stratos789 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Λοιπόν έχω δυο royter του οτε το ένα είναι το sagem fast 2404 και το άλλο είναι το zte zxhn h108ns. Όταν είχα συνδεδεμένο το sagem και κλείδωνε περίπου στα 8 μου έκανε αποσυνδέσεις και έτσι το κλείδωσα γύρο στα 5-6. Και θα ήθελα να ρωτήσω αν βάλω το zte θα μου κάνει το ίδιο? επίσης που χρησιμεύει η usb θύρα, μπορώ να βάλω σκληρό δίσκο επάνω? Και ποιο από τα δυο σε γενικές γραμμές είναι καλύτερο. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
poulinos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Λοιπόν έχω δυο royter του οτε το ένα είναι το sagem fast 2404 και το άλλο είναι το zte zxhn h108ns. Όταν είχα συνδεδεμένο το sagem και κλείδωνε περίπου στα 8 μου έκανε αποσυνδέσεις και έτσι το κλείδωσα γύρο στα 5-6. Και θα ήθελα να ρωτήσω αν βάλω το zte θα μου κάνει το ίδιο? επίσης που χρησιμεύει η usb θύρα, μπορώ να βάλω σκληρό δίσκο επάνω? Και ποιο από τα δυο σε γενικές γραμμές είναι καλύτερο. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ α.ποιο ειναι καλυτερο δεν μπορουμε να σου πουμε.πρεπει να τα δοκιμασεις και τα 2 και να δεις ποιο παιζει γενικα καλυτερα.και ποιο παιζει καλυτερα οχι μονο σαν adsl router αλλα και σαν ασυρματο που μπορει να θες και σαν σταθεροτητα κτλ.οποτε καλυτερα να κανεις εσυ το τεστ. β.η Usb θυρα συνηθως ειναι για usb σκληρο,καποιες φορες ειναι για 3g stick σε μερικα ρουτερ ενω σε καποια αλλα ρουτερ εναι και για Usb εκτυπωτη. γ.αυτο με τις αποσυνδεσεις πρεπει να το δεις παλι εσυ.μπορει να ηταν καποιο προσωρινο προβλημα μπορει να ηταν θεμα του ρουτερ μπορει να ηταν και προβλημα της γραμμης και να συνεχιζει να υπαρχει και για αυτο να μην παιζεις σταθερα.παλι θα πρεπει να το δεις εσυ.δεν μπορει να σου πει καποιος αν θα ειναι πιο σταθερο η οχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα