Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλέ γιατί ρωτάς τέτοιο θέμα εδώ και δε μιλάς σε έναν κτηνίατρο;

To insomnia εχει προ πολλου ξεπερεασει το yahoo answers -κατα συνεπεια και τους ιατρους/κτηνιατρους/λογιστες/τεχνικους κλπ επαγγελματα-.
  • Like 6
  • Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αφού τρώει και το κυριότερο
τη βρήκες είναι καλό σημάδι.
Δεκαπέντε χρονών+ γάτα είναι
καλοζωισμένη και μπράβο σου.
Θα πρέπει να την πας όμως
για εξέταση σε κάποιο γιατρό.
Στη κατάσταση που είναι καμιά
φορά μπαίνει πιο εύκολα σε
καλάθι μεταφοράς.

Δημοσ.

καλημέρα

παιδιά δε σκέφτηκα να πάρω κτηνίατρο γιατί έχω ακούσει οτι οι γάτες έχουν τέτοια συμπεριφορά όταν έρχεται το τέλος. Απλά είχα ελπίδα οτι μπορεί να είναι και κάτι άλλο, όπως το οτι είναι φοβισμένη που είπαν κάποια παιδιά πιο πάνω. 

Η αλήθεια είναι οτι λόγο ηλικίας το έχω στο μυαλό μου το οτι απο στιγμή σε στιγμή μπορεί να την κάνει. Αφού προσπαθώ να μάθω όσα περισσότερα μπορώ για τα σκυλιά, μιας και το έχω πει οτι όταν φύγει η γατούλα, θα πάω να πάρω ένα σκύλο. 

Δε περίμενα με τίποτα να με πειράξει τόσο πολύ. Για να άνοιξα topic φαντάσου ταραχή που είχα. Απο τότε που γράφτηκα εδώ ζήτημα να έχω ανοίξει πέντε θέματα..  

Σήμερα είμαι πιο ψύχραιμος. Χθες το βράδυ όταν γύρισα σπίτι την είδα να κάθεται στη μπροστά αυλή. Άνοιξα τη πόρτα μπήκε σπίτι για λίγο, και σε ένα λεπτό ζήταγε να ανοίξω πόρτα να βγει. Της έβαλα και ενα πιάτο φαΐ, και πήγα για ύπνο και την άφησα έξω πάλι, και σήμερα το πρωί πάλι την βρήκα κάτω από τη δεξαμενή όπως χθες. Της πήγα φαΐ και νερό πάλι αλά καμιά αντίδραση απλά κάθεται εκεί και με κοιτάζει. 

Αφού την είδα έξω χθες βράδυ λέω σήμερα να μη της πηγαίνω φαΐ μπας και αποφασίσει να έρθει σπίτι μέχρι το μεσημέρι απο την πείνα. 

post-84214-0-39000800-1377068831_thumb.jpg

post-84214-0-85377300-1377068857_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Έχεις ένα γέρακα που έχει αρχίσει να
έχει μια δοιαφορετική συμπεριφορά.
Αν δεν τον πας γιατρό πρέπει να τον
παρακολουθείς και να τον υποστηρίξεις.
Πήγαινε του φαγητό και νερό , μην
περιμένεις να΄ρθει μόνος του.

Δημοσ.

Μήπως έχει αλτσχάιμερ η γάτα(δεν κάνω πλάκα); Το παθαίνουν και τα ζώα μετά από κάποια ηλικία. Άμα η γάτα είναι 15 και πάνω οι πιθανότητες να εμφανίσει συμπτώματα αλτσχάιμερ είναι στο 50 %.

Διάβασε αυτά να δεις άμα είχε εμφανίσει κανένα από αυτά τα συμπτώματα πιο πριν.

http://www.adespoto.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1848:2011-02-25-13-45-49&catid=141:ygeia-ton-zoon&Itemid=111

http://pets.thenest.com/cats-alzheimers-7612.html

Δημοσ.

Αληθεια,δευτερη μερα σημερα γιατι δεν την πας σε εναν γιατρο? Εγω αν ειχα 15 χρονια ενα κατοικιδιο θα το πηγαινα στον γιατρο την πρωτη στιγμη πριν καν ακομα παω τουαλετα εγω...Απορω γιατι δεν την εχεις παει ακομα.Οτι σου λεμε εδω ειναι απλα υποθεσεις,πηγαινε την σε γιατρο να την δει,μπορει να της δωσει κατι που δεν ξερουμε εμεις και να την βοηθησει να επανελθει και να μην εχει καμια σχεση με το θανατο..

Δημοσ.

Μήπως έχει αλτσχάιμερ η γάτα(δεν κάνω πλάκα); Το παθαίνουν και τα ζώα μετά από κάποια ηλικία. Άμα η γάτα είναι 15 και πάνω οι πιθανότητες να εμφανίσει συμπτώματα αλτσχάιμερ είναι στο 50 %.

Διάβασε αυτά να δεις άμα είχε εμφανίσει κανένα από αυτά τα συμπτώματα πιο πριν.

http://www.adespoto.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1848:2011-02-25-13-45-49&catid=141:ygeia-ton-zoon&Itemid=111

http://pets.thenest.com/cats-alzheimers-7612.html

αυτό πήγαινα να γράψω

Δημοσ.

thomas δε το ήξερα αυτό. Δεν έχει κανένα απο τα συμπτώματα που γράφουν τα site πάντως. Μέχρι χθες που πήγε και κάθισε εκεί όλα ήταν normal. 

superpie πίστεψέ με θα την πήγαινα αλλά πραγματικά δε πιάνετε. 

Τελευταία φορά πριν 3 χρόνια που την πήγαμε να βγάλει ακτινογραφία στο πόδι που έβλεπα οτι δε το πάταγε για μια βδομάδα, την βάλαμε στο κλουβί με 1,5 χαπάκι ηρεμιστικό, και όταν πήγαμε στο ιατρείο αναγκάστηκα να την κρατάω με ένα πολύ χοντρό γάντι ,και ο θείος μου με μια πιρούνα. Χαράκωσε και τη παλάμη της ιατρού απο πάνω μέχρι κάτω.

Πήγα πριν λίγο για τρίτη φορά σήμερα να της βάλω φαγητό, και αυτη τη φορά βγήκε με το που ακούμπησα το πιάτο κάτω και την είδα να τρώει και τις εξαφάνισε όλες τις κροκέτες. 

Απο χθες έχει φάει μια ολόκληρη κονσέρβα συν κάμποσες κροκέτες. Οπότε μάλλον δεν είναι στα τελευταία της για να τρώει τόσο πολύ! Κοντεύω να ξεμεινω και απο φαΐ όπως το πάει.  

• Like 1
Δημοσ.

τοξοπλασμα?

δε ξέρω τι είναι αυτό φίλε στο google κάτι για εγκυμοσύνη μου έβγαλε. Είναι στειρωμενη απο πιτσιρίκα οπότε δε παίζει 

Δημοσ.

thomas δε το ήξερα αυτό. Δεν έχει κανένα απο τα συμπτώματα που γράφουν τα site πάντως. Μέχρι χθες που πήγε και κάθισε εκεί όλα ήταν normal. 

superpie πίστεψέ με θα την πήγαινα αλλά πραγματικά δε πιάνετε. 

Τελευταία φορά πριν 3 χρόνια που την πήγαμε να βγάλει ακτινογραφία στο πόδι που έβλεπα οτι δε το πάταγε για μια βδομάδα, την βάλαμε στο κλουβί με 1,5 χαπάκι ηρεμιστικό, και όταν πήγαμε στο ιατρείο αναγκάστηκα να την κρατάω με ένα πολύ χοντρό γάντι ,και ο θείος μου με μια πιρούνα. Χαράκωσε και τη παλάμη της ιατρού απο πάνω μέχρι κάτω.

Πήγα πριν λίγο για τρίτη φορά σήμερα να της βάλω φαγητό, και αυτη τη φορά βγήκε με το που ακούμπησα το πιάτο κάτω και την είδα να τρώει και τις εξαφάνισε όλες τις κροκέτες. 

Απο χθες έχει φάει μια ολόκληρη κονσέρβα συν κάμποσες κροκέτες. Οπότε μάλλον δεν είναι στα τελευταία της για να τρώει τόσο πολύ! Κοντεύω να ξεμεινω και απο φαΐ όπως το πάει.  

Νομίζω έχει αρχίσει και παίρνει τα πάνω της;!

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Για τρομαγμένη την κόβω! Συνήθως αν πονάνε κλπ δεν τρώνε τίποτα. Από την άλλη δεν είμαι και κτηνίατρος...

• Like 2
Δημοσ.

Όσον αφορά τα σχόλια γιατί δεν πας σε κτηνίατρο και ρωτάς εδω θα απαντησω.

Αν είναι έτσι ρε παιδιά να το κλείσουμε το φόρουμ.

Για ζωα να παμε να ρωτάμε σε κτηνίατρο, για υπολογιστές σε τεχνικούς υπολογιστών, για αμάξια σε συνεργεία αυτοκινήτων, για γυμναστική σε γυμναστές, για φυτά σε γεωπόνους, για εργασία κλπ σε συμβούλους εργασίας, για φορολογικά σε λογιστές, για νομικά σε δικηγόρους, για διακοπές σε τουριστικά γραφεια και μπορώ να συνεχίσω να γράφω μέχρι αύριο...

Ενα άχρηστο φόρουμ είναι το ινσομνια. Ας το κλείσουν οι υπεύθυνοι παρακαλώ...

• Like 9
Δημοσ.

Όσον αφορά τα σχόλια γιατί δεν πας σε κτηνίατρο και ρωτάς εδω θα απαντησω.

Αν είναι έτσι ρε παιδιά να το κλείσουμε το φόρουμ.

Για ζωα να παμε να ρωτάμε σε κτηνίατρο, για υπολογιστές σε τεχνικούς υπολογιστών, για αμάξια σε συνεργεία αυτοκινήτων, για γυμναστική σε γυμναστές, για φυτά σε γεωπόνους, για εργασία κλπ σε συμβούλους εργασίας, για φορολογικά σε λογιστές, για νομικά σε δικηγόρους, για διακοπές σε τουριστικά γραφεια και μπορώ να συνεχίσω να γράφω μέχρι αύριο...

Ενα άχρηστο φόρουμ είναι το ινσομνια. Ας το κλείσουν οι υπεύθυνοι παρακαλώ...

Οπότε εσύ την επόμενη φορά που θα αρρωστήσεις, δεν θα πας στον γιατρό για να σε εξετάσει, αλλά θα καλέσεις τους Πανεπιστήμονες του insomnia να πραγματοποιήσουν e-διάγνωση!

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...