Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 ..και πάνω στο Voicecomm.Τα Fatal1ty μου έχασαν το μικρόφωνο τους (απλά πέθανε στο πρώτο έτος - δοκίμασα διάφορα), και αναγκάζομαι τώρα.. να ακούω τον ήχο μου από τα ακουστικά και να μιλάω ανοιχτά (προς τη webcam) για να επικοινωνώ σε κάνα RazerVoice/Vent/TS.Το PΤΤ (Push to Talk) δεν με βοηθάει γιατί ήδη τα δάχτυλά μου δεν φτάνουν στα του Game.Έχει υπάρξει τρόπος (έστω και αγορά) που ελεύθερα να βάζεις λίγη μουσική στο Surround σου, να ΜΗΝ περνάει στα ηχεία των άλλων από το μικρόφωνο σου, και ταυτόχρονα να μιλάς άνετος (έστω και σε mic που μπαίνει στο αφτί και είναι ΜΟΝΟ mic;Ίσως η λύση θα ήταν κάποιο εξελιγμένο standalone mic, κατά το οποίο απλά θα έκανε cancellation σε όλους τους άλλους θορύβους πέρα της φωνής μου.Επίσης καλό θα φανταζόμουν ένα Mic + 1 earred ακουστικό στο οποίο θα στέλνω μονάχα τις φωνές των άλλων.. ώστε να ακούω τη μουσική μου από τα Z-5500 μου και να μιλάω με την παραπάνω μαγκιά (ΤΡΕΛΟ noise cancelling και καλά).ΒΟΗΘΗΣΤΕ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΖΩ SIMS ONLINE ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΩ PAOLA ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ! 3
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Νιώθω τόσο μόνη ώρες ώρες. Πότε θα γίνει συγχώνευση με 4chan μπας και έρθει κάνας άνθρωπος να μιλάμε άνετα..
John-lamia Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 οι πυκνότεσ επανω στο pcb τησ κάρτασ είναι οκ? έκανες έλεγχο στο φισακι να δεισ μπασ και έχει ξεκολλήσει-σπάσει κανένα ποδαρακι ?
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Κάτσε ποιας κάρτας; Δεν υπάρχει τεχνικό θέμα John. Το μικρόφωνο ανέφερα πως είχε χαλάσει.. αλλά δεν δουλεύει και φυσικά μέσα στο έτος και χρησιμοποιημένο μονάχα λίγες φορές.. φυσικά και αποκλείεται να είναι χαλασμένο από physical reasons.Το παράτησα, δεν το έκανα καν θέμα γιατί απλά το δοκίμασα και ΣΚΕΤΟ (εφόσον είναι detachable) σε πάνω από ένα PC (κάρτα ήχου).Δεν το έπιασες το θέμα.Φοβάμαι πάντως, πως μόνο η κουβέντα (που θα την ήθελα) θα λείψει.. γιατί απ' ότι φαίνεται η μοναδική λύση είναι ένα One Earred Headset. Ίσως από το πρόγραμμα έστελνα το Output ΜΟΝΑΧΑ στο ear και άκουγα τις μουσικές μου από το Surround. https://www.skroutz.gr/s/2502091/Turtle-Beach-EarForce-XC1.html https://www.skroutz.gr/s/439177/Sennheiser-PC-121.html Ίσως κάτι σαν αυτά.
vlgeor Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Με ενδιαφέρει και εμένα το θέμα αυτό. Αλλά για την ακρίβεια έψαχνα για wireless λυση μικροφωνου
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Κοίτα, wireless θα γούσταρα πολύ περισσότερο.. αλλά θα κοστίσει απ΄ ότι πήρε το μάτι μου 30+€ μονάχα η έλλειψη καλωδίου και η προσθήκη μικρού delay. =/
vlgeor Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Υπάρχει δηλαδή wireless λυση μικροφωνου? Το θέμα ειναι να λειτουργεί το wireless με PTT ή με καποιο τροπο που να μην στελνει τον ήχο απο τα speakers. Ενα εχεις κατι κατα νου και σου ειναι ευκολο, ποσταρε λινκ
venumis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 1ον ) Τα ακουστικά που σου χάλασε το mic πόσο καιρό τα εχεις ? Ολα εχουν εγγυηση τουλάχιστον 1 ετος, τα πας πίσω και πάιρνεις άλλα. 2ον ) Αν είσαι εκτός εγγυησης ξέχνα τις πατέντες με 2 και τρεις συσκευες για να κάνεις την δουλειά σου. Αν κατάλαβα καλά θέλεις ακουστικά με μικρόφωνο σωστά ? Πολύ καλά ακουστικά και για την τιμή τους είναι της Microsoft τα LifeChat 3000 Θα μιλάς και θα σε ακούνε πεντακάθαρα και απο τα ακουστικά θα ακους την Πάολα ή οτι άλλο σου κάνει κέφι χωρίς ο άλλος να ακουει τίποτα. Είσαι σίγουρη στα ακουστικά εχει χαλάσει το mic ? Απο ρυθμίσεις των Windows και της κάρτας ήχου είναι τσεκαρισμένα τα πάντα ? Κάνε ενα screeshot απο το Volume Control Panel Edit : Λοιπόν τα ακουστικά σου εχουν 2 χρόνια εγγύηση. Τα πας πίσω απο εκει που τα αγόρασες και χωρις "μα μου σου του" ή παίρνεις τα ιδια καινούρια (τσάμπα) ή κάποια άλλα της αρεσκείας σου. Τέλος και ξέχνα τις πατέντες.
mahone1 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Παρε ενα φτηνο μικροφωνο βαλε τα ακουστικα που εχεις δυναμοσε την δυναμη μικροφωνου απο τιν καρτα ηχου και τελος. αμα εχεις καλη καρτα ακομη καλυτερα.
Skr1ll3x Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Αν σου κανει τσαλιμακια, ανεβασε power limit στο 20% +20% power limit εχει απο τη μανα της.. 1,35 24/7 θα της δωσω να μας αφησει χρονους αν μου κανει τσαλιμια, και στεγνο rma μετα.. Καλημερα! Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2013 από Skr1ll3x 1
Fulgore1 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 1ον ) Τα ακουστικά που σου χάλασε το mic πόσο καιρό τα εχεις ? Ολα εχουν εγγυηση τουλάχιστον 1 ετος, τα πας πίσω και πάιρνεις άλλα. 2ον ) Αν είσαι εκτός εγγυησης ξέχνα τις πατέντες με 2 και τρεις συσκευες για να κάνεις την δουλειά σου. Αν κατάλαβα καλά θέλεις ακουστικά με μικρόφωνο σωστά ? Πολύ καλά ακουστικά και για την τιμή τους είναι της Microsoft τα LifeChat 3000 Θα μιλάς και θα σε ακούνε πεντακάθαρα και απο τα ακουστικά θα ακους την Πάολα ή οτι άλλο σου κάνει κέφι χωρίς ο άλλος να ακουει τίποτα. Είσαι σίγουρη στα ακουστικά εχει χαλάσει το mic ? Απο ρυθμίσεις των Windows και της κάρτας ήχου είναι τσεκαρισμένα τα πάντα ? Κάνε ενα screeshot απο το Volume Control Panel Edit : Λοιπόν τα ακουστικά σου εχουν 2 χρόνια εγγύηση. Τα πας πίσω απο εκει που τα αγόρασες και χωρις "μα μου σου του" ή παίρνεις τα ιδια καινούρια (τσάμπα) ή κάποια άλλα της αρεσκείας σου. Τέλος και ξέχνα τις πατέντες. +1 και απο μενα στα Lifechat 3000.Μπορει να μην εχουν τον καλυτερο ηχο στον κοσμο αλλα με 3 χρονια εγγυηση και με καλο mic θα εχεις το κεφαλο σου ησυχο http://www.skroutz.gr/s/439231/Microsoft-Lifechat-LX-3000.html Στα πιο πολλα μαγαζια στο skroutz,εκτως απο Πλαισιο εχουν μολις 1 χρονο εγγυηση και δυστηχως το mic ειναι ενα θεμα που βλεπω να μαζευει τα περισσοτερα παραπονα στα ακουστικα της creative ολων των μοντελων.Και βεβαια μεγαλο αρνητικο ο μολις 1 χρονος εγγυησης.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Edit : Λοιπόν τα ακουστικά σου εχουν 2 χρόνια εγγύηση. Τα πας πίσω απο εκει που τα αγόρασες και χωρις "μα μου σου του" ή παίρνεις τα ιδια καινούρια (τσάμπα) ή κάποια άλλα της αρεσκείας σου. Τέλος και ξέχνα τις πατέντες. Έχεις δίκιο, και ευχαριστώ για το εξτρά ενδιαφέρον. Εάν είναι η μοναδική απόδειξη που δεν έχω κρατήσει/χάσει, και δεν θυμάμαι (με τόσες αγορές) καν από που το είχα αγοράσει όμως.. τι κάνω; Υ.Γ: Στάνταρ Ebay ή Amazon πρέπει να έγινε. Γι' αυτό δεν έχω απόδειξη.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Συγνώμη. Αν όντως παρήγγειλα από Amazon ή Ebay.. τι κάνω για να βρω την εγγύησή μου;
Alxnks Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Συγνώμη. Αν όντως παρήγγειλα από Amazon ή Ebay.. τι κάνω για να βρω την εγγύησή μου; την προσευχη σου! και μια πιτα στον αγιο φανουρη (γιορταζει κιολας σημερα, μεγαλη η χαρη του...ειναι σημαδιακο ισως για σενα, η ευκαιρια σου!) 1
baskon Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Βασικα το σταυρο σου κανεις αν εχεις αγορασει απο ελληνικο καταστημα κ χασεις την αποδειξη..Αν παρηγγειλες απο αμαζον ειναι πανευκολο..Απλα κοιτα το ιστορικο των αγορων σου..Επειτα μιλας με το support τους..Στην αναγκη σου στελνουν αντιγραφο της αποδειξης.. Για ebay ειναι λιγο χειροτερα τα πραγματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις