gildo Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Εχθες πήρα απο kinguin τη limited edition στα 16 ευρω.Απο οτι βλεπω υπαρχουν και αλλα online stores που το εχουν απο 15 ευρω.Αν εννοείς το lords of the Loufa....εε το fallen ήθελα να πω P:Απλα εχω ενα προβλημα με το controller που ειναι του ps2 και το δεν το βρίσκει το παιχνίδι.Θα αναγκαστώ να πάρω του 360 αλλα απο οτι βλεπω ειναι ακομα ακριβα.
Sakiz105 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Εχθες πήρα απο kinguin τη limited edition στα 16 ευρω.Απο οτι βλεπω υπαρχουν και αλλα online stores που το εχουν απο 15 ευρω.Αν εννοείς το lords of the Loufa....εε το fallen ήθελα να πω P:Απλα εχω ενα προβλημα με το controller που ειναι του ps2 και το δεν το βρίσκει το παιχνίδι.Θα αναγκαστώ να πάρω του 360 αλλα απο οτι βλεπω ειναι ακομα ακριβα. x360ce
Tzimaras Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Εχθες πήρα απο kinguin τη limited edition στα 16 ευρω.Απο οτι βλεπω υπαρχουν και αλλα online stores που το εχουν απο 15 ευρω.Αν εννοείς το lords of the Loufa....εε το fallen ήθελα να πω P:Απλα εχω ενα προβλημα με το controller που ειναι του ps2 και το δεν το βρίσκει το παιχνίδι.Θα αναγκαστώ να πάρω του 360 αλλα απο οτι βλεπω ειναι ακομα ακριβα. thx!
k_skidrow Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Καλη φαση,το περιμενα,αν και απο οτι ειχα διαβασει δεν ειχε καλες κριτικες σαν παιχνιδι. Φτωχος χειρισμος του παικτη χωρις ιδιαιτερα combo και επισης ειχανε αναφερθει πολλα bugs και οτι ηταν αρκετα unoptimized. Παντως μια δοκιμη θα γινει!
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Ο χειρισμός του είναι άθλιος, το performance του δεν είναι και τέλειο(Τουλάχιστον με NVIDIA Turbulance ενεργοποιημένο) και τα γραφικά του δεν λένε τίποτα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Πολύ αργό, σε σημείο να κουράζει και να 'ναι εντελώς μη ρεαλιστικό.
k_skidrow Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Ρε παιδια μια ερωτηση... Τα settings μου στα γραφικα ειναι ολα τερμα,εχω ενεργοποιησει το nvidia turbulance που εχει μεσα στο παιχνιδι και ολα τα αλλα ειναι default,τα texture settings κτλπ ομως ειναι ολα τερμα και υπαρχει μια θολουρα στο παιχνιδι,σαν να βλεπεις το παιχνιδι μεσα απο ενα φιλτρο καπνου,δεν μπορω να το προσδιορισω αλλιως. Μηπως πρεπει να ενεργοποιησω/απενεργοποιησω καποια ρυθμιση;
Tzimaras Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Νομιζω το volumetric στο off η το απο κατω απο αυτο..απλα δεν το θυμαμαι τωρα
tonkpils Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Μαρέσει που κάνανε κ σαματά για το πόσο γαμάουα γραφικά θα έχει. Αλλά City Interactive. Who knows about 'em anyways.
k_skidrow Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Μαρέσει που κάνανε κ σαματά για το πόσο γαμάουα γραφικά θα έχει. Αλλά City Interactive. Who knows about 'em anyways. Ε δεν τα λες και ασχημα.
Alex21121988 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Συγκριτικά με Bloodborne και DS είναι έτη φωτός μπροστά, σε οπτικό επίπεδο πάντα. Αλλά τα άλλα δυο έχουν φοβερή ατμόσφαιρα, ιδιαίτερα το Bloodborne. Βλέπω όλοι το θυμηθήκαμε το game με το που το έφερε (finally) ο καλός θειούλης. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα