Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οι "φιλοζωικές" δεν είναι που τα θανατώνουν αν δεν βρουν αφεντικό ? 

ή κάνω λάθος ? γιατι κάτι τέτοιο είχε ακουστεί . 

όποιος ξέρει ας μας πει .

Εγω ξερω μια φορα βρηκα κατι γατακια και τα πηγα στην φιλοζωικη με εστειλαν σε ενα κτηνιατρο και με χρεωσε κανονικα, μαλστα πληρωσα και τα κλουβια που θα τα φιλοξενουσαν.

Απο τοτε δεν ξαναασχοληθηκα με φιλοζωικες κανω μονος μου οτι μπορω.

• Like 2
  • Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οι "φιλοζωικές" δεν είναι που τα θανατώνουν αν δεν βρουν αφεντικό ?

ή κάνω λάθος ? γιατι κάτι τέτοιο είχε ακουστεί .

όποιος ξέρει ας μας πει .

Εγω ξερω μια φορα βρηκα κατι γατακια και τα πηγα στην φιλοζωικη με εστειλαν σε ενα κτηνιατρο και με χρεωσε κανονικα, μαλστα πληρωσα και τα κλουβια που θα τα φιλοξενουσαν.

Απο τοτε δεν ξαναασχοληθηκα με φιλοζωικες κανω μονος μου οτι μπορω.

Ο Κτηνίατρος την δουλειά του κάνει , δεν είναι ίδρυμα πρόνοιας αδεσπότων . Γιατί έπρεπε να το κάνει δωρεάν , απο τη στιγμή που ξοδεύει χρόνο εργασίας , υλικά και προσφέρει υπηρεσίες ;Sent from my iPhone using Insomnia
Δημοσ.

Ο Κτηνίατρος την δουλειά του κάνει , δεν είναι ίδρυμα πρόνοιας αδεσπότων . Γιατί έπρεπε να το κάνει δωρεάν , απο τη στιγμή που ξοδεύει χρόνο εργασίας , υλικά και προσφέρει υπηρεσίες ;Sent from my iPhone using Insomnia

Ο φιλος δεν κατηγορησε τον κτηνιατρο. Την φιλοζωικη κατηγορησε...

Τελικα δεν πρεπει να ειναι και το πιο ευκολο πραγμα να πας ενα ζωο στην φιλοζωικη οπως ισχυριζονται και προτεινουν καποιοι...

Δημοσ.

" με εστειλαν σε κτηνίατρο και με χρέωσε κανονικά" λέει .

Και γενικά να είστε ρεαλιστές με τα κυνοφιλικά και γαλοφιλικά ιδρύματα και καταφύγια γιατί δεν είναι παράρτημα της αγάπης του θεούλη... Ουτε αγγελικά πλασμένα είναι ούτε ολα ρόδινα...

Αυτες οι ανέραστες κυράτσες που τα τρέχουν δεν το κάνουν για την ψυχη της μάνας τους .. Είναι επιχειρήσεις που το μεγάλο φαγοπότι είναι στις ατειρώσεις και την πώληση των σκύλων που έχουν σε Γερμανούς και Αυστριακούς έναντι ~ 300 ευρώ/ζώο ..

Οπότε μην ψαρώνετε νε την αγαπη τους ..

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Ο φιλος λεει πως βρηκε γατακια και πηγε στην φιλοζωικη. Αυτοι τον εστειλαν σε κτηνιατρο κλπ.

Ουσιαστικα εναντιον της φιλοζωικης ειναι το σχολιο του οπως φαινεται και απο την τελευταια προταση ''Απο τοτε δεν ξαναασχοληθηκα με φιλοζωικες κανω μονος μου οτι μπορω.''

Δηλαδη με αλλα λογια ο φιλος βρηκε κατι γατακια, τα λυπηθηκε και τα πηγε στη φιλοζωικη με την λογικη να τα αναλαβουν αυτοι. Στο τελος ομως του βγηκε και ο κουκος αηδονι...

Δημοσ.

Ναι , γιατί του είπανε " πήγαινέ τα στον τάδε Κτηνιάτρο να τα δεί " και τα πήγε στον Κτηνίατρο , ο οποίος στο τέλος ζήτησε και πληρώθηκε για την επίσκεψη . Δηλαδή το αυτονόητο .

Δημοσ.

Οτι ο κτηνιατρος πηρε λεφτα φυσικα ειναι αυτονοητο. Ο φιλος δεν κραζει πουθενα τον κτηνιατρο.

Ο φιλος ομως λογικα θα νομιζε πως θα τα αναλαβει η φιλοζωικη τα εξοδα. Αντιθετα στα καλα καθουμενα βρεθηκε να πληρωνει αυτος.

Κατα της φιλοζωικης γραφει και οχι του κτηνιατρου που πηρε οπως επρεπε την αμοιβη του.

Δημοσ.

Ο φιλος δεν κατηγορησε τον κτηνιατρο. Την φιλοζωικη κατηγορησε...

Τελικα δεν πρεπει να ειναι και το πιο ευκολο πραγμα να πας ενα ζωο στην φιλοζωικη οπως ισχυριζονται και προτεινουν καποιοι...

Υπαρχουν ατομα τα οποια αυτα ειναι γραμμενα σε φιλοζωικες οι οποιοι αναλαμβανουν ζωακια και τα φιλοξενουν με την προοπτικη οτι θα τους βρουν καποιο σπιτι..

Υπαρχουν δλδ ατομα τα οποια το σπιτι τους ειναι ενα ξενοδοχειο ζωων,τα οποια τα φροντιζουν και τους ψαχνουν ατομα τα οποια θα τα υιοθετησουν.Ειχα βρει και εγω σπιτι μου 2 σκυλακια τα οποια τα φροντιζα οταν ηταν μικρα,αλλα επειδη ηταν μεγαλοσωμη ρατσα και δεν μπορουσα να τα φιλοξενησω λογω ελειψης χωρου τοτε τα πηγα σε ενα τετοιο ατομο και τα αφησα εκει,τα οποια τωρα εχουν βρει και οικογενεια που τα υιοθετησε.

Αλλα ξερω,καλυτερα να την αφησει να πεθανει,ειναι καλυτερο...

Δημοσ.

Superpie βρες εσύ άτομα να πάρουν τα ζωα και αύριο βγαίνω στους δρόμους και θα σου μαζέψω καμία 50αρια αδέσποτα.

Αν λειτουργούσαν όλα έτσι όπως λέτε δεν θα ηταν οι δρομοι γεμάτοι αδέσποτα.

Εδω δεν μαζεύουν ζωα που είναι αδέσποτα θα μαζέψουν ζωα που εχουν ιδιοκτητη;

Και αν το κάνουν (αν παιρνουν δηλαδή ζωα που εχουν ιδιοκτητη) είναι λάθος από την στιγμη που είναι γεμάτος ο τόπος αδέσποτα. Όσο κακός να είναι ένας ιδιοκτητης από το να είναι αδέσποτο το ζώο είναι καλύτερα.

Δημοσ.

Superpie βρες εσύ άτομα να πάρουν τα ζωα και αύριο βγαίνω στους δρόμους και θα σου μαζέψω καμία 50αρια αδέσποτα.

Και αν το κάνουν (αν παιρνουν δηλαδή ζωα που εχουν ιδιοκτητη) είναι λάθος από την στιγμη που είναι γεμάτος ο τόπος αδέσποτα. Όσο κακός να είναι ένας ιδιοκτητης από το να είναι αδέσποτο το ζώο είναι καλύτερα.

εκτός αν το βασανίζει 

είχα δει φάση που είχαν πάρει κουτάβι σε ενα κοριτσάκι αντι για παιχνίδι και το τράβαγε άτσαλα, αυτό έσκουζε αλλα οι γονείς εκεί , στα τέτοια τους , αφού τους άφηνε ήσυχους το πιτσιρίκι , αυτό είχε σημασία 

του έλιωσε το κεφάλι με μια πέτρα 

ήμουν 5-6 χρονών και ακόμα το θυμάμαι , γειτονόπουλο της γιαγιάς μου

και μια άλλη περίπτωση που πήρε μια στο παιδί της που έχει πρόβλημα (οχι σύνδρομο down , κάτι άλλο) κουτάβι και του έβγαζε την ψυχή , ούτε θέλω να ξέρω τι απέγινε .

ενας άλλος καραγκιόζης που του έδωσαν κάτι συγγενείς που έφευγαν για εξωτερικό ένα σκύλαρο σε κατάσταση σαν αυτούς στις διαφημίσεις μαζι με ενα κάμποσες κούτες κονσέρβες και σακιά τροφές (είχαν αποθήκη μόνο για το σκύλο και απότι ξέρω ηταν και λεφτάδες) .

ο τύπος έκανε χαρές και καμάρωνε τον πρώτο καιρό μέχρι που τελείωσαν οι τροφές

άρχισε και του έδινε ενα ξερό ψωμί τη μέρα και λύσσαξε απο την πείνα το σκυλί (τσιγκούνης , οχι οτι δεν είχε χρήματα) 

δεν ξέρω πως έγινε (μου μπήκαν υποψίες οτι το άφησε ο ίδιος αλλα τέσπα).. είχε και τρύπα ο η περίφραξη του οικοπέδου του και βγήκε 

μετά απο 1-2 μέρες έρχεται ενας στην γειτονιά μου και φώναζε πιάνου ηταν ο σκύλος

του είχε πει μια καρακάξα οτι ειναι απο εδώ το σκυλί (2 γειτονιές κάτω αυτός , οχι μακριά)  

και πριν φύγει αφου δεν τον βρήκε σπίτι λέει πειτε του οτι μου έφαγε ενα πρόβατο και το πυροβόλησα

αυτά ειναι μερικές απο τις περιπτώσεις που καλύτερα να μην γεννιόταν ποτέ το ζωντανό 

και δεν ειναι μονο αυτές , δεν θέλω να γράψω την ιστορία της ζωής μου αλλα ρε γαμώτο εκεί λες , για ποιο πούστη λόγο το πήρανε ..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αστο αγορι μου,δεν καταλαβαινομαστε και τσαμπα τα ποστ.. Καλυτερα λοιπον απο το να κανει μια προσπαθεια μηπως καποιος το θελει με τον τροπο που σου ειπα να το αφησει να πεθανει.. Καλυτερη επιλογη ειναι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...