Προς το περιεχόμενο

Lords of the Fallen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο g2a πάντως αυτήν την στιγμή το βρίσκεις στο 1.22€ αν δεν σε ενδιαφέρει τόσο το retail!

• Like 1
Δημοσ.

Το παιχνίδι το πήρα πριν 4-5 μήνες σε μια προσφορά του g2a, 1.5€ 5 παιχνίδια (Lord of the fallen, superhot, dirt 3, syberia 1, syberia 2) δεν το έπαιξα από τότε, είχα άλλα παιχνίδια στην λίστα.

Το έβαλα σήμερα και παιδιά...μου άρεσε και αυτό με παραξένεψε πάρα πολύ μετά τα τόσα αρνητικά που διαβάζω παντού.

Πολύ decent παιχνίδι και με εξαιρετικά γραφικά για την κατηγορία του!

έγραψε για αρνητικά σχόλια και σου απαντήσα πάνω σε αυτό. Προφανώς και μέχρι 5 ευρώ το παιχνίδι αξιζει
Δημοσ.

Ένα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια, τέσσερις φορες το τερμάτισα, όταν θα περάσει λίγος καιρός παο και για πέμτο ! : D

Δημοσ.

Μάλιστα, οποτε στα DS έχεις world record για replays?! :D

Το DS 1,2 είναι πιο δύσκολο και δεν μου αντέχουν τα νεύρα, εκτος από το τρίτο,  έπαιξα άνετα μέχρι να φτάσω το πέμπτο boss (Abyss Watchers) εκεί  πόνεσε το κεφάλι και  δεν άντεξα , μετά το παράτησα , δεν τράβαγε και το σύστημα μου, θα αλλάξω την κάρτα γραφικών και συνεχίζω : )

το  Lords of the Fallen στην αρχή δεν μου άρεσε, επειδή έμοιαζε πολύ με το DS, όμως στην συνεχεια έμαθα σχεδόν όλα στο παιχνίδι και έγινε εύκολο μετά , μικρό παιχνίδι είναι όμως δεν βαριέμαι να πεζό, έπαιξα και DLC λαβύρινθο.

έχει πολλά όπλα και armors, Portals , secrets (όπως και στο DS)  κάθε boss έχει secret  στα όπλα, και γενικός μου άρεσε παρα πολύ :)

Δημοσ.

Περίεργο.

Εμένα με όλα στο full σε 1080p και vsyng και nvidia turbulence με το σύστημα της υπογραφής, ο 4170 δεν μου έδειξε πάνω από 60% usage.

Μήπως είναι τίποτα άλλο....

Γιατί το βλέπω ότι σέρνετε σε μερικά σημεία.

Λες να φταει η κάρτα γραφικών ;

Πάντως τα γραφικά τα έχω όλα τέρμα.

Την μία έχω 60fps και μετά από λίγο έχω μονο αριθμό, είμαι με gtx 970 και 8 γιγα μνήμη

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αγόρασα χθες τη GOTY του Lords of the Fallen στο steam μιας και το έχει σε προσφορά και ήθελα να το δοκιμάσω. Τις πρώτες 2.5 ώρες έπαιζε τέρμα smooth (very high, στο pc που έχω στο signature με καλό frame rate), μέχρι που έφτασα στο δεύτερο boss fight (Commander). Ενώ ξεκινάει μια χαρά το fight κάπου στη μέση freezάρει η οθόνη και crashάρει το παιχνίδι. Συμβαίνουν αυτά λέω. Ξαναμπαίνω πάλι το ίδιο. Οπότε ξεκινάω το googling και αρχίζω να δοκιμάσω προτεινόμενα fixes. Κάνω optimize το game μέσω GeForce Experience, μπαίνω και crashάρει στο boss fight. Κάνω disable το Nvidia turbulence, μπαίνω και crashάρει ξανά στο boss fight. Το γυρίζω σε borderless, μπαίνω κερδίζω το boss και αμέσως μετά crashάρει ξανά ( :mad:  :mad:  :mad:  :mad:  :mad:  :mad:  :mad:  :mad: ). Λέω σαν τελευταία λύση να κάνω update τους drivers αν και τους είχα κάνει μερικές εβδομάδες πριν και το παιχνίδι είναι 3ων χρονών. Οπότε μετά το install κάνω restart, μπαίνω το νικάω και συνεχίζω χωρίς να crashάρει. Συνεχίζω να παίζω ακόμα μια ώρα και φαίνεται ΟΚ, όπως ήταν στην αρχή.

Καθώς έψαχνα, πολλοί έλεγαν για αλλαγές στο pagefile ή για αλλαγή του PhysX. Είχατε κάποιο παρόμοιο πρόβλημα (in game crashes) και δοκιμάσατε κάποια από τις δύο τελευταίες αλλαγές και δούλεψε;

Πλέον παίζω με τη ψυχή στο στόμα  :mellow:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...