{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Σε σχεση με DS ειναι πιο ευκολο ή πιο δυσκολο? 8
Fulgore Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Συγκριτικά με Bloodborne και DS είναι έτη φωτός μπροστά, σε οπτικό επίπεδο πάντα. Αλλά τα άλλα δυο έχουν φοβερή ατμόσφαιρα, ιδιαίτερα το Bloodborne. Βλέπω όλοι το θυμηθήκαμε το game με το που το έφερε (finally) ο καλός θειούλης. Προφανως γιατι το να δωσω λεφτα και να πεσω στην περιπτωση να μην μου παιζει καν το game και να μην μου δινουν και Refund πισω οχι ευχαριστω...
Titanomaxos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Προφανως γιατι το να δωσω λεφτα και να πεσω στην περιπτωση να μην μου παιζει καν το game και να μην μου δινουν και Refund πισω οχι ευχαριστω... Aντε παλι αυτη η καραμελα! Μια χαρα παιζει το game.... Δωσε μου εναν που δεν μπορει να το παιξει 10 μηνες μετα! Μην μου δείξετε ποστ του 2014....
dimyok Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Με το 1,06 patch δεν εχει κανενα θεμα .Αν το δοκιμασεις μετα το Bloodborne θα σου φανει αργό. Σε σχεση με DS ειναι πολυ πιο ευκολο αλλα τα boss εχουν καποα δυσκολια πάντα . 1
Fulgore Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Aντε παλι αυτη η καραμελα! Μια χαρα παιζει το game.... Δωσε μου εναν που δεν μπορει να το παιξει 10 μηνες μετα! Μην μου δείξετε ποστ του 2014.... Καραμελα ειναι ενα γεγονος που εχει συμβει και στο Pc και στις κονσολες???Απο τις μεγαλυτερες πατατες την χρονια που βγηκε το παιχνιδι ηταν. Με το 1,06 patch δεν εχει κανενα θεμα .Αν το δοκιμασεις μετα το Bloodborne θα σου φανει αργό. Σε σχεση με DS ειναι πολυ πιο ευκολο αλλα τα boss εχουν καποα δυσκολια πάντα . Καλα το παιχνιδι απο τα λιγα που το ειχα δει σε Stream και Video ουτε καν που θα μου αρεσει εστω και 50% απο οτι τα παιχνιδια Souls απλα επειδη δεν υπαρχουν πολλα παιχνιδια σε αυτο το στυλ θα το τιμησω μονο και μονο για αυτο το λογο. Και μιλαει ατομο που εχει τερματισει Demons,Dark Souls Prepare to Die και Dark souls 2 Scholar of the first sin(οπου να ναι τελειωνω και το Bloodborne απλα προσπαθω να το 100ρισω για πλατινα).
DjAde Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Ρε παιδια τι γινρται μαυτο το game κανει κυριολεκτικα 5 λεπτα loading
Titanomaxos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Καραμελα ειναι ενα γεγονος που εχει συμβει και στο Pc και στις κονσολες???Απο τις μεγαλυτερες πατατες την χρονια που βγηκε το παιχνιδι ηταν. Καλα το παιχνιδι απο τα λιγα που το ειχα δει σε Stream και Video ουτε καν που θα μου αρεσει εστω και 50% απο οτι τα παιχνιδια Souls απλα επειδη δεν υπαρχουν πολλα παιχνιδια σε αυτο το στυλ θα το τιμησω μονο και μονο για αυτο το λογο. Και μιλαει ατομο που εχει τερματισει Demons,Dark Souls Prepare to Die και Dark souls 2 Scholar of the first sin(οπου να ναι τελειωνω και το Bloodborne απλα προσπαθω να το 100ρισω για πλατινα). Kαλα καλα... τρολαρε λιγο ακομα! Το παιχνιδι παιζει πενα! Ειναι αρκετα competitive! Με γραφικα απο αλλο πλανητη και ΣΤΙΒΑΡΟ GAMEPLAY! 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Ναι ειδικά τα γραφικά είναι από τον Kepler 452b.. 1
Alex21121988 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Ρε παιδια τι γινρται μαυτο το game κανει κυριολεκτικα 5 λεπτα loading Το δοκίμασες σε ssd να δεις αν γλιτώνεις κάτι; Εγώ δεν έχω χώρο για κανένα game στον καψερό & ταπεινό μου 120αρι.
DjAde Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δεν εχω ssd :/ Αλλα μου φαινεται πολυ περιεργο γτ την ωρα που φορτωνει βγαζω 1-2 fps και λαγκαρι Πρωτη φορα το βλεπω αυτο
Titanomaxos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δεν εχω ssd :/ Αλλα μου φαινεται πολυ περιεργο γτ την ωρα που φορτωνει βγαζω 1-2 fps και λαγκαρι Πρωτη φορα το βλεπω αυτο Δεν εχω κανενα θεμα με την φορτωση και λαγκαρισματα....(αγορασμενο και σε ssd) Ναι ειδικά τα γραφικά είναι από τον Kepler 452b.. Στον τομεα του ειναι μακραν καλυτερο απο οτι υπαρχει στην αγορα σε pc και ps4.
Fulgore Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Kαλα καλα... τρολαρε λιγο ακομα! Το παιχνιδι παιζει πενα! Ειναι αρκετα competitive! Με γραφικα απο αλλο πλανητη και ΣΤΙΒΑΡΟ GAMEPLAY! Ημουν σιγουρος οτι το θα το ανεφερες το παραπανω μιας και θυμαμαι και απο πιο παλια οτι πιο πολυ εκανες λογο για τα γραφικα παρα για το παιχνιδι αυτο καθαυτο. Να τα βρασω τα γραφικα αν το παιχνιδι ειναι στην ουσια μια κακη κοπια των παιχνιδιων Souls. Κλασσικοτατο παραδειγμα τα Bloodborne και Demons Souls οταν πρωτοβγηκανε. Απο γραφικα τιποτα το ιδιαιτερο για την τοτε εποχη/κονσολα αλλα σε γεμιζανε και με το παραπανω λογω της ατμοσφαιρας και του ολου Concept αλλα και Difficulty. Το μονο καλο που εχει το Lords of the fallen ειναι οτι ειναι ισως η πιο αξιολογη αποπειρα που εχει γινει απο αλλη εταιρια να μοιαξει στα Souls παιχνιδια. Οσο για το τρολλαρισμα που αναφερεις τραβα πες το σε αυτους που το εχουν αγορασει το παιχνιδι και δεν μπορουν να το παιξουν.... Γιατι με την παραπανω λογικη σου και παιχνιδια οπως AC Unity,Batman AC(αργοτερα οταν το φτιαξουν με τα πολλα patch)κλπ τα παιζεις πενα μετα απο καιρο οταν εχουν βγει τα πολλα Patch αλλα το θεμα ειναι τον πρωτο καιρο που υπαρχει και το μεγαλυτερο ενδιαφερον τι γινεται. Α και btw τα παραπανω Souls παιχνιδια τα ειχα αγορασει κανονικα(με πιο προσφατα το DS2 για Pc και Bloodborne για Ps4 αγορασμενα και τα 2 απο You)αρα οχι δεν το κραζω γιατι δεν ειχε βγει τοσο καιρο απο το θειο.
xtrmsnpr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 εγώ αγορασμένο το χω πάντως από τον Γενάρη,και παίζω άνετα το παιχνίδι,τώρα γιατί υπάρχει αυτό το όσοι το αγοράσαμε δε μας τρέχει.. Απλώς είναι βαρύ. Και το ευχαριστιέμαι..Με δυσκολεύει αρκετά σα το DS,το οποιό DS που σιγά τα γραφικά ρε σεις.. havok engine είναι.. Τώρα εσείς πειρατές που βρήκατε ευκαιριά να ασχοληθείτε μαζί του τώρα,και με τρομερές απόψεις..εντάξει το χουμε ξαναπει,με ξεπερνάει
Fulgore Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 εγώ αγορασμένο το χω πάντως από τον Γενάρη,και παίζω άνετα το παιχνίδι,τώρα γιατί υπάρχει αυτό το όσοι το αγοράσαμε δε μας τρέχει.. Απλώς είναι βαρύ. Και το ευχαριστιέμαι..Με δυσκολεύει αρκετά σα το DS,το οποιό DS που σιγά τα γραφικά ρε σεις.. havok engine είναι.. Τώρα εσείς πειρατές που βρήκατε ευκαιριά να ασχοληθείτε μαζί του τώρα,και με τρομερές απόψεις..εντάξει το χουμε ξαναπει,με ξεπερνάει Ουτως ή αλλως αν κρινουμε απο τον αριθμο των σελιδων του θεματος,μεγαλο ενδιαφερον στον κοσμο δεν ειχε το παιχνιδι σε σχεση πχ με το Bloodborne που εχει φτασει τις 100+σελιδες......
NEKROMA Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Είπα να βολτάρω το πρωί από μερικά καταστήματα και βρήκα αυτό το game Limited edition στα 19ευρο ,στο θειο ειχα ψαξη αλλα τιποτα για να το δοκιμάσω , ε μετά από dai και witcher3 να βγάλουμε χειμώνα με κάνα game , 2cd μέσα στη συκευασια και ενα 1cd soundtrack ένταξη με το που είδα το soundtrack μου ήρθε να το πετάξω κατευθείαν το cd τεσπα ,κάνω install το παιχνίδι τα βάζω και όλα τέρμα και το αποτέλεσμα το παιχνίδι σπέρνει μου θύμισε severance... ευτυχώς πιάσανε τοπο τα 19euro
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα