Alithinos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Επιτέλους,ένα παιχνίδι που θα χρησιμοποιήσει τους 8 πυρήνες του FX μου! Αλλά μου λείπουν μερικά GB απ τη RAM... 1
Oroku Saki Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Απο καρτα και μνημη ειμαι οκ αλλα απο επεξραστη θα εχω προβλημα αν ισχουν αυτες οι απαιτησεις. Εκος αν του κανω αγρο overclock οπως εχω κανει και στην καρτα. Μηπως τελικα πρεπει οταν αλλαξω καρτα να αλλαξω και επεξεργαστη?
Alithinos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Απο καρτα και μνημη ειμαι οκ αλλα απο επεξραστη θα εχω προβλημα αν ισχουν αυτες οι απαιτησεις. Εκος αν του κανω αγρο overclock οπως εχω κανει και στην καρτα. Μηπως τελικα πρεπει οταν αλλαξω καρτα να αλλαξω και επεξεργαστη? πότε θα αλλάξεις κάρτα ? εξαρτάται
Alithinos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 ε έχει ακόμα ψωμιά ο 2500κ. δεν χρειάζεται να βιαστείς στην αλλαγή cpu. άμα δεις και αρχίζουν να βγαίνουν περισσότερα παιχνίδια με ανάλογα requirements σαν του Lords of the Fallen,τότε προχώρα. Αλλά ακόμα τα περισσότερα παιχνίδια βγαίνουν έχωντας υπ' όψιν τις κονσόλες και είναι cross-gen,που σημαίνει φτιάχνονται και για ps3 - xbox360. Όταν το ποσοστό παιχνιδιών που βγαίνουν μόνο στις νέες κονσόλες αυξηθεί,μάλλον τότε και τα requirements του Lords of the Shadow θα γίνουν και πιο συχνά. Τότε προχώρα στην αναβάθμιση cpu.
Oroku Saki Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Για παιχνδιια σαν το lords of the fallen ΜGS 5 Witcher 3 .... αξιζει η αναβαθμιση του pc. Με ανησυχει επειδη ειναι παιχνιδι της namco μην εχει τα προβληματα των dark souls και του naruto που ειδικα στο online την ημερα κυκλοφοριας ηταν σχεδον αδυνατο να παιχτουν.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Super Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 βρίσκεις ένα μεταχειρισμένο 3770Κ και καθάρισες...
Millennium Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Minimum τετραπύρηνο (έστω και παλιότερο) και αυτό.
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 βρίσκεις ένα μεταχειρισμένο 3770Κ και καθάρισες... Ή απλά κάνει υπερχρονισμό στον 2500K.
John-lamia Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 ο 2500Κ Είναι πλέον μικρός η αυτοί που έφτιαξαν τον τίτλο δεν ξέρουν τι κάνουν! ο 2500κ είναι υπεραρκετός για πολύ ακόμα !
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Ο 2500Κ έχει πολλά ψωμιά ακόμα, ειδικά αν είναι στα 4Ghz +, εδώ οι πρώτοι i7 είναι τέρατα ακόμα στα 3.8-4Ghz.Η Intel δεν σκοπεύει να βγάλει κάτι επαναστατικό σύντομα, αφού δεν την πιέζει και η AMD, τσούκου τσούκου θα πηγαίνει η δουλειά με ένα +10% σε κάθε νέα γενιά CPU.Ευτυχώς στις GPU δεν είναι έτσι.
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Έχουμε ξαναδεί παρόμοια requirements και αποδείχτηκαν μούφα.Περιμένετε να βγει πρώτα και μετά βλέπουμε τι πραγματικά χρειάζεται.
Millennium Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Καλό φαίνεται,για αυτό που είναι. 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Lords of the Fallen Gets New Trailer & Screenshots
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα