Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω παιζει κανονικα στο u8800pro και λαγκαρει στο note.Μαλιστα.Και στους φιλους μου με xperia t και note 2 που επισης παιζει κανονικα,μαλλον ετυχε.Κλασσικα εικονογραφημενα. :-(

Δημοσ.

Εδω παιζει κανονικα στο u8800pro και λαγκαρει στο note.Μαλιστα.Και στους φιλους μου με xperia t και note 2 που επισης παιζει κανονικα,μαλλον ετυχε.Κλασσικα εικονογραφημενα. :-(

Σχετικό είναι το "παίζει κανονικά". Όταν δεν έχεις μέτρο σύγκρισης, όλα "κανονικά" σου φαίνονται.

Παράδειγμα: Στο note για να πάρει την εντολή και να ξεκινήσει να μετακινείται προς τα αριστερά το minimized παράθυρο, πρέπει να το δάχτυλό σου να μετακινηθεί αρκετά εκατοστά. Στο iOs "ακούει" ακαριαία.

• Like 1
Δημοσ.

Οπως το περιεγραψες στο iphone οτι παιζει,παιζει και σε αυτα που προανεφερα.Δυο ειμαστε με custom jb και ενας με μαμα jb.

Με custom είμαι και γω. Βρες κάνα φίλο σου που έχει i5, δες το και τα ξαναλέμε, μην το κάνουμε άλλο vs.

Δημοσ.

Με custom είμαι και γω. Βρες κάνα φίλο σου που έχει i5, δες το και τα ξαναλέμε, μην το κάνουμε άλλο vs.

Δεν το κανω vs,απλα απαντω στα κλασσικα εικονογραφημενα που λες,διοτι οπως περιεργαψες να λαγκαρει εσυ το note,δεν βλεπω εγω να λαγκαρει το u8800 που ειναι κλασεις κατωτερο κινητο.

Δημοσ.

Κάνεις και εσύ κάτι ερωτήσεις, εδώ δε λειτουργεί το backup - restore στο kies θα λειτουργήσουν άλλα ; lol

Σε landscape δεν εμφανίζει μπάρα με αποτέλεσμα να μην μπορείς να επιλέξεις τον επιθυμητό χρόνο .

Ποιος σου ειπε να χρησιμοποιεις το samsung kies για backup/restore ρε φιλε ειδικα που υπαρχει το helium που μπορει να κανει ανετα και τα δυο και οχι απλα να σου εγκαθιστα τα προγραμματα που ειχες στο κινητο αλλα μαζι με τις ρυθμησεις του και ολα αυτα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΤ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ.

Και οταν λες landscape εννοεις να εχεις το κινητο σε οριζοντια θεση?

Αρα ουτε σε εσενα σου εμφανιζει την μπαρα πλοηγησης οταν το εχεις σε οριζοντια θεση το κινητο?

Τι κινητο και android εχεις?

Και επειδη βλεπω οτι σε μερικους δουλευει μια χαρα και σε αλλους(Π.χ. εγω) δεν δουλευει οπως πρεπει μαλλον θα πω οτι ειναι στα αρχικα σταδια του ακομα και ενδεχεται να το φτιαξουν με μελλοντικες αναβαθμησεις του.

Δημοσ.

Το έβαλα στο i5. Πολύ ωραία η νέα λειτουργία που σέρνεις το βίντεο με το δάχτυλο προς τα κάτω και αυτό -με το βίντεο να συνεχίζει να παίζει κανονικά- πηγαίνει στην κάτω δεξιά γωνία, έτσι ώστε εσύ να μπορείς να αναζητήσεις κάτι άλλο μέσα στην εφαρμογή. Θέλω να δω πώς θα υλοποιείται όλο αυτό στο android... θα γελάσω πάλι.

Edit: Και μόλις είδα ότι έχει αναβαθμιστεί και στο Note μου. Κλασσικά εικονογραφημένα. Στο android όταν σέρνεις το βίντεο κάτω, το παράθυρο μαυρίζει κατά τη μεταφορά και ακούς μόνο τον ήχο, σε αντίθεση με το ios που το βλέπεις να παίζει κανονικά κατά το minimize ή το κλείσιμο. Εννοείται lagάρει, η αναπαραγωγή διακόπτεται λιγάκι στην περιστροφή της οθόνης και άλλες ομορφιές...

Τη βγάζει κανονικά τη μπάρα.

Σε μένα μια χαρά πάει, μάλλον έχει πρόβλημα το κινητό σου ή έχεις εσύ πρόβλημα με το να χρησιμοποιείς android

Καλύτερα πουλά το και μείνε με το γιωτοφωνο

Δημοσ.

Σε μένα μια χαρά πάει, μάλλον έχει πρόβλημα το κινητό σου ή έχεις εσύ πρόβλημα με το να χρησιμοποιείς android

Καλύτερα πουλά το και μείνε με το γιωτοφωνο

Το να έχει "πρόβλημα" το android σε σχέση πάντα με τα wp/ios, δεν παίζει, έτσι; Μην ανησυχείς, πάντως, σύντομα θα φάει πούλο, αρκετά με τα lags, τα σπασίματα και την σκοτεινή οθόνη. Τα όποια ευρώ θα δώσω, θέλω να πιάσουν τόπο και η συσκευή θέλω να "φυσάει", να καταλαβαίνω ότι έχω ένα λειτουργικό σύστημα που η απόδοσή του μου υπενθυμίζει ότι είμαστε στο 2013, όχι στην εποχή των windows mobile, είτε χρησιμοποιώ nightsky (πού ακόμα και εκεί σέρνεται), είτε facebook, είτε τον dialer, είτε οτιδήποτε άλλο.

• Like 1
Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι τοσα ατομα σου ειπαμε οτι σε εμας η εφαρμογη δουλευει αψογα,αλλα εσυ επιμενεις οτι ειναι θεμα του android σε σχεση με τα αλλα δυο.Δηλαδη επειδη εσενα σου πανε ολα σκ@τα στο κινητο σου και κολλαει ο τοπος,πρεπει σε ολους μας να συμβαινει το ιδιο και να βγαζουμε γενικο πορισμα οτι η εφαρμογη του youtube για το android ειναι για κλαματα.

Δημοσ.

Ποιος σου ειπε να χρησιμοποιεις το samsung kies για backup/restore ρε φιλε ειδικα που υπαρχει το helium που μπορει να κανει ανετα και τα δυο και οχι απλα να σου εγκαθιστα τα προγραμματα που ειχες στο κινητο αλλα μαζι με τις ρυθμησεις του και ολα αυτα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΤ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ.

Και οταν λες landscape εννοεις να εχεις το κινητο σε οριζοντια θεση?

Αρα ουτε σε εσενα σου εμφανιζει την μπαρα πλοηγησης οταν το εχεις σε οριζοντια θεση το κινητο?

Τι κινητο και android εχεις?

Και επειδη βλεπω οτι σε μερικους δουλευει μια χαρα και σε αλλους(Π.χ. εγω) δεν δουλευει οπως πρεπει μαλλον θα πω οτι ειναι στα αρχικα σταδια του ακομα και ενδεχεται να το φτιαξουν με μελλοντικες αναβαθμησεις του.

Πρέπει να το κοιτάξεις λίγο αυτό, από την στιγμή που παραδέχεσαι ότι η Samsung σου πουλάει σκουπίδια ,υποβιβάζεις πρώτα τον εαυτό σου και μετά την samsung.

Σε οριζόντια θέση στο sii με την πρόσφατη αναβάθμιση 4.1.2 δεν βγάζει μπάρα άρα δεν μπορείς να επιλέξεις χρόνο. 

Στο iphone 4 βγάζει μπάρα αλλά δεν αξίζει να εγκαταστήσεις την εφαρμογή.

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι τοσα ατομα σου ειπαμε οτι σε εμας η εφαρμογη δουλευει αψογα,αλλα εσυ επιμενεις οτι ειναι θεμα του android σε σχεση με τα αλλα δυο.Δηλαδη επειδη εσενα σου πανε ολα σκ@τα στο κινητο σου και κολλαει ο τοπος,πρεπει σε ολους μας να συμβαινει το ιδιο και να βγαζουμε γενικο πορισμα οτι η εφαρμογη του youtube για το android ειναι για κλαματα.

Δεν πάει χάλια, υπερβάλλω και γω, απλά αλλού τρέχει εμφανώς καλύτερα (όπως όλα). Τί να κάνουμε τώρα; Ας μη το χαλάσουμε άλλο το θέμα.

Δημοσ.

Πρέπει να το κοιτάξεις λίγο αυτό, από την στιγμή που παραδέχεσαι ότι η Samsung σου πουλάει σκουπίδια ,υποβιβάζεις πρώτα τον εαυτό σου και μετά την samsung.

Σε οριζόντια θέση στο sii με την πρόσφατη αναβάθμιση 4.1.2 δεν βγάζει μπάρα άρα δεν μπορείς να επιλέξεις χρόνο. 

Στο iphone 4 βγάζει μπάρα αλλά δεν αξίζει να εγκαταστήσεις την εφαρμογή.

Για αυτο που λες περι samsung να σε παραθεσω εδω.

Και οσο για το λειτουργικο android να σε παραθεσω εδω τυχαιο? Δεν νομιζω. Επισης δεν ειναι τυχαιο που ολο και περισσοτερες εταιριες βαζουν στις συσκευες τους android λειτουργικο ακομα και αν δεν ειναι κινητα, π.χ. φωτογραφικες μηχανες, κονσολες παιχνιδιων κ.τ.λ.

Επειδη καλο ειναι ΠΡΙΝ κρινεις να ξερεις ολα τα δεδομενα να σας πω οτι υπαρχουν και πολλα αλλα ατομα που εχουν και αλλα κινητα εκτος samsung και τους το παρουσιαζει και εκεινων το θεμα με την μη εμφανιση μπαρας σε οριζοντια θεση του κινητου οποτε ειναι κατι με το προγραμμα που σε επομενω update θα το διορθωσουν.

Το οτι μια εφαρμογη εβγαλε θεμα δεν ειναι για πεταμα ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ αφου ολα τα αλλα δουλευουν απλα αψογα.

Και καλο ειναι ΠΡΙΝ κρινουμε καποιον ή κατι να ξερουμε ολες τις παραμετρους και οχι επειδη εμεις φοραμε παρωπιδες για ενα προιον να το θαβουμε ετσι...

Και το οτι ο κοσμος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ εχει προτημισει android σε λειτουργικο κινητων εναντι windows mobile, iphone κ.τ.λ. κατι σημαινει ετσι.

Και το οτι η apple και συγκεκρημενα τα iphone 5 ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΣΑΝ οσο περιμενε η apple και ειχε και τρελες πτωσεις πωλησεων σε σχεση με παλιοτερα χρονια και σε αντιθεση τα android κινητα ανεβηκαν και αυτο σημαινει πολλα.

Δημοσ.

αν υπήρχε η δυνατότητα minimize της εφαρμογης για αυτούς που ακούνε μουσική θα ταν ακόμα καλύτερο. :/

Δημοσ.

αν υπήρχε η δυνατότητα minimize της εφαρμογης για αυτούς που ακούνε μουσική θα ταν ακόμα καλύτερο. :/

Παλιά μπορούσες να σβήσεις την οθόνη και να συνεχίζει να ακούγεται η μουσική, αλλά δυστυχώς απενεργοποίησαν αυτή τη δυνατότητα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...