Προς το περιεχόμενο

Lords of the Fallen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ομπω μαγκες τι sluggish ξεφτυλικι ειναι αυτο?Τι aiming εμετικο?Καλα το story νταξ "παρτε τα σπαθια σας να σμπρωξουμε" δεν χρειαζεται να υπεραναλυουμε!

Δημοσ.

It's a Dark Souls clone..Τι περιμενες Batman Arkham Asylum?  :-(

Το aiming εαν κλειδωσεις δεν ειναι καθολου εμετικο μια χαρα ειναι, οι καμερες ειναι γτπ..

Δημοσ.

Όσο fail ήταν και η 680 σε σχέση με την 7970.Οκ, μπορεί να είναι κάρτες 3ετίας, αλλά αντέχουν ακόμα.Και κυρίως δεν πας να πάρεις mainstream και πάνω gpu με παραπλήσιες επιδόσεις με τον ανταγωνισμό όταν έχει λιγότερη vram.Το έχουμε δει το έργο σε πολλές επαναλήψεις.Εσύ και ο αίλουρος βέβαια επιμένατε να φοράτε τα πράσινα γυαλιά και να διατυμπανίζετε ότι "όταν θα έρθει η ώρα να μείνεις από μνήμη θα έχεις ήδη μείνει από ιπποδύναμη, οπότε cool".Πάρε την ιπποδύναμη τώρα που δεν έχει η 7970 και δε θα έχει για ικανοποιητικό διάστημα ακόμα...

Χωρίς παρεξήγηση, απλά για να μαθαίνουμε από την ιστορία όταν έχουμε χρόνια στο χώρο και να συμβουλεύουμε και πιο σωστά τους πιο άπειρους.

Δημοσ.

Καλά λέγαμε και 'γω και ο Ailuros, θα 'πρεπε να μυρίσουμε τα νύχια μας ότι οι devs θα πετάνε την καραμέλα του ''Unified Memory'' που έχουν οι νέες κονσόλες και θα ζητάνε τρελές ποσότητες Vram εξαιτίας του..

• 1 μήνα μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

lords of the fallen - μαυρη οθόνη !! ( gpu ?)

καλησπέρα.

μου φέραν δώρο το lords of the fallen. 
κάνω εγκατάσταση όλα κομπλέ.

παίζω καμιά ώρα ( όλα πολύ smooth στο high ) και μέτα μου πετάει μαυρη οθόνη σαν να μην την έχω συνδέσει ..σαν να μην παίρνει σήμα..και μπαίνει σε κατάσταση αναμονής...

κάνω restart ..ξαναπαίζω καμιά ώρα ( το δευτερο γ@μημένο Boss) και πάλι μάυρη οθόνη !!! :@

μόλις κάνω πάλι restart βλέπω θερμοκρασίες cpu ( fx-6300) 57 C

και gpu ( r9-270 OC ) 63 C  99% usage :S

τι παίζει ρε παιδιά ? 

καμιά ιδέα ?

το tower μου έχει 
fx-6300 (stock 3.5)+ hyper evo 212
r9 270 OC 2gb
8gb cors. vengeance
990 xa-ud3
thermaltake berlin 630
blue caviar

Δημοσ.

Δοκιμασες να παιξεις κανενα αλλο παιχνιδι να δεις εαν επαναλαβανεται το θεμα με την μαυρη οθονη?

προφανως !! εχω αλλα 25 παιχνιδια στο pc που τρέχουν μια χαρά.

αλλα όπως διαβάζω σε forum το παιχνίδι crashaρει  όλους. και δεν το έχουν φτιάξει...ουσιαστικά πουλανε κάτι που δεν λειτουργεί.

στο steam που διάβαζα με τις ώρες χθες όλοι ζητουσαν refunds και ήταν εκνευρισμένοι.

έγω απο που να πάρω τα λεφτά μου πίσω απο το public ? x0ax0a

τα τελευταια patch τα χειςπερασει?

ναι φιλε το 1.4 εχω περασει.

ειναι χιλιαδες ατομα με το προβλημα αυτο..το συγκεκριμενο παιχνιδι εχει πολλα θεματα.

Δημοσ.

Δοκιμασε και καποιο αλλο παιχνιδι για σιγουρια.περνα τους τελευταιους drivers της amd επισης μετα απεγκατασταση των τωρινων

Δημοσ.

Δοκιμασε και καποιο αλλο παιχνιδι για σιγουρια.περνα τους τελευταιους drivers της amd επισης μετα απεγκατασταση των τωρινων

τα δοκιμασα οσα ειπες :P

Δημοσ.

προφανως !! εχω αλλα 25 παιχνιδια στο pc που τρέχουν μια χαρά.

αλλα όπως διαβάζω σε forum το παιχνίδι crashaρει  όλους. και δεν το έχουν φτιάξει...ουσιαστικά πουλανε κάτι που δεν λειτουργεί.

στο steam που διάβαζα με τις ώρες χθες όλοι ζητουσαν refunds και ήταν εκνευρισμένοι.

έγω απο που να πάρω τα λεφτά μου πίσω απο το public ? x0ax0a

ναι φιλε το 1.4 εχω περασει.

ειναι χιλιαδες ατομα με το προβλημα αυτο..το συγκεκριμενο παιχνιδι εχει πολλα θεματα.

Βασικα αν το εχεις αγορασει το παιχνιδι ναι πηγαινε στα Public με την αποδειξη και πες πως εχει η κατασταση,δειξε και την σελιδα παραπονων του steam και ζητα τα χρηματα σου πισω. Παρολα αυτα επειδη σε αρκετους στο Steam που λες βλεπω και λενε οτι παιζει,δεν νομιζω να παιξει refund.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...