ισα ισα που μια χαρα μπορεις να τα συγκρινεις αφου και τα 2 ειναι τα τελευταια μεγαλα μοντελα της καθε εταιριας αλλα και βγηκανε περιπου την ιδια χρονικη περιοδο(ενα χρονο διαφορα).

οσο για το αλλο που λες το ακουω βερεσε γιατι και τα δυο στην ιδια κατηγορια τιμης ειναι.

και επειδη δεν προκειτε να βγαλουμε ακρη απο αυτη τη κοντρα γιατι εσυ εισαι apple fanboy και εγω android fanboy.

Δημοσ.

Αν ένας χρόνος διαφορά είναι "περίπου ίδια χρονική περίοδος" τότε το S3 είναι συγκρίσιμο με το S4 άρα καλά λέει να το συγκρίνεις με το S3 ;-)

• Like 1
Δημοσ.

Αν και δεν εχω καμια ορεξη για vs αφου ο καθενας επιλεγει αυτο που του ταιριαζει καλυτερα,αλλα μιας και μιλησατε για εμπειρια χρησης φυσικα ειναι καλυτερα να βλεπεις ενα βιντεο στο youtube απο ενα κινητο με 5,5" οθονη παρα απο ενα με 4".

Και δε νομιζω να διαφωνει κανεις...

Δημοσ.

Αν ένας χρόνος διαφορά είναι "περίπου ίδια χρονική περίοδος" τότε το S3 είναι συγκρίσιμο με το S4 άρα καλά λέει να το συγκρίνεις με το S3 ;-)

Mισο χρονο διαφορα εχουν το iphone 5 με το galaxy s4..

Αλλα φανταζομαι ο καταναλωτης οταν παει να αγορασει κινητο σε ενα μαγαζι , δεν ρωταει ποτε βγηκε το μοντελο, αλλα ποσο κανει. ;)

Δημοσ.

Αμα δεν το βαλουν να λειτουργει και στο background για να ακουμε μουσικη και να σερφαρουμε δεν αλλαζει κατι...

Δημοσ.

Η Apple προσελκύει τρεις φορές περισσότερους αγοραστές από την Samsung από ότι η Samsung από την Apple

http://tech.fortune.cnn.com/2013/08/19/apple-samsung-survey-cirp/

Η apple παίζει στην ποιο ακριβή κατηγορία και σε αυτή την κατηγορία παγκόσμια τα πάει πάρα πολύ καλα.

Το iphone 5 συγκρίνετε με το siii και όχι στο s4... Άκυρη σύγκριση.

Βασικα το SIII συγρκινεται με το iphone4 (ιδια τιμη). Δεν ξερω πως εβγαλες αλλο συμπερασμα, αλλα ειναι λαθος

Συγγνώμη κιόλας, αλλά το επιχείρημα αυτό είναι απλά για γέλια. Τελικά το Android είναι ένα ή πολλά; Γιατί αν μόνο το pure Android είναι το "καλό" να μετράμε μόνο το δικό του ποσοστό ως ποσοστό του Android όταν μιλάμε για ποσοστά αγοράς.

Γιατι μετοχος εισαι και σε καιει?

Mισο χρονο διαφορα εχουν το iphone 5 με το galaxy s4..

Αλλα φανταζομαι ο καταναλωτης οταν παει να αγορασει κινητο σε ενα μαγαζι , δεν ρωταει ποτε βγηκε το μοντελο, αλλα ποσο κανει. ;)

Οχι, εχει παει με ~300 ευρω να αγορασει κινητο, και βλεπει S3 και i4. Αλλα επειδη το s3 ειναι πιο καινουργιο, αγοραζει το i4 για να ειναι δικαιο...

• Like 1
Δημοσ.

Αν και δεν εχω καμια ορεξη για vs αφου ο καθενας επιλεγει αυτο που του ταιριαζει καλυτερα,αλλα μιας και μιλησατε για εμπειρια χρησης φυσικα ειναι καλυτερα να βλεπεις ενα βιντεο στο youtube απο ενα κινητο με 5,5" οθονη παρα απο ενα με 4".

Και δε νομιζω να διαφωνει κανεις...

Απλά για να το δεις στις amoled των samsung πρέπει να το κάνεις σε Κ.Σ. Πάντως, ειδικά αυτό το καλοκαίρι, χορτάσαμε να (μη) βλέπουμε βίντεο στα samsung κινητά μας... Είχαμε, όμως, ένα ωραιότατο 5 ιντσών καθρεφτάκι!

Δημοσ.

Παιδια οταν το εχετε οριζοντιο το κινητο μπορειτε να προχωρησετε το βιντεο σε χρονο γιατι εμενα δεν μου βγαζει την μπαρα πλοηγησης του βιντεο σε οριζοντια θεση του κινητο μονο στην κατακορυφη,

Και εγώ στο ταμπλετίνι της υπογραφής μου έχω το ίδιο πρόβλημα. Κατά τα άλλα δουλεύει μια χαρά.

Δημοσ.

Απλά για να το δεις στις amoled των samsung πρέπει να το κάνεις σε Κ.Σ. Πάντως, ειδικά αυτό το καλοκαίρι, χορτάσαμε να (μη) βλέπουμε βίντεο στα samsung κινητά μας... Είχαμε, όμως, ένα ωραιότατο 5 ιντσών καθρεφτάκι!

Τωρα αν πω οτι το S4 μου φαινεται πιο φωτεινο εκει που ειναι υπο σκια θα με πειτε περιεργο? Btw, η ειρωνεια δεν χρειαζεται, το μονο που καταφερνεις ειναι να προσπαθεις να πεισεις τον εαυτο σου. Κανενα απο τα 2 δεν θα τα χρησιμοποιεις κατω απτον ηλιο να δεις video γιατι sorry, και τα 2 ειναι ΑΘΛΙΑ.

• Super Moderators
Δημοσ.

Τωρα αν πω οτι το S4 μου φαινεται πιο φωτεινο εκει που ειναι υπο σκια θα με πειτε περιεργο? Btw, η ειρωνεια δεν χρειαζεται, το μονο που καταφερνεις ειναι να προσπαθεις να πεισεις τον εαυτο σου. Κανενα απο τα 2 δεν θα τα χρησιμοποιεις κατω απτον ηλιο να δεις video γιατι sorry, και τα 2 ειναι ΑΘΛΙΑ.

Δεν είναι εξίσου άθλια. Μια πραγματική δοκιμή και με τις 2 συσκευές θα σε πείσει.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι εξίσου άθλια. Μια πραγματική δοκιμή και με τις 2 συσκευές θα σε πείσει.

Εγω απτο video που ανεβασε ο φιλος για να με πεισει διακρινω οτι το iphone ειναι καλυτερο κατω απο τιγκα ηλιο, το S4 καλυτερο κατω απο λιγο ηλιο, και τα 2 εξισου αθλια συνολικα

Αλλα δεν εχω αναγκη, εγω το χρησιμοποιω στον καναπε για να βλεπω video απο youtube, και συνηθως στον καναπε μου δεν εχει ηλιο

Δημοσ.

Προφανώς το θέμα δεν αφορά μονό στη (μη) θέαση βίντεο σε ηλιοφάνεια. Οι super amoled των σούπερ ουάου Note, Galaxy κλπ απλά καθιστούν τις συσκευές άχρηστες σε οποιοδήποτε περιβάλλον εκτός των κλειστών ή πολύ σκοτεινών χώρων. Αναρωτιέμαι, μάλιστα, γιατί εγώ 1 χρόνο τώρα δυσκολεύομαι να δω το περιεχόμενο της οθόνης του Note ακόμα και μέσα στο αυτοκίνητο, αν οι χρήστες αυτών των συσκευών βγαίνουν ποτέ με τα κινητά τους εκτός σπιτιού κατά τη διάρκεια της ημέρας ή τα έχουν στο γραφείο/σπίτι και πειραματίζονται με roms. Φυσικά, η αυτονομία πάει περίπατο όταν πρέπει να ανεβάσεις τέρμα τη φωτεινότητα (που έτσι και αλλιώς πάει περίπατο όταν σερφάρεις σε σελίδες με λευκό φόντο) και άλλα πολλά. Άρα, μόνο ρόδινα δεν είναι τα πράγματα στον κατά τα άλλα υπέροχο κόσμο του Android, της Samsung, της επαναστατικής Google κλπ

Δημοσ.

Προφανώς το θέμα δεν αφορά μονό στη (μη) θέαση βίντεο σε ηλιοφάνεια. Οι super amoled των σούπερ ουάου Note, Galaxy κλπ απλά καθιστούν τις συσκευές άχρηστες σε οποιοδήποτε περιβάλλον εκτός των κλειστών ή πολύ σκοτεινών χώρων. Αναρωτιέμαι, μάλιστα, γιατί εγώ 1 χρόνο τώρα δυσκολεύομαι να δω το περιεχόμενο της οθόνης του Note ακόμα και μέσα στο αυτοκίνητο, αν οι χρήστες αυτών των συσκευών βγαίνουν ποτέ με τα κινητά τους εκτός σπιτιού κατά τη διάρκεια της ημέρας ή τα έχουν στο γραφείο/σπίτι και πειραματίζονται με roms.

"Η Google ανασχεδιάζει την εφαρμογή του YouTube στο Android και στο iOS" 

Σωστα....το θεμα δεν αφορα για την θεαση η μη βιντεο σε ηλιοφανεια...αφορα το youtube. Αλλα δεν πειραζει, keep going.

Τα υπολοιπα, θεμα συνηθειας / γουστου ειναι. Αλλος θα σου πει δεν μπορω να διαβασω τπτ γιατι η οθονη του iphone ειναι ψειρα. Ο καθενας οπως βολευεται ρε συ. Και οχι, οι κατοχοι των εν λογω κινητων δεν χρειαζεται να τα βγαζουν εκτος σπιτιου, καθως τα συνδεουν με ενα hdmi out σε monitor και γινονται κανονικα PC (με keyboard + mouse). Να δω το iphone με την ψειρα οθονη τι θα το κανεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...