KwstasXt Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Τα Windows Phone τα εχει κλασμενα η Google ...
JUST-GAMER Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Και πολυ καλα κανει αφου για κλασιμο ειναι. Εχει ρε παιδια κανεις το προβλημα που εχω εγω στο youtube οταν εχω το κινητο σε οριζοντια θεση.
lagman Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Μεγάλη αποτυχία, καλύτερα να μην την κατεβάσετε για iPhone 4. Σε sii παίζει αλλα με λίγα κολλήματαΤο YouTube εχει πρόβλημα ακόμη και απο το pc μάλιστα είχα επικοινωνήσει και με ΟΤΕ αναφέροντας τα προβλήματα αναπαραγωγής είτε σε φορητες συσκευές είτε σε σταθερές και η απάντηση ήταν ότι δεν ειναι πρόβλημα του παρόχου.Αρκετός κόσμος βλέπει προβλήματα στην αναπαραγωγή βίντεο απο YouTube αλλα δεν αντιδράει το αποδέχεται . Είναι κακή ρύθμιση traffic shaping ;Είναι πρόβλημα του YouTube ;ΔΕΝ το αποδέχομαι!!!Sent from my iPhone using Insomnia
stinvan Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Και πολυ καλα κανει αφου για κλασιμο ειναι.Εχει ρε παιδια κανεις το προβλημα που εχω εγω στο youtube οταν εχω το κινητο σε οριζοντια θεση. Και πολυ καλα κανει αφου για κλασιμο ειναι.Εχει ρε παιδια κανεις το προβλημα που εχω εγω στο youtube οταν εχω το κινητο σε οριζοντια θεση.τι κινητο εχεις;
ektor7 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Τα Windows Phone τα εχει κλασμενα η Google ... Και πολυ καλα κανει αφου για κλασιμο ειναι. Εχει ρε παιδια κανεις το προβλημα που εχω εγω στο youtube οταν εχω το κινητο σε οριζοντια θεση. Όπως το βλέπω στο nexus7,ευτυχώς που τα έχει κλασμενα!
keepgoing Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Ωραίο feature για όσους χρησιμοποιούν το youtube για μουσική και ψάχνουν το επόμενο κομμάτι.
JUST-GAMER Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 samsung galaxy s2 android 4.1.2. εσας σας το κανει τελικα ή οχι γιατιδεν μιυ εχει απαντησει κανεις σας.
21century Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Καλοδεχούμενες οι αλλαγές στο περιβάλλον της εφαρμογής...
lagman Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 samsung galaxy s2 android 4.1.2. εσας σας το κανει τελικα ή οχι γιατιδεν μιυ εχει απαντησει κανεις σας. Κάνεις και εσύ κάτι ερωτήσεις, εδώ δε λειτουργεί το backup - restore στο kies θα λειτουργήσουν άλλα ; lol Σε landscape δεν εμφανίζει μπάρα με αποτέλεσμα να μην μπορείς να επιλέξεις τον επιθυμητό χρόνο .
guido Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Στο nexus s με CM 10.1.2 ( android 4.2.2 ) μου την εμφανίζει κανονικά.
kirileman Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Το έβαλα στο i5. Πολύ ωραία η νέα λειτουργία που σέρνεις το βίντεο με το δάχτυλο προς τα κάτω και αυτό -με το βίντεο να συνεχίζει να παίζει κανονικά- πηγαίνει στην κάτω δεξιά γωνία, έτσι ώστε εσύ να μπορείς να αναζητήσεις κάτι άλλο μέσα στην εφαρμογή. Θέλω να δω πώς θα υλοποιείται όλο αυτό στο android... θα γελάσω πάλι. Edit: Και μόλις είδα ότι έχει αναβαθμιστεί και στο Note μου. Κλασσικά εικονογραφημένα. Στο android όταν σέρνεις το βίντεο κάτω, το παράθυρο μαυρίζει κατά τη μεταφορά και ακούς μόνο τον ήχο, σε αντίθεση με το ios που το βλέπεις να παίζει κανονικά κατά το minimize ή το κλείσιμο. Εννοείται lagάρει, η αναπαραγωγή διακόπτεται λιγάκι στην περιστροφή της οθόνης και άλλες ομορφιές... samsung galaxy s2 android 4.1.2. εσας σας το κανει τελικα ή οχι γιατιδεν μιυ εχει απαντησει κανεις σας. Τη βγάζει κανονικά τη μπάρα. 1
guido Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Εγω πάλι δεν βλέπω διαφορα μεταξύ ipad και nexus s. Δεν μαυριζει το βίντεο, κανονικά παίζει ακόμα και κατα την μεταφορά
johnnyman Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 σε μενα στο Nexus 7 παει σφαιρα και ειναι οπως το περιγραφεις στο iphone 5!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα