MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Κανανε μεσανατολικο και ανταλλαζουν χαρακτηρισμους επι 3 σελιδες, επειδη καποιος ΤΟΛΜΗΣΕ και ειπε οτι τα ζωα τα βλεπει σαν παιδια του. "Εισαι απαραδεκτος που παρομοιαζεις παιδια με ζωα. Να ανακαλεσεις!" λεει ο ενας. Ενας αλλος σκεφτηκε να πει "Εισαι ανθρωποκτονος επειδη δε πας την πιθανως αρρωστη γατα στον κτηνιατρο". κλπ, κλπ, κλπ. Και να πω οτι τρολαρουν, οχι. Αναλωνονται και σε επεξηγηματικα σεντονια! 3
Star_Light Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Κανανε μεσανατολικο και ανταλλαζουν χαρακτηρισμους επι 3 σελιδες, επειδη καποιος ΤΟΛΜΗΣΕ και ειπε οτι τα ζωα τα βλεπει σαν παιδια του. "Εισαι απαραδεκτος που παρομοιαζεις παιδια με ζωα. Να ανακαλεσεις!" λεει ο ενας. Ενας αλλος σκεφτηκε να πει "Εισαι ανθρωποκτονος επειδη δε πας την πιθανως αρρωστη γατα στον κτηνιατρο". κλπ, κλπ, κλπ. Και να πω οτι τρολαρουν, οχι. Αναλωνονται και σε επεξηγηματικα σεντονια! Εγω δεν τρολαρω απλα σου λεω οτι ειναι ανευθυνος οχι ανθρωποκτονος.Καποιος ο οποιος δεν πηγαινει το ζωο του στο γιατρο ενω εχει προβλημα πως λεγεται? για πες μου εσυ που δεν τρολαρεις. Δεν το σκεφτηκα εγω η ιδια η επιστημη χαρακτηριζει τετοιες ενεργειες σαν ενδεχομενο δολο , ανοιξε και λιγο ποινικο να δεις τι γινεται και πως χαρακτηριζονται τετοιες πραξεις δεν ειναι θεμα διαφωνιας προσωπικης ουτε οτι το σκεφτηκα εγω ετσι ειναι. Αμα ηθελε να κανει κατι θα ρωτουσε τον αλλον που του ειπε για παγιδες με γατες να δει πως μπορει να την βγαλει απο εκει , χαζοι δεν ειμαστε να τρωμε δικαιολογιες.Πρεπει να κανει αυτο που πρεπει σε τετοιες περιπτωσεις ή να ειδοποιησει άλλους για βοηθεια.
sonyxp Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Όλα καλά είναι πίσω από μια οθόνη, έχουμε κολλήσει όλοι σε έναν ψηφιακό κόσμο και ξεχνάμε την πραγματική μας ζωή... @Topic Starter, τελικά η γάτα ζει ακόμα? (σορρυ, που να διαβασω τις 6 σελίδες για να δω αν εχεις πει κάτι σχετικό)
Atlas1988 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Crom271 δεν εβαλα στην ιδια κατηγορια ζωο με ανθρωπο μικρε ξαναδιαβασε τι εγραψα.Λεω "πχ" , αναφερω εκ των προτερων απο μονος οτι δεν βαζω στην ιδια κατηγορια ανθρωπο - ζωο.Ειπα ομως για το ενδιαφερον.Εφοσον εχεις ζωο , πρεπει να το φροντιζεις τελος.Μην γινεσαι παραπανω κουτος και μη προσπαθεις να ριξεις μπαρουτι στο κλιμα για να αλλαξεις το θεμα συζητησης επειδη εφαγες κραξιμο για το θεμα γιατρου και φορουμ. Τι να πεις... αλλος ενας αξυριστος οργιλος.
CROM271 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Συνεχίζετε να γράφετε ότι να ναι και να μπερδευτε τα μπούτια σας. Επίσης δεν έχετε κσταλαβει ή κάνετε πως δεν έχετε καταλάβει αυτό που λέω. Το σχολιο μου αφορούσε μόνο ένα πράγμα. Είπε ο άλλος αν είχες 40 πυρετό η μανα σου δεν θα σε πήγαινε στον γιατρό; Και εγώ απαντώ απλά πως ο παραλληλισμός του παιδιού με το γατί είναι εντελώς ατοπος και με καμία βαση. Δεν στέκει αυτή η σύγκριση απλά. Η μανα για το παιδί της μπορεί να βγει και στο κλαρί για να το πάει στο γιατρό. Για τι πράγμα μιλάμε ακομα δεν μπορώ να καταλάβω και πως συντηρείται αυτή η συζήτηση. Και εξακολουθώ να λέω το εξής. Οποίος βάζει στην ίδια μοίρα το παιδί και το γατί δεν είναι απλά καραγκιόζης αλλά και ψυχικά διαταραγμενος. Εξάλλου μόνο αυτό είπα εξαρχής. Τα υπόλοιπα συμπεράσματα τα βγάζετε μόνοι σας... 2
Star_Light Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Συνεχίζετε να γράφετε ότι να ναι και να μπερδευτε τα μπούτια σας. Επίσης δεν έχετε κσταλαβει ή κάνετε πως δεν έχετε καταλάβει αυτό που λέω. Το σχολιο μου αφορούσε μόνο ένα πράγμα. Είπε ο άλλος αν είχες 40 πυρετό η μανα σου δεν θα σε πήγαινε στον γιατρό; Και εγώ απαντώ απλά πως ο παραλληλισμός του παιδιού με το γατί είναι εντελώς ατοπος και με καμία βαση. Δεν στέκει αυτή η σύγκριση απλά. Η μανα για το παιδί της μπορεί να βγει και στο κλαρί για να το πάει στο γιατρό. Για τι πράγμα μιλάμε ακομα δεν μπορώ να καταλάβω και πως συντηρείται αυτή η συζήτηση. Και εξακολουθώ να λέω το εξής. Οποίος βάζει στην ίδια μοίρα το παιδί και το γατί δεν είναι απλά καραγκιόζης αλλά και ψυχικά διαταραγμενος. Εξάλλου μόνο αυτό είπα εξαρχής. Τα υπόλοιπα συμπεράσματα τα βγάζετε μόνοι σας... Και απεναντι στο ζωο που εχεις στην κατοχη σου ομως εχεις ευθυνες. Αλλιως μην το επαιρνες εξαρχης. Δεν γινεται η γατα να εχει περιεργη συμπεριφορα και να καθεσαι να την κοιτας η να στοιχηματιζεις μεσα απο ενα φορουμ για το τι μπορει να της συμβαινει. Μας ειπε οτι δεν μπορει 10 φορες αλλα δεν μας ειπε τον λογο που δεν μπορει γιατι κρυβει τον λογο? btw πιο πανω εγραψα ππαριες δεν ειναι ενδεχομενος δολος αλλα ειναι παραλειψη. Δεν μπορω να καταλαβω τι προσπαθεις να πεισεις οτι ο τυπος πραττει σωστα? Δεν πραττει δυστυχως. 1
CROM271 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Συμφωνω απόλυτα πως και απέναντι στο ζώο εχεις ευθύνες. Γιατί έκανες παράθεση το μηνυμα μου; Εγραψα κατι που εναντιώνεται σε αυτα που λες; Σας ξαναείπα διαβάστε τι λέω και μετά γράψτε...
katergaris79 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Συμφωνω απόλυτα πως και απέναντι στο ζώο εχεις ευθύνες. Γιατί έκανες παράθεση το μηνυμα μου; Εγραψα κατι που εναντιώνεται σε αυτα που λες; Σας ξαναείπα διαβάστε τι λέω και μετά γράψτε... Όταν λοιπόν έχεις ευθύνες αγαπητέ, το "μπορεί να βαριέται να την πάει" δεν είναι δικαιολογία. Υ.Γ. Δεν είπε ο άνθρωπος βέβαια ότι βαριέται, άλλους λόγους επικαλέστηκε.
CROM271 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Όταν λοιπόν έχεις ευθύνες αγαπητέ, το "μπορεί να βαριέται να την πάει" δεν είναι δικαιολογία. Υ.Γ. Δεν είπε ο άνθρωπος βέβαια ότι βαριέται, άλλους λόγους επικαλέστηκε. Ρε παιδιά δεν καταλαβαινόμαστε ειλικρινά. Ασφαλώς και δεν είναι δικαιολογία το να βαριέται κάποιος να πάει το ζώο στον κτηνίατρο. Απαράδεκτος είναι αν συμβαινει αυτό. Εγώ ανέφερα μερικους λογους για τους οποιους καποιος δεν παει στον κτηνιατρο. Μερικοι απο τους λογους αυτους ειναι σοβαροι (οπως π.χ. να μην εχει την οικονομικη δυνατοτητα να παει)και μερικοι τραγικοι οπως π.χ. η βαρεμαρα ή η τσιγγουνια. Φυσικα και η βαρεμάρα είναι ένας τραγικός λόγος. Δεν θελει μυσλο να το καταλάβεις αλλά ακομα το συνεχίζετε. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν πολλά άτομα κακοί ιδιοκτήτες που οι λόγοι που δεν πανε κτηνίατρο είναι αυτοί. Ε αυτοί παλικάρια δεν πρόκειται να πανε κτηνίατρο όσο και να τους πρηζετε... Τι δεν καταλαβαίνετε; Ελεος... 1
Superpie Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Ρε παιδιά δεν καταλαβαινόμαστε ειλικρινά. Ασφαλώς και δεν είναι δικαιολογία το να βαριέται κάποιος να πάει το ζώο στον κτηνίατρο. Απαράδεκτος είναι αν συμβαινει αυτό. Εγώ ανέφερα μερικους λογους για τους οποιους καποιος δεν παει στον κτηνιατρο. Μερικοι απο τους λογους αυτους ειναι σοβαροι (οπως π.χ. να μην εχει την οικονομικη δυνατοτητα να παει)και μερικοι τραγικοι οπως π.χ. η βαρεμαρα ή η τσιγγουνια. Φυσικα και η βαρεμάρα είναι ένας τραγικός λόγος. Δεν θελει μυσλο να το καταλάβεις αλλά ακομα το συνεχίζετε. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν πολλά άτομα κακοί ιδιοκτήτες που οι λόγοι που δεν πανε κτηνίατρο είναι αυτοί. Ε αυτοί παλικάρια δεν πρόκειται να πανε κτηνίατρο όσο και να τους πρηζετε... Τι δεν καταλαβαίνετε; Ελεος... Αυτο λεμε ρε φιλε,αν δεν εχει την οικονομικη δυνατοτητα (ως πιο σοβαρος λογος επικαλουμαστε αυτη την εκδοχη) δεν υπαρχει λογος να εχει και το ζωο στην κατοχη του,ας το δωσει σε μια αλλη οικογενεια που θα μπορει να ανταπεξελθει την παρουσια του ή ας το δωσει σε καποια φιλοζωικη. Ειναι σαν να εχεις ενα αμαξι το οποιο δεν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα να το συντηρεις αλλα παρ'ολα αυτα το κρατας ανασφαλιστο,χωρις Κτεο,χωρις σερβις κ.τ.λ απλα για να το εχεις.
CROM271 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Και πάλι διαφωνώ. Ο φίλος π.χ. έχει την γάτα 15 χρόνια! Ίσως και να την μάζεψε από αδέσποτη και να την φρόντισε όλα αυτά τα χρόνια. Μπορεί να μην της εδωσε και την "τέλεια" ζωή και φροντίδα ποτ ονειρεύεστε όλοι σας με τις καλύτερες τροφές, τις τακτικές επισκέψεις σε κτηνιάτρους κλπ αλλα την φρόντισε όσο μπορούσε καλύτερα. Και ήταν σιγουρα καλύτερα από το να είναι αδέσποτη ή να στοιβαχτει με τα υπόλοιπα ζωα στη Φιλοζωική περιμένοντας να βρει καινούργιο αφεντικό αμφίβολης ποιότητας. Γίνεστε υπερβολικοί ως συνήθως... Καλα το να το δώσει σε άλλη οικογένεια δεν το σχολιάζω καν. Τι νομίζετε σειρα προτεραιότητας έχουν ποιος θα πρωτοπαρει αδέσποτα; Όσο για την φιλοζωικη πάλι έχω τις αμφιβολίες μου αν πάρει το γατί. Δηλαδή οποίος θελει πάει και παρατάει τα ζωα στην Φιλοζωική; Και η Φιλοζωική τα δεχεται; Ε τοτε γιατί δεν μαζεύει τα αδέσποτα που εχει γεμίσει ο τόπος; 2
nicoc89 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 οι "φιλοζωικές" δεν είναι που τα θανατώνουν αν δεν βρουν αφεντικό ? ή κάνω λάθος ? γιατι κάτι τέτοιο είχε ακουστεί . όποιος ξέρει ας μας πει .
Adon1s Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) <p>οι "φιλοζωικές" δεν είναι που τα θανατώνουν αν δεν βρουν αφεντικό ? <br> ή κάνω λάθος ? γιατι κάτι τέτοιο είχε ακουστεί . <br> όποιος ξέρει ας μας πει .</p> Οχι στην Ελλάδα . Αυτό γίνεται κατα κόρoν στις ΗΠΑ και την Γερμανία ( απότι ξέρω δηλαδή ) Sent from my iPhone using Insomnia Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2013 από Adon1s 1
Superpie Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Και πάλι διαφωνώ. Ο φίλος π.χ. έχει την γάτα 15 χρόνια! Ίσως και να την μάζεψε από αδέσποτη και να την φρόντισε όλα αυτά τα χρόνια. Μπορεί να μην της εδωσε και την "τέλεια" ζωή και φροντίδα ποτ ονειρεύεστε όλοι σας με τις καλύτερες τροφές, τις τακτικές επισκέψεις σε κτηνιάτρους κλπ αλλα την φρόντισε όσο μπορούσε καλύτερα. Και ήταν σιγουρα καλύτερα από το να είναι αδέσποτη ή να στοιβαχτει με τα υπόλοιπα ζωα στη Φιλοζωική περιμένοντας να βρει καινούργιο αφεντικό αμφίβολης ποιότητας. Γίνεστε υπερβολικοί ως συνήθως... Καλα το να το δώσει σε άλλη οικογένεια δεν το σχολιάζω καν. Τι νομίζετε σειρα προτεραιότητας έχουν ποιος θα πρωτοπαρει αδέσποτα; Όσο για την φιλοζωικη πάλι έχω τις αμφιβολίες μου αν πάρει το γατί. Δηλαδή οποίος θελει πάει και παρατάει τα ζωα στην Φιλοζωική; Και η Φιλοζωική τα δεχεται; Ε τοτε γιατί δεν μαζεύει τα αδέσποτα που εχει γεμίσει ο τόπος; Οκ,ας την αφησει λοιπον να πεθανει,πιο λογικο μου ακουγεται απο αυτο που λεω..
Cryptic Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 οι "φιλοζωικές" δεν είναι που τα θανατώνουν αν δεν βρουν αφεντικό ? ή κάνω λάθος ? γιατι κάτι τέτοιο είχε ακουστεί . όποιος ξέρει ας μας πει . Για την PETA έχεις ακούσει ίσως, το κάνουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα