Προς το περιεχόμενο

Lords of the Fallen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το αγορασα. Αρκετα καλες πρωτες εντυπωσεις δεν εχω προλαβει να δω ομως σχεδον τιποτα, λιγο το συστημα μαχης ειδα και τα class skills. Αρκετα διασκεδαστικο μοιαζει βεβαια αρκετα στο Dark Souls και μπορεις να το πεις ανετα κλωνο του, αλλα με πιο ωραια γραφικα και Nvidia turbulence κυριοι!! λολ! :D

Καλα particle fx,decent φωτισμος και deffered rendering απο γραφικα για action rpg ειμαστε μια χαρα, και μου αρεσει η dark ατμοσφαιρα του. Μολις τελειωσω το Shadow of Mordor θα ασχοληθω μαζι του εκτενεστερα, παντως ειναι ενας solid τιτλος, χωρις βεβαια το wow factor αλλα σιγουρα απο μια ματια εμενα οπως στα gameplay videos μου τραβηξε το ενδιαφερον αμεσως για να παιξω.

Δυο τρια screenshots

post-286547-0-56192600-1414765016_thumb.jpg

post-286547-0-97884400-1414765036_thumb.jpg

post-286547-0-10504300-1414765047_thumb.jpg

post-286547-0-38324900-1414765056_thumb.jpg

• Like 1
  • Απαντ. 158
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για αυτο κανεις δεν μιλαει εδω μεσα για το παιχνιδι επειδη ολοι περιμενουμε τον θειο ποτε θα το εχει ετοιμο ενω αλλιως θα ειχε γεμισει σελιδες το thread.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα μιλησω εγω ρε Οροκου αφου θες τι να σε κανω; :D

Λοιπον προκειται για κλωνο του Dark Souls, δεν χωραει αμφιβολια για αυτο.

Τα θετικα

Πολυ καλα γραφικα για action rpg.

Πολυ καλα rpg στοιχεια

Πολυ καλο combat system/mechanics,οπλα/gauntlet

Αρκετα challenging

Αρκετα ισορροπημενο απο αποψη attributes/spells. Σαν palladin για να δωσω ας πουμε ενα παραδειγμα δεν εχω την δυναμη ενος warrior οπως ειχα δει σε αρκετα αλλα action rpg, που κατα καποιο τροπο τα attributes εχουν πιο πολυ διακοσμητικο ρολο, παρα ουσιαστικο.

Τα αρνητικα

Αδυναμο story plot μεχρι στιγμης δεν μπορω να πω οτι με τραβηξε ιδιαιτερα..

Uninspired enemies

To lock στους εχθρους γινεται σπαστικο με την καμερα

No co op or online

Γενικα μου αρεσει αρκετα θα ελεγα, ενα 7.5αρι του το δινω ΑΝΕΤΑ, αλλα ισως να με εχει επηρεασει η αρκετα dark ατμοσφαιρα του :D

Οσο το προχωραω θα ενημερωνω γιατι δεν εχω παιξει και πολυ.

Μερικες ακομη φωτος απο εμενα. Θα ανεβαζα και βιντεακι αλλα δυστυχως για καποιο λογο δεν αφηνει το Shadowplay να ενεργοποιηθει μεσα στο παιχνιδι.. Φανταζομαι παντως οτι οποιος θελει θα βρει gameplay videos οποτε no big harm..

post-286547-0-82213200-1415115862_thumb.jpg

post-286547-0-04137800-1415115875_thumb.jpg

post-286547-0-28212300-1415115883_thumb.jpg

post-286547-0-41284500-1415115891_thumb.jpg

post-286547-0-28136300-1415115899_thumb.jpg

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
Δημοσ.

Για αυτο κανεις δεν μιλαει εδω μεσα για το παιχνιδι επειδη ολοι περιμενουμε τον θειο ποτε θα το εχει ετοιμο ενω αλλιως θα ειχε γεμισει σελιδες το thread.

Και εγω θα ειχα μιλησει οπως και ολοι οι αλλοι εδω μεσα αν το ειχε φερει ο θειος απο την πρωτη μερα.

Είπε ο άνθρωπος που πριν κάποιο χρονικό διάστημα δήλωσε οτι δεν θα ξανακατεβάσει σπασμένο παιχνίδι και θα τα αγοράζει όλα για να στηρίξει το pc gaming.
  • Like 3
Δημοσ.

Πολυ καλα γραφικα για action rpg.

Bαλε το στα αρνητικα καλυτερα αυτο, αν κρινω απο τις φωτο που παρεθεσες. Μου φαινονται πολυ ξεπερασμενα.

Δημοσ.

Να την βράσω την σκοτεινή ατμόσφαιρα σε epic rpg χωρίς gore και finishers...

Εχεις ενα δικιο αλλα ειναι τοσο challenging και fun το combat system με τα timed attacks του που περιεργως δεν αναρωτηθηκα καν για την ελλειψη τους (Dark Souls...).. Και να φανταστεις οτι ειμαι λατρης του gore.. :D

Για κατι τετοιο αλλα σε πιο arcade φαση παρα rpg, θα χρειαστει να περιμενω το Bloodborne :ph34r: B)

Bαλε το στα αρνητικα καλυτερα αυτο, αν κρινω απο τις φωτο που παρεθεσες. Μου φαινονται πολυ ξεπερασμενα.

Ειπα για action rpg, οχι για γραφικα γενικοτερα. Προσωπικα δεν εχω δει και πολλα να δρεπουν δαφνες σε γραφικα τουναντιον θα ελεγα,αλλα και παλι γουστα ειναι αυτα..

Γραφικα συνηθως βλεπεις σε open world / sandbox παιχνιδια, π.χ Elder Scrolls, που ομως εχουν τελειως διαφορετικη νοοτροπια προσεγγισης του ειδους.

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ σταμάτησα και περιμένω την επιλογή απενεργοποίησης του chromatic aberration. Με έχει πιάσει πονοκέφαλος να το βλέπω...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...