Προς το περιεχόμενο

Lords of the Fallen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικα αν το εχεις αγορασει το παιχνιδι ναι πηγαινε στα Public με την αποδειξη και πες πως εχει η κατασταση,δειξε και την σελιδα παραπονων του steam και ζητα τα χρηματα σου πισω. Παρολα αυτα επειδη σε αρκετους στο Steam που λες βλεπω και λενε οτι παιζει,δεν νομιζω να παιξει refund.

το Public λέει στην απόδειξη οτι δεν επιστρέφονται cd, softaware και games. οπότε ουτε καν προσπάθεια δεν θα κάνω.

αλλα μου την έχει δώσει άσχημα η φάση με το κωλοπαίχνιδο γιατί παρόλο που crashάρει μου άρεσε πολύ  :devil:

τεσπα , λένε θα βγάλουν patch στο steam community αλλα το λένε απο  17/12/2014 και ακόμη...για να δούμε.

Δημοσ.

Η πλακα ειναι οτι και στις κονσολες υπαρχουν ατομα που δεν τους παιζει το παιχνιδι και εκει ειναι ακομα χειροτερα τα πραγματα.

Δημοσ.

****** κατα της πειρατιας ειναι.Ειναι το μονο παιχνιδι εδω και χρονια που δεν βγηκε καν κρακ :D

Και τα παιχνιδια της Blizzard :P

Δημοσ.

υπάρχει περίπτωση να εγκαταστήσω το παιχνίδι μόνο απο το cd και όχι απο το steam ? 

λέτε να δω διαφορά ? γιατί όταν το έβαλα έκανε μισή εγκατάσταση απο το cd και την υπόλοιπη απο το steam!

θα κάνω μια δοκιμή!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Βασικα με τοσα παραπονα που διαβαζα στο Internet για κατοχους κονσολων και στο Steam που δεν τους επαιζε το παιχνιδι και που δεν περνανε τα λεφτα τους πισω αφου δεν το εφτιαξαν ποτε για τους περισσοτερους που ειχαν προβλημα,μου κανει εντυπωση δεν αυτο το Studio θα βγαλει και Dlc.

Δημοσ.

Βασικα με τοσα παραπονα που διαβαζα στο Internet για κατοχους κονσολων και στο Steam που δεν τους επαιζε το παιχνιδι και που δεν περνανε τα λεφτα τους πισω αφου δεν το εφτιαξαν ποτε για τους περισσοτερους που ειχαν προβλημα,μου κανει εντυπωση δεν αυτο το Studio θα βγαλει και Dlc.

Παντως το παιχνιδι το εχω αγορασμενο απο τον Δεκεμβρη και παιζει μια χαρα!

Δημοσ.

Παντως το παιχνιδι το εχω αγορασμενο απο τον Δεκεμβρη και παιζει μια χαρα!

Στο Internet αν ψαξεις να δεις παντως ακομα και σε Youtube ειναι γεματο απο σχολια και video οπου το παιχνιδι ειτε κρασαρε ειτε ειχε θεματα με Fps.Σε καποιους οπως λες οντως τρεχει μια χαρα αλλα σε αρκετους αλλους οχι. Παντως να θεωρεις τον εαυτο σου τυχερο που σου παιζει :)

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδια, ποια ειναι η φθηνότερη τιμή που μπορεί να βρεί κανείς το Blade of Darkness...εεεε το Lords of the fallen εννοώ :-D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...